Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Neelofa Terjatuh Berpaut Pada Zul Ariffin, Ramai Netizen Teruja

Anugerah MeleTOP Era 2018 sudah berlangsung tetapi ia masih diperkatakan ramai pihak. Ada yang menggelarnya malam anugerah Neeletop (kerana Neelofa menerima anugerah mengalahkan Zul Ariffin dan Syafiq Kyle), ada yang gembira dan tidak puas hati dengan mutu pengacaraan dan majlis, namun antara yang diperkatakan ialah Neelofa hampir terjatuh di atas pentas tetapi diselamatkan pelakon kacak lagi sasa, Zul Ariffin.

Tidak dapat dipastikan sama ada ia satu gimik atau satu kebetulan, ia bagaimanapun berjaya menarik perhatian ramai.

Advertisement

Advertisement


Zul Ariffin dan Neelofa melakonkan sketsa sweet di pentas AME Ahad lepas. Keduanya ialah gandingan yang hangat diperkatakan kerana drama Ti Amo, Sweetheart 100 Hari arahan Michael Ang yang bakal ditayangkan di Astro sekitar Ogos ini.

Gandingan itu begitu diperkatakan sehingga ada yang meminta agar mereka berdua berkahwin. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 Comments

  1. Miyuki

    April 11, 2018 at 8:22 am

    Abang nara, lofa?! Boring la , serious! apa kata cover and up story pasal zahirah mcwilson n syafiq kyle yang click gila berlakon dalam tiada cinta sepertimu. So sweet i tak move on uu…they look soo goood together.zahirah tu dah la cantik, professional berlakon memang real gila..syafiq pulak haih, memang best sangat..real.chemistry memang terbaik, siap berbalas balas masej di instagram…lakonan yang sangat mantap dari zahirah and syafiq.i really hope suhan movie boleh buat tiada cinta sepertimu 2, dan raya episode.Looking foward to watcj them both acting together again…

    #new fan
    #bukan sejenis tengok drama melayu
    # this time is soo real
    #so good
    # lots of moral value
    #athea hazran yang punya
    #cik meow mr kerek
    #syafiq kyle ? zahirah
    #love love love love
    # up story please please

  2. Anonymous

    April 11, 2018 at 7:58 am

    Anugerah Meletop… anugerah yg berasaskan undi peminat semata-mata. Langsung tiada kualiti dari pengamal seni sebenar. Tapi kita kena ingat… artis ni pengemis simpati yg paling besar sebab tanpa simpati peminat artis will go nothing. Sebab tu artis2 ni jgn poyo sgt nak berlagak… tanpa peminat yg minat kamu lagi, kamu akan tidak lebih dari org biasa.

  3. bawang

    April 11, 2018 at 6:28 am

    Zahirah please lah tnggalkan zul ripun ni! Cari sorang yang macam Hazran (Syafiq Kyle) hahahah ni sis setuju #takadacintasepertimu

  4. anon

    April 11, 2018 at 5:44 am

    teruja kedaukk hang lahhh

  5. Anonymous

    April 11, 2018 at 12:10 am

    hajah zouk ni ade standby penjilat kt Nara ni.. perangai like bitch pon gigih backup.. retis lain pon pakat2 kutuk kecuali geng kelantan.. dh hajah perangai sundal bila kene kmen jer tuduh fans itu ini..
    aku duk perhati jer.. harap2 artis2 industri hiburan dikenali kerana bakat not a bitch bringing bitches family desperate for famous

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top