Written by Bella | March 6th, 2018

Ramai yang menganggap Datin Paduka Eina Azman seorang isteri yang bertuah kerana dimanjakan oleh suami penuh dengan kemewahan. Cakaplah apa sahaja, pasti permintaannya akan ditunaikan.

Kini mereka berdua sedang menikmati percutian di Itali pula dan sempat berkunjung ke Venice yang terkenal sebagai kota romantis dengan pemandangan indah. Memang sesuailah untuk pasangan suami isteri melakar memori indah di sana.

Eina juga sempat berkongsi saat manis bersama suami tercinta di akaun Instagramnya. Namun, foto mereka bercumbu di atas gondola mendapat kritikan daripada netizen.

Meskipun sudah mempunyai ikatan yang sah, netizen berpendapat foto seperti itu agak tidak sesuai untuk ditayangkan kepada umum. Kurang sopan dan tidak perlu untuk terlalu menayang kemesraan bersama.

Walaubagaimanapun, tidak semua yang mengecam Eina. Ada juga yang memberikan komen positif dan mendoakan kebahagiaan mereka suami isteri kekal sehingga ke akhir hayat.

65 responses to Muat Naik Foto Bercumbu Bersama Suami, Eina Azman Dikritik Netizen

  1. Anonymous says:

    die saje laa tu nak bg becca panas hati ekekekekeke

    24

    0
    • Anonymous says:

      Masalah jiwa betul org skrg ni. Lantak diala nak comolot ke, combontot ke. Laki dia. Itu pun gigil2 nk kecam.

      10

      16
      • Anonymous says:

        Bro memang la lantak dia nak cium laki dia ke nak gomol ke nak beromen ke, Tapi sensitivity kena wujud dalam diri tu. Dah cium mulut nak post bagi tatapan umum motif apa? Orang geli meluat adalah. Fikir dulu sebelum berkata kata.

        Memang LANTAK LAH tapi fikir pakai otak. Kau nak cium itu hak kau tapi tak perlu bagi tontonan free pada umum. Geli

        15

        2
        • Anonymous says:

          Ko tu pon ckp pakai otak. Sensitiviti hotak ko. Zaman media social skrg ni, mana boleh tapis. Tp hati busuk ko tu masih boleh ditapis. Kalau ko pandang benda tu busuk, jd busuk la. Cuba ko pandang benda tu biasa je, jadi biasa lah. Bongok itu pon tak tau. Ke ko byk tgk porn? Itu yg teransang tgk gambar dorg smooching. puiii

          0

          18
        • SuperFox says:

          Anon 1.13pm,
          Kita orang timur, ada adat dan adab tersendiri. Comolot tu bukan resam kita so takkan nak ajar dibiasakan tengok bebenda camni.
          Public display of affection is never a part of our culture becoz it’s a sign of respect towards the society as well as a symbol of love and protection towards the women.
          Setakat Eina Azman jer x teransang kot, never the sex symbol that one is. Fahammm???

          12

          0
        • lily says:

          tolong pegi sound fattah dgn fazura pulak, sakit pulak mata aku asyik nak bercium je tau lah dah nikah dah halal tapi tak perlu la gaya macam nak berjimak je sepanjang masa buat malu kat budak kecik je

          1

          0
      • Anonymous says:

        Lantak lahh netizen nak kecamm.. Puii

        0

        3
    • Anonymous says:

      Nak tunjuk kat datin rebecca lah tu..hah ambik kau becca..ena tk ckp bayk..kau yg melebih2 becca..ena tk ckp bayk cuma perilaku dia dh tunjuk dia lagi bahagia..kesian becca..
      Becca tk dilayan..ena still happy

      2

      2
    • kona says:

      ntah eina.. ko ingat ko fattah ngan fazura.. kalau fattzura buat je netizen puji bersemut.. kalau org lain nabil ke che ta ke ko ke mmg sampai mati la kena kecam.. pelik aku..

