Written by Bella | March 22nd, 2018

Gara-gara tersebarnya foto Neelofa dan Datuk Hans Isaac menikmati makan malam bersama rakan mereka di Genting Highlands , mereka berdua sekali lagi digosipkan menyambung semula percintaan mereka selepas berpisah beberapa tahun lalu.

Netizen mula tertanya adakah perasaan cinta dalam hati masing-masing sudah kembali berputik ataupun sekadar teman tapi mesra? Apa komen Neelofa?

Bagaimana saya nak adakan benda yang tidak ada? Anda beritahu saya. Apa pun yang terjadi, saya dan Hans tetap berkawan. Dia kahwin ke, saya kahwin ke atau saya ada orang lain, kami tetap akan menjadi kawan sampai bila-bila.

Menjayakan projek bersama atau bekerja, itu akan selalu terjadi. Tetapi, saya dan Hans tahu bagaimana untuk meletakkan batas. Kawan dan keluarga menyaksikannya, malah mereka tahu perkara itu. Mereka menghormati persahabatan kami.

Tidak dinafikan mereka cukup sepadan sebagai pasangan kekasih. Namun, Hans sebelum ini ada memberitahu beliau belum bersedia dan memerlukan masa untuk merawat luka di hatinya selepas putus tunang dengan Gabriella Robinson . Apa-apa pun, soal jodoh tidak boleh diramal.

Sumber Berita : BH ONLINE

70 responses to Neelofa Respon Spekulasi Kembali Bercinta Dengan Hans Isaac

  1. Miss Unibes says:

    Kalaulah mcmni hubungan Lofa dgn Fattzura kan bagus. Saling menerima salah silap sendiri. Siapa2 je lah yg pernah ada masalah dgn Lofa. Yg sudah tu sudahlah. Past is past. Peminat2 pulak jgn lah membatu api lagi. Tapi semua ni KALAU je. Kalau terjadi, Alhamdulillah.

    52

    1
    • Anonymous says:

      Neelofa? Euwwww….what are you talking about?

      140

      -6
      • LittleMissC*nt says:

        sounds familiar. copycats are everywhere. yukky!

        3

        14
        • Anonymous says:

          Biasa lah..nk buat2 bercinta dgn Zul tpi org x percaya, beralih pulak pada si bujang terlajak serani ni. Jilat balik pun okay janji nama keluar blog Nara!!!

          37

          1
        • Semua Dah Jadi Badut Zouk says:

          Terkini: Bini bang Nara pun dah berturban jugak. Tengok dlm topik Eva Air pergi Taiwan tu..kemain erk? Lol

          50

          0
      • Anyn says:

        Ex fiancee hans lg hot dr ko lopa. Ko jd stok geli2 hans je. Ko kan suka sondol dada ko yg berlemak tu. Lambat sgt kawin xde sape nak… Main sond je sape2

        11

        0
      • Anonymous says:

        Fans dia tak mau buat solat hajat ke mcm waktu sama Patah awal2 dulu?
        Gigih naw nk suruh si idola mereka melekat kt Patah. Akhirnya…serani ni juga ko hadap. Kesiannnn.. :((

        21

        2
        • Anonymous says:

          dgn zul mmg tak menjadi. mesra la mcm mana pon…aku yang tgk pon nampak terpaksa je zul tue. nak2 plak bila si zahirah tu dah sound awal2 dia ngan zul lagi. paham2 la ye lofa. zul pon rasanya bkn lofa ni taste dia

          13

          0
        • Anonymous says:

          zul kalau tak berkenan boleh nampak diraut wajah dia…

          1

          0
      • Anonymous says:

        Ewwww..her again?
        Skrg org tgh sibuk nak cari datin yg hilang lah..Tolong jgn caras berita datin rozi..
        Tunggu giliran yer..

        #bawangdahkupas

        13

        0
    • Anonymous says:

      Not this attention seeker again? Slow news night is it, Nara?

      20

      0
    • Berangan je says:

      AME nanti harap2 lah pihak AME temukan Lofa dgn Fazura dalam mana2 anugerah yg berkaitan dgn diorang. Contohlah Anugerah Pelakon Wanita jatuh kepada Fazura, Lofa pulak sebagai penyampai trofi/hadiah. Begitu juga sebaliknya, Fazura jadi penyampai kepada pemenang yg dimenangi oleh Neelofa. Bayangkanlah diorang bersalaman sambil laga pipi walaupun terpaksa. Kot2 lepas tu tergerak hati diorang utk berbaik. Yelah… Dua2 berpengaruh. Kot2 diorang bergabung, meletop! Letih dah aku tengok peminat saling serang menyerang, tuduh menuduh. Berdamai je lah korang. Kalau pasal Fattah Amin tu boleh setel je dalam satu saat. Bayangkan kalau Lofa dan Fazura berbaik, tak mungkinlah Lofa nak kacau suami kawan sendiri. Fikir benda positif je. Jgn rosakkan fikiran & hati kita. Berangan sangat dah aku tau. Nak sangat tengok diorang berbaik. Sebab letih tengok keadaan mcmni. Takpe lah kalau ni setakat angan2 aku. Lagipun angan2 kan percuma. Takde bayaran pun kalau berangan lagi2 sesuatu yg baik. Jom berangan yg baik2 je. Yg masih nak tengok diorang tak ngam tu aku tak tau lah.

