Netizen Terkejut Zul Ariffin Muat Naik Foto Lucah Di Instagram?

Hiburan

Netizen Terkejut Zul Ariffin Muat Naik Foto Lucah Di Instagram?

Kecoh di laman sosial Twitter ketika ini apabila akaun Instagram dengan nama Zul Ariffin dikatakan berkongsi foto lucah iaitu alat sulit lelaki menerusi Insta Stories.

Advertisement

Walaubagaimanapun, foto tersebut dimuat naik beberapa minit sahaja sebelum dipadam. Meskipun perkara tersebut membuatkan beberapa netizen terkejut, ada sesetengah pihak percaya mungkin akaun Instagram Zul telah digodam.


Buat masa ini, Zul masih belum memberikan sebarang respon mengenai isu panas ini. Adakah benar akaun Instagram beliau digodam? Sama-sama kita nantikan komen lanjut daripada Zul.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. Girges

    April 23, 2018 at 11:41 am

    The best thing for you yo do Jul is to tell the very truth. Buat laporan polis bior deme siasat burung siapa yg bijak buat selfie tu.

  2. serene

    April 22, 2018 at 6:27 pm

    Zul perasan dia well endowed ke yg nak tunjuk gambar gitu.

  3. Tk

    April 22, 2018 at 8:53 am

    Zed Z tak bersuara pun?

  4. Anonymous

    April 22, 2018 at 2:23 am

    Mungkin zul ipin ni suke sesama species, sbb tu asyik break je ngn pompuan???

  5. Ikan kekek

    April 21, 2018 at 8:44 pm

    Sangap karipap si gila ni

Loading...