“Ni Baru Betul ‘Catfish’!” – Dari Tua Jadi Muda, Ramai Terkejut Tengok Muka Warga Emas Lepas Disolek

Kehidupan

“Ni Baru Betul ‘Catfish’!” – Dari Tua Jadi Muda, Ramai Terkejut Tengok Muka Warga Emas Lepas Disolek

Alatan solek sememangnya satu perkara yang amat penting buat kebanyakkan wanita dan itu boleh dikatakan barang ‘wajib’ yang akan dipakai bagi menaikkan seri di wajah mereka.

Bukan saja menaikkan seri di wajah, malah boleh jadi juga solekan yang dipakai menampakkan muka wanita berkenaan menjadi lebih muda daripada umur asal mereka.

Advertisement

Seperti video yang tular di Twitter baru-baru ini, ia menunjukkan wajah seorang warga emas menjadi muda selepas dirinya disolek.

Melalui video seorang make-up artists (MUA) itu, niatnya hanya ingin berkongsikan hasil solekan yang dilakukan di wajah warga emas terbabit, tetapi tidak menyangka akan mendapat perhatian ramai.

Pada awalnya, wajah wanita tua itu disapukan dengan foundation, namun tonanya lebih cerah dari kulit asal nenek terbabit. Selepas beberapa saat, wajah wanita tua itu berubah menjadi wajah yang lebih muda dah berseri.

komen twitter

 

komen twitter

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berasa terkejut serta tergamam dengan apa yang diperlihatkan oleh mereka kerana wajah nenek terbabit sememangnya berubah 360 darjah.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

pemain Muslim Harimau Malaya rai di kelab malam
7 bulan lalu

"Takde Salah Pun'.." - Rai Kejayaan Di 'Night Club', Kantoi Pemain Muslim Harimau Malaya 'Join' Sekali?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

3 Comments

  1. anonymous

    June 16, 2022 at 3:49 pm

    LOL

  2. cikfendi

    June 16, 2022 at 3:28 pm

    tu bukan make up, tu cat muka namanya

  3. Anonymous

    June 16, 2022 at 1:36 pm

    xyah susah2 letak foundation. beli cat jotun terus kalau cm tu cara mekap