      10

      4
      • Anonymous says:

        Please lahhhhh….. tak payah… Neelofa tu berbaik dgn Artis2 lain sbb nak guna them utk lakukan tudung dia jer. Fattah and Fazura dah tau benda ni… that’s why diaorang selalu mengelak dpd in the same pic frame dgn neelofa n don’t want to have anything to do with her or her kerabat n lobenak…. Who r yus kan ajer…

        14

        0
      • cintra says:

        lofa ngn fazura kan memang tak berbaik dr dulu. bila dah kawin dgn fattah nie. lagilah. harap harap terbukalah hati mereka nie untuk berbaik semula kan. sekurangnya bila lofa tarik diri dari berlakon dgn fattah. fazura dpt berlakon dgn fattah. alhamdullilah fattah jodoh fazura akhirnya.

        1

        0
    • Anonymous says:

      apa kan daya…nak try zul, si zahirah ckp diaorg masih berkawan. hajjah zouk keladi hutan ni pun terpaksa undur jilat ludah. sekian…bersambug.

      17

      1
    • Anonymous says:

      Maksudnya yang masalah skrg Fattah. Dgn Sherry dia elak, dgn Neelofa pun dia taknak jumpa. Masalahnya mmg dr Fattah tp kenapa org nak Neelofa berkawan dgn Fattah mcm biasa kalau si Fattah tu sendiri yang mengelak. Tgk Hans, releks je kawan dgn Lofa. Caprice dulu pun penah couple dengan Lofa. Relaks je dorg berkawan smpai skrg. So skrg sila lah nampak Fattah tu yg bermasalah elak bekas sendiri.

      0

      20
      • Anonymous says:

        bezanya.. dgn fattah minah ni saiko smcm.. sebab tu fattah tak nak jumpa..

        20

        0
      • aku says:

        elok la fatah elak. dah jd suami org kot. mmg islam pon pesan…jgn main api. kuasa fitnah sape dapat sangkal.dah jadi laki/bini org buat cara dah berpunya. takyah nak sondol sana sini k.

        18

        0
      • Anonymous says:

        Sbb hans not a crowd puller..nobody cares about him… Whereas…. Fattah ramai diehard fans…so dia ignore jer lah loofah yg opportunist tu.

        21

        0
    • cintra says:

      kan..kalau lofa dgn fattzura boleh berbaik mcm nie. senang nak buat majlis anugerah. nak jemput pie meletop ke.
      past is past ..

      0

      3
  2. Benggong kau says:

    Blog beautifulnara ni ditaja oleh Neelofa. Setiap bulan Si Abg Nara akan up kan cerita Neelofa untuk kekalkan popularity Hajjah Zouk.
    Selain di sogokkan Wang… Hajah Zouk pun ada sogokkan turban keling Zouk yg hodoh tu.
    Tengoklah Bini Nara pakai travel ke Taiwan… Eeeuuuuw jijiks !!!
    Bersekongkol dgn Hajjah Zouk…samalah juga support disco Zouk.

    43

    2
    • Anonymous says:

      apa yg ko dengki sangat isu masuk zouk, dia promote konsep bukan islam. reti beza tak anat?

      1

      27
    • Nara Kuat Berfantasi says:

      Abang Nara kalu berjimak mesti terbayang Lopak. Malapkan lampu tu sket, bini pakai turban dlm samar2 lampu neon, membayangkan si bini tu sbg jelmaan Lopak!
      Hihihiks

      16

      0
  3. Jojoba says:

    Gelenyah mu nehhh…

    1

    0
  4. MiM says:

    Aku tengok neelofa ok je..tk de pun teruk sgt..kenal n deal dh lama jgk..dh tk suka mmg mcm2 yg buruk nmpk..biasalh lh

    2

    5
  5. Hmm says:

    Amboi kalau bab Neelofa cpt gila update yek? Cirit pun sanggup tak basuh asalkan boleh up story. Hmm.

    5

    1
  6. Teratai says:

    Both look good for each other and it would be great if they together..hans, please take care of her.

    4

    4
    • Anonymous says:

      kalau jd nikah terus pon bagus jgk. dah bosan aku dgn gosip murahan bercouple lopak nie! nikah la cepat2 kasi aman malaysia ni.

      1

      1
  7. Anonymous says:

    jilat ludah ke hajjah?

