Normah Damanhuri Enggan Komen Isu Tarian Ghairah Di Perkahwinan Anak

Hiburan

Normah Damanhuri Enggan Komen Isu Tarian Ghairah Di Perkahwinan Anak

Video lelaki menyerupai wanita berpakaian separuh bogel sambil lincah menari dengan aksi ghairah di majlis perkahwinan pelakon dan model, Ahyra Rosli mengundang kecaman netizen. Kata mereka, majlis tersebut dicemari dengan aksi maksiat selain memberikan pengaruh buruk kepada tetamu yang hadir.

Advertisement

Pelakon Normah Damanhuri yang juga ibu kepada Ahya bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenai video itu yang sudah viral.

Saya tak nak komen lebih-lebih. Pasal jemputan itu (penari), keluarga sama-sama tahu. Saya tak nak komen lebih-lebih, nanti panjang cerita. Yang penting, anak saya sudah selamat bernikah.

Terdahulu, Ahya berkata beliau tidak kisah dengan kecaman netizen kerana tidak melakukan kesalahan dan persembahan itu hanya sekadar hiburan sahaja. Sepatutnya, ia tidak perlu jadi satu isu yang besar.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

45 Comments

  1. Aku sebatang kara

    April 9, 2019 at 8:39 pm

    Hmm janji viral, kesian kan diorang ni. Pathetic!!!!!

    Fasha, Bella ngan Neldiya Senrose jugak yang relax…Semoga kekal ke alhir hayat.

Loading...