December 28th, 2018

Malam tadi, usahawan kosmetik Safiey Illias berkongsi berita beliau telah terlibat dalam kemalangan jalan raya sehingga kereta mewah BMW i8 miliknya remuk teruk di bahagian hadapan.

Safiey menganggap kejadian itu terjadi sebagai balasan Allah SWT terhadap dirinya yang sebelum ini berniat untuk menukar jantina dengan memotong kemaluan.

Rata-rata netizen meninggalkan kata-kata nasihat dan pesanan kepada beliau untuk bertaubat dan kembali ke pangkal jalan. Namun, ramai juga yang sudah menyampah dengan sandiwara Safiey yang berulang kali berkata mahu berubah tetapi masih juga tidak insaf. Sekadar propa dan gimik murahan untuk menarik perhatian.

Tidak dinafikan ada kalanya komen-komen netizen terhadap Safiey boleh tahan pedas dan melampau. Bagaimanapun, dengan apa yang berlaku, mungkin Safiey harus bersikap lebih terbuka dan mendengar nasihat daripada mereka yang tidak mahu melihat beliau terus hanyut.


54 responses to “Mungkin Balasan Allah SWT Sebab Nak Potong Kemaluan – Safiey Illias Kemalangan, Kereta Mewah Remuk”

 1. joy yah says:

  x serik2 gak kepala tweety ni…tgk kat IG sama je…makin menggedik tonggek sana cni…try hard sgt tp kelakar cm katun

 2. sajat says:

  hahh potong kotey lg

 3. faraj says:

  Jadi semua yang mati sebab kemalangan selama ni sebab allah murka? Sebab mereka hina dan derhaka? Sial bella. Hormat sikit mangsa kemalangan. Ko ngan keluarga ko tak pernah kena.

 4. Great looking web site. Presume you did a great deal of your very own coding. http://cistus-pastillas.eu/

 5. Anonymous says:

  Kau nak jadi perempuan….tetap tak cantik. Cantik Palsu…….

Loading...