      7

      2
    • RakyatMarhaen says:

      Korang ni biarla dia nak cium laki dia..kau tgok omputeh tu..lelaki kebanyakan romantik dah kawin lama pun haa ambek kau bunga sejambak..kau tgok lelaki malaya ni kayu jer..bior la lelaki kat malaysia ni belajar romantik sikit bangga tunjuk syg pada bini depan org..jgn asyik tau nak tipu bini kat belakang jer..lelaki malaya ni sebenarnya kena gilap sikit supaya tak kayu sgt dgn bini..korang ajarla laki korang romantik sikit baru dia tak lari..ajar dia bangga ada korang sbg bini mcm yg eina buat ko tauu

      3

      1
      • mel says:

        laki aku dah romantik habis babe, tapak kaki aku pun dia cium tapi takda pulak kami bercium bergesel macam foreplay pun nak tunjuk depan orang, kau ingat dapat bunga sejambak dah kira romantik sangat ke?

        1

        0
  2. Anonymous says:

    Kaann…hihihi

    1

    2
  3. Anonymous says:

    laki bini sama sengal

    15

    0
  4. Anonymous says:

    woi netizen, x penat ke weh? korang kat rumah xde masalah sendiri ke nak pikir?

    4

    7
    • Anonymous says:

      kalau da sabit hukum dan adab dalam agama kita kena ambik tau wlpun x kuasa jugak nak menegur
      lain kali cuba baca apa nasihat ustaz dan alim ulama ye
      jangan tau nak sembur je
      kita ni ada adab dan batasan walaupun sebagai suami isteri

      7

      1
      • Anonymous says:

        dah tu, pegi la tegur diam2 dekat dia. yang berjemaah tegur dkt ig dia buat apa? islamik sgt la tu?

        2

        5
        • Anonymous says:

          so? ada masalah ke tegur dalam ig pun?
          ko boleh bezakan tak tegur dengan berhemah / tegur secara maki hamun
          ramai skrg ni bajet tau hukum agama bajet bagus
          nak tegur pun ayat x berlapik
          ko tengok macam mana mufti wilayah tegur lofa..ada dia g jumpa lofa diam2 ke?

          2

          1
        • Anonymous says:

          so skrg netizen dgn mufti selevel?

          0

          0
  5. ude&jande says:

    org kaya murahan…

    16

    0
  6. Anonymous says:

    Lantak dia la bubuh dalam IG dia. simpanan dia. Yang dok sibuk sgt hal org nape eh. tu la org asyik nak nasihatkan org lain mcm diri sendiri betui sgt.

    2

    12
  7. WickEd says:

    Apa la korang ni ini pu kecoh..yg korang ngok ig dia buat apa..kalau Fatzura mesti korang cakap sweetla, manisla, semutla, gulala..blablabla

    3

    1
    • Anonymous says:

      ader ker gmbr diorg mcm tu… org yg tau jaga adab jgn banding kan dgn bitch mcm hajah zouk tu… hish penjilat bitch ni xabis2 asek fazura jer korang… tau lah dia tu cantik lain mcm tak jemu di tgk tp xyah lah asek sebut2 fazura kt sume story

      4

      6
      • aaaaaaa says:

        aku tak minat lopak tu, tapi ni ke perangai or kata kata dari orang yang minat fattzura ataupun cara orang yang cakap tu tak pernah buat salah kat dunia ni. Lopak tu memang salah, tapi cara kau cakap, first impression orang cakap kau orang yang tak reti jaga bahasa.

        5

        2
        • Anonymous says:

          tak minat lopak konon… ade ke org tu plak ckp minat fazura… ko pun baca pakai otak skit betul lah jgn banding2 dgn org yg x kena… first impression aku baca pun ko ni memang penjilat lopak.. sila hadam

          2

          3
        • Anonymous says:

          Bitch2 kelopak xdak kuar bedio tuuu hokkayyy

          2

          3
      • Anonymous says:

        Penjilat pajurah dok bilang2 si lopak bitch, pajura yg punya bedio hisap2 xbitch ka penjilat pajurah?

