Written by Bella | May 22nd, 2018

Dalam bulan Ramadhan yang mulia ini, nampaknya orang ramai semakin sensitif mengenai sesuatu perkara terutama sekali bab perlakuan dan pemakaian seseorang.

Dikala beberapa selebriti dipuji kerana mahu berubah menjadi lebih baik dan mengenakan hijab walaupun tidak sepenuhnya, pelakon Kilafairy pula hangat dikritik tidak menghormati bulan puasa apabila memuat naik foto dirinya berpakaian seksi di akaun Instagramnya.

Mengenakan baju yang agak ketat sehingga menampakkan bentuk buah dadanya,  netizen menganggap pakaian beliau itu tidak sesuai untuk digayakan pada bulan Ramadhan.

Foto Kilafairy turut mengundang komen berbaur lucah daripada netizen yang mengatakan iman mereka tergugat saat melihat “aset mantap” pelakon wanita itu.

Kilfairy tidak dinafikan memang terkenal dengan imej seksi dan menggoda, namun untuk bulan mulia ini, mungkin boleh fikir dahulu sebelum memuat naik foto yang hanya mengundang fitnah.

47 responses to Muat Naik Foto Berbaju Ketat Nampak Bentuk Buah Dada, Kilafairy Dikritik Tidak Hormat Bulan Ramadhan

  1. chinta says:

    sengaja bertindak bodoh je ni…. kalau org mengata, tahu plk marah.

    hrp udah2 la retis buat2 x tahu kawan2 uols yg lain pun ade dihencap di socmed sb berpakaian x sopan. kalau kornag xtahu kawan2 korang kena hencap sekalipun, uols tak blh fikir ke berpakaian sopan sikit.

    11

    1
  2. kumpulpahalalagibagus says:

    dia ni mak bapak dia ada lgi kan?
    mana diorg?tu tanggungjawab mak bapak dia untuk TEGUR pemakaian anak lebih lagi pada bulan ramadhan ni.

    belom kawin kan…so dosa dia bapak dia la tanggung..

    cuba la hormat sikit bulan puasa kila oii..nampak sgt agama awak zero….lolz!

    6

    0
  3. Anonymous says:

    Dah terdesak kot nak cari laki kaya…yg bawah tu tunjukla sekali…ape ade hal..

    5

    0
  4. IZARA says:

    KILA.. ko ni knp weh..!! malu r ckit doh..!! anak dara perangai cm ni.. asal ko xnk jge rse malu dpn org

    3

    0
  5. cikcomeL says:

    aset mantap tiruan

    9

    0
  6. wekkkkkkk says:

    dia ni dua2 mau tunjuk..kalau x depan..mesti belakang.

    3

    0
  7. Anonymous says:

    Umur dia baru 26 eh? Kenapa muka nampak tua sangat?

    13

    0
  8. Anonymous says:

    macam2..tutup la sket tetek tu..malu la sikit kl tak malu dengan ALLAH…malu la dengan mak ayah…

    2

    0
  9. Anonymous says:

    Biasalh fesyen bagi seorg artis, kalau pakai litup bkn artis m’sia lh tu..bkn pose ke x sama jelh..bantai sb bkn x tau dosa pahala..tulh bila dh jadi artis kn semua boleh..lum telanjang/bogel lg kann..x de hal..ape kisah..mak bapak pun penggalak..Tu yg jadi gini gaya..

    2

    0
  10. Anonymous says:

    mak dia dulu sopan je jdi penyanyi …
    ko sis vulgar dan x senonoh… nampak low class.

    4

    0
  11. unknown says:

    burok weh burok.. hg sedaq dak.. buruk, hudoh ngat aihh

    0

    0
  12. fishball says:

    men are trash, pakai tudung tutup dada sekali pun dorang kalah dah horny tetap nak sondol. BODOH. Jangan nak menyibok ngan dosa pahala orang lain. Macam lah sendiri tu confirm masuk syurga PUIII

    1

    7
  13. Anonymous says:

    she looks thrashy.

    7

    0
  14. Anonymous says:

    File under: Delusional

    3

    0
  15. Anonymous says:

    pemurahnya kila. sedekah body ko untuk tontonan jantan2 gila seks. patut la ko tak naik2 dlm industri. mentaliti retis dangdut.

    6

    0
  16. pikir2 says:

    Ustazah Rokiah kalau pakai baju ketat pun seksi dik. Tu je nk cakap.

    2

    0
  17. bibir says:

    ni namanya artis bodoh sombong. orang tegur dia perli balik. Kila ni kene igt tanpa peminat dia tak kemana. Dah la tak cantik sebab tu pakai seksi sebab nak attention. Apa salahnya time bulan ramadhan stop kejap. tak luak apa pun. Upload gamba mcm tu mcm orang tak diajar adab pulak.

    4

    0
  18. kayla says:

    kalau takat nak bangga seksi sebab pernah duet dengan artis international. hang tengok miss nina la kila. dia releks je

    5

    0
  19. Ros says:

    Malay men. Or men in general. Mana boleh tengok muka exotic. Asal exotic je panggil sex symbol. Kuat kemut la ganas atas katil la banyak air la. Yang layu2 mcm fazura, emma maembong, sarah raisuddin semua tu dianggap saint hanya kerana muka hidung kemek. Bajet ustaz tapi malam2 layan soft porn sebab nafsu keldai. Tak suka jangan tengok, tapi mampu ke tak tengok. Beautiful women are everywhere, it is yourself that you need to control.

    7

    2
  20. puji sikit says:

    Waw besau nya..nyot nyot..

    1

    0
  21. IZARA says:

    KILA.. ko knp weh..!! ske sgt pakai bju color sme ng kulit. pastu bju ko tu aku xrse mhal kot. ko retis kot.. bli bju mhal ckit n longgar blh kn.. bju ni zaman aku form 3 dlu. aku now dah 31 age old

    2

    0
  22. Anonymous says:

    ini lagi seekok entah aper2 budak ni..mcm lah cantik sgt nak show itu show ini..

    0

    0
  23. ikan says:

    biarla tetek dia bukan tetek korang. [email protected] pun dia punya. nak bagi sapa masuk keluar pun ