Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Video Sajat Bergelek, Aliff Syukri Kena ‘Sound’ Dengan Bonda Rozita

aliff syukri muat naik video sajat gelek

Bukan pertama kali mencetuskan kontroversi di laman sosial, tindakan Datuk Seri Aliff Syukri  memuat naik video Nur Sajat sakan bergelek mengundang kecaman netizen.

aliff syukri sajat gelek

Advertisement

Pada netizen, kelakuan mereka berdua ini sudah melampau, mahu meraih publisiti murahan.

Apa yang dilakukan oleh Aliff bukan sahaja mendapat perhatian netizen tetapi ibunya, Rozita Ibrahim yang kini sedang menunaikan ibadah haji.

“Mak balik nanti, aku libas kau.”

bonda rozita ibrahim aliff syukri

Isteri Pesan Aliff jaga maruah, niat

tidak menghalalkan cara

aliff syukri sajat gelek

Bukan sahaja ibunya, malah isteri Aliff iaitu Datin Nur Shahida yang kini sedang berada di Makkah turut merasa kesal dengan sikap suaminya itu. Dia memesan Aliff untuk menjaga maruah dan berkata matlamat tidak menghalalkan cara.

Netizen sokong teguran Rozita buat

anaknya

aliff syukri sajataliff syukri

Sudah beberapa kali rasanya ibu sendiri dan isteri tegur untuk tidak mencetuskan kontroversi. Sebagai seorang usahawan berjaya dan kaya, seelok-eloknya elakkan diri dan jauhkan daripada golongan yang jantinanya diragui.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. Anonymous

    August 19, 2019 at 9:21 am

    cantik pun bukan ori tpksa buat treatment repair sana sini all times….last2 sudah tak bole treat lagi kuar muka pun tak nak expose lagi..huhuhu..dah toh mana2 mak bawang pak bawang yg dulunya sokong kata cantik badan aduhaii mula lah mngata dulu dia buat ini buat itu..pegi thai so on..

  2. Lavender

    August 18, 2019 at 11:34 pm

    Bukan nak kata apa.. Tapi mcm x pernah serik. Berulang2 bende sama.. sendiri cipta kontroversi, sendiri buat video minta simpati. Ulang2 bende sama tah smpi bila. Ingat, jual2 produk smbil tunjuk aurat org tu xde berkat ye. Sendiri terkinja2 xpe halalll, anak salah sikit habis satu dunia ditunjuk demi like demi duit di utube.. kdg2 kesian rasa shahida tu.. kena tanggung , sabar dgn kerenah suami mcm ni.. ingatlah arwah ayah Syukri..bykkan ingat Allah muhasabah diri

  3. Noname

    August 18, 2019 at 11:09 pm

    Sometime kena fikir why yg krg elok ni tersiar time isteri dn mak dia buat kerja haji..fikir je…bkn kita bole judge pn…Allah jua yg tau…kenapa suka upload watsupp personal suami isteri…really cant understand this….nk simpati..promosi ke..glamour ke..still x bole terima…cukup la jual produk bkn privasi kehidupan..x de baiknya..

  4. dah terbukti akak melayu byk kepam

    August 18, 2019 at 10:42 pm

    sajat tengok luar mcm patung sbb tu ramai iri hati… cantik dri awek.

  5. Biseksual Top Husband

    August 18, 2019 at 10:23 pm

    One hot transexual… better than women!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top