        3

        1
    • Anonymous says:

      haha..ni aku setuju..dalam BN ni semua penjilat tegar pattjura..kalau dorg sweet2 xpe, kunun org hati hitam xleh tgk kebahagiaan org lain..kalu x bercium pun gesel2 or manja2 depan public dah cukup buat org nk termuntah weii. mcm depa je yg dah kahwin..kah3..

      P/S: aku bukan penjilat tegar hajjah zouk maupun fattzura. cuma pemerhati dari jauh..disclaimer takut peminat 3 manusia tuduh aku mcm2,,tp xpe, aku pasti aku akan dikecam..sedarlah, artis bukan maksum..dia x bagi ko duit pun utk hidup kau duk over2 back up and jilat mereka..

      6

      3
  8. Anonymous says:

    ni kalau fattzura yg bercium mesti semua komen positive.

    11

    0
  9. bawang2 says:

    dia nak attention. korang bagi dia attention. baguslah. artis sendu pun nak komen.

    3

    1
  10. Anonymous says:

    bertuah nyer..rezeki masing2..

    1

    1
  11. melati says:

    susah nk Komen..!!! tapi yg jadi masalah saya ni Neelofa..!!! camner dia tunduk kan Org sampai Kementerian Wanita pun tunduk dgn Neelofa, Tapi Lelaki kaya & Macho susah dia nk Tunduk kan …kena Mandi Bunga Neelofa ni…..hmmm

    5

    2
    • Anonymous says:

      org kementerian tu lah yg beli tudung zouk tu… nnti hari peng anugerahan tgk makcik2 puaka umnok ni pakai tudung benggali

      4

      3
  12. kakikucinghitam says:

    ehh syiaaall lah cermin mata camtu

    0

    0
  13. bunga lalang says:

    belajar x pandai tp hidup senang lenang…ape bisnes laki dia ni…. satu dunia ekonomi merudum diaorg ni mewah jerkkk…pelik jugak aku kdg2

    14

    0
  14. Anonymous says:

    buruknya spect tuuuuu

    8

    1
  15. cahhh says:

    diorang ni dah banyak kes lah gambar bercium, diorang tak dengar pun kalau korang membawang semua ni, nanti diorang post lagi jugak. Rajin betul korang every post nak kutuk

    4

    0
  16. cahhhasaa says:

    diorang ni dah banyak kes lah gambar bercium, diorang tak dengar pun kalau korang membawang semua ni, nanti diorang post lagi jugak. Rajin betul korang every post nak kutuk

    0

    0
  17. wekkkkkkk says:

    geli gelemen org asia tunjuk comolot di public. Kalau omputeh sehodoh mcm rooney tu pun x geli tgok, sbb org barat dh biasa tgok. Kalau asia tmbh lagi melayu dn laki x kacak..eee..geli bangat…sangat menjengkelkan..ee..gelii..geliee..gellee
    geliiiiiiiiiii..
    wekkkkkkk

    4

    1
  18. cahhhh says:

    diorang ni dah banyak kes lah gambar bercium, diorang tak dengar pun kalau korang membawang semua ni, nanti diorang post lagi jugak. Rajin betul korang every post nak kutuk

    0

    0
  19. Maaf..sy x mnat datin says:

    Datin,brdoa la agr suami tidak bralih arah..mcm ude.lg suami datin brduit kn.nk mesra alam blh tp jdkn knangan pribadi dlm album or hp.

    8

    0
  20. kak senduk says:

    laki dy bisness ape eh? byk betul duit. dlm setahun tu byk kali g melancong. org kate owner club mlm. btl ke?
    #donemembawang

    6

    0
  21. Anonymous says:

    Datuk paduka ni ada club mlm kan….

    4

    0
  22. Little Miss Cuntnigham says:

    Still yg paling meluat hate list …. Neelopak
    Dan pompuan simpanan Ude tu .