    5

    2
  8. Anonymous says:

    Kenapa nara tak up kisah eewwwww adik lopa tu ye… mst lah kena marah kan nara…yg buruk org lain cepat ye up…yg buruk keluarga lopa seboleh-bolehnya nak sorok…. lps ni kalau ko up yg buruk ttg fattzura nmpk sgt ko tu mmg dibyr…haha

    22

    1
  9. Anonymous says:

    who cares? boring ..next?

    25

    0
  10. Anonymous says:

    YUCK!!!

    11

    0
  11. Anyn says:

    Ex fiancee hans lagi hot dari ko lopa. Lopa jd stok geli2 hans blh laaaa

    7

    2
  12. Gisele Londrong says:

    Peha makin solid. Serani pun boleh terpersona gitchewww!

    5

    1
  13. Anonymous says:

    Propa je ni…sbb dah tak laku. Dato Hans sedang rapat dgn seorang gadis Sikh kawan kpd Kavita Kaur. Tengok boleh percaya jangan!!!

    12

    1
    • Anonymous says:

      a ah hans ade calon lain… benda reject xnak lah hans kt hajah zouk tu… dan2 lah ckp kawan jer padahal baru tau hans xnak dah..

      2

      0
  14. Anonymous says:

    Mmg dia x ada jodoh dlm malaysia ni.
    Dua2 berat jdoh.

    0

    0
  15. Lol says:

    Neelofa patut try Negro pulak. Turban tu sesuai sgt dah utk pikat Negro. Tengok Yuna.. kebUSA tau dia!!!

    9

    0
  16. Anonymous says:

    bosannya. x habis2 dgn cinta monyet ko tu..

    12

    0
  17. Anonymous says:

    Bini Nara pun dah pakai turban skrg? Omg!!!

    1

    1
  18. Anonymous says:

    Bini Nara berturban? Ya rabbi…melucukan!

    7

    0
  19. Anonymous says:

    berbakul bakul pahala ko lopa bila terbit artikle kt BN ni..hehe..sabar lah ye, nnt merangkak2 lah dorg cari ko seksok..apa2 pun, tolong ubah jadi muslimah yg lebih baik. ni dah ke laut dgn turban aku tgk..

    2

    7
  20. Anonymous says:

    Artis yg dibenci netizen!
    1. Izreen & suami Kude
    2. Neelofa & family Pakistan
    3. Aunty Bawang (Mak Elfira Loy)

    25

    0
  21. mak cute says:

    xpa la…dua2 dah kertu dr x laku bek korg couple balik…ti tua2 men kucing je buat pe…hans blh tlg ko jual tudung..

    1

    0
  22. melati says:

    Neelofa tgh sesak tu..!!! Tahi palat pun belasah jer lah….wakakaakakaka

    1

    0
  23. Anonymous says:

    fazura kn suka buat flying kiss muah..muah..muah…lots of love…korang perasan x lopa pn nk tiru style fazura akhir2 ni…jawapan pn bila org tya nk tiru jawapan fazura x terkesan dgn kata2 org ibaratnya gitewww…lopa????ewwwwwww..

    15

    0
    • Anonymous says:

      Setuju…aku dah lama perasan sbb dulu gaya lopa bukan mcm ni…gaya berckp nak meniru faz tp dia nmpk mengada2 dan tergedik2..,

      9

      0
  24. Anonymous says:

    org ada ITIK dia buat BANGAU…xde idea ye????

    2

    1
  25. Anonymous says:

    Dia harap kan hans tu… tapi hans x minat…. nak buat camner… dulu masa hans dgn erra.. hans dah plan masuk Islam n siap dah plan future house bila kahwin… tp dgn neelofa dulu xde pulak

    0

    0
  26. anon says:

    Dari dulu aku hrp sngt2 biar dia berjodohan dgn Hans, mmg sepadan sngt.

    1

    0
  27. johnny bravo says:

    Gambar last, plain jane tu nampak pendek je, tinggi dia ni tak sampai 5 kaki ke

    4

    0
    • Anonymous says:

      pendek jer jenis ayam katik.. nmpk dia ko terus tgk kasut.. time pakai flat shoes sebijik rupa makcik cleaner

      1

      0
  28. Gorges says:

    Dari bisnes tudung labuh ko introduce turban pulak. Bukan semua orang sesuai pakai turban. Turban tu nampak leher dan expose dada. di Malaysia wanita masih prefer tudung labuh. Tengukla. Ramai yg pergi kedai baru Neelofar jual turban tu masuk sejkejap jer. Ramai keluar dan nyoping di kedai lama. Aku pikir bisnes turban tak kan bertahan lama. Pikir pikirkan what is in demand!

    6

    0
  29. Joe says:

    Cerita ni buat apa, nara mana update cite psl tetek elly mazlin. Ini yg kita mahukan

    0

    0
  30. mama says:

    Xke mana pun hubungan diorang ni…Hans tu mcm xde hati nak masuk Islam je.

    0

    0

Leave a Reply to Lol - Cancel

Optional