    1

    2
  23. Anonymous says:

    majoriti rakyat marhen susah, diorang ni mewah bagai….errmmmmm

    4

    0
  24. Ratu says:

    Dlu ciom2 pasal nabil ngn wife dia kt venice ni jgk. Pastu skrg, artis sorg ni plk. Adoi.. lgsg tanak ambik pngajaran. Mmg saje nk bg org kecam kan.

    4

    0
  25. NONA says:

    TENGAH BAHAGIA MEMANG LA BAU KENTUT PUN WANGI!!!
    TAK PERLU NAK TUNJUK BAHAGIA KAT DUNIA!!!
    TAK PERLU NAK LAWAN LAWAN NAK TUNJUK KAT DUNIA YANG LAKI KITA SAYANG KITA LAKI BAWAK JALAN & LAKI KITA KAYA
    ARTIS YANG LAGI KAYA DARI EINA PUN TAK TUNJUK MACAM TU
    JAGA ADAB TATASUSILA KITA NI ISLAM
    BUKAN NAMA JER ISLAM TAPI KENA IKUT CARA ISLAM

    6

    0
  26. ain says:

    TENGAH BAHAGIA MEMANG LA BAU KENTUT PUN WANGI!!!
    TAK PERLU NAK TUNJUK BAHAGIA KAT DUNIA!!!
    TAK PERLU NAK LAWAN LAWAN NAK TUNJUK KAT DUNIA YANG LAKI KITA SAYANG KITA LAKI BAWAK JALAN & LAKI KITA KAYA
    ARTIS YANG LAGI KAYA DARI EINA PUN TAK TUNJUK MACAM TU
    JAGA ADAB TATASUSILA KITA NI ISLAM
    BUKAN NAMA JER ISLAM TAPI KENA IKUT CARA ISLAM

    1

    1
  27. rtyhgfde says:

    Damnn .. bestnye naik first class. Selalu tgk org tunjuk bisness je.. Jangan main2.. first class emirates uols. Kiss la byk2 lagi asalkan boleg fly first ..gehehe

    0

    2
  28. pengutuk 1Malaysia says:

    jangan lah dengki..
    bila melayu kawin bangsa lain..
    nikmat kemewahan ok.
    tak dikongkong.
    kalau kawin bangsa sendiri..terkongkong kongkong lah jadi nya..anjing mengaung
    bila melayu kawin bangsa lain. sakai itu harus.

    kiss je pun..tak hairan sangat…itu pun nak mengaung.
    tunjuk video seks lain ler cerita.

    3

    1
  29. D&G says:

    FA dan F kalau buat mesti ramai kata schoooo swcheeettt.. orang lain buat jadi haram, maksiat dan sebagainya.

    4

    0
  30. Anonymous says:

    firstclass emirates ~ 30k sorang return. fuhhhh kaya raya

    0

    0
  31. Anonymous says:

    aku mls la nk tgk couple tak hot tak lawa mcm ni

    7

    0
  32. LOL says:

    btw, muka Eina ni dah mmg lain sgt kan? mcm surgery for wrong atau salah cucuk je…

    7

    0
  33. Anonymous says:

    nitizen skarang ni banyak makan benda shubhah tu yg hati hitam legam..semua benda gigih nak kecam..tk de life sdiri ke woii..pi jaga laki masing2 la.

    0

    0
  34. Bawang goreng says:

    Dulu suka gak tgk minah ni.. lama2 dah nampak tayang kemewahan + mcm dia sorg berlaki.. annoying.. ooo.. biasa la bila baru merasa kaya.. ini lah jadinya…

    0

    0
  35. Nad says:

    spek tu dah kenapa hodoh sgt

    0

    0
  36. bunga says:

    anak-anak, ini bukan pasal romantik ke tidak, ini pasal ayat Allah. Berbaliklah semuanya sahabat yang dikasihi. ingatkanlah diri kita, untuk bahagia, tak perlu “like” yg banyak mahupun comment dari warga malaysia, kita cari bahagia semata-mata untuk mendapatkan redha Allah, jika begi caranya, tepuk dada tanya iman. Hidayah hanya milik Allah.

    0

    0

Leave a Comment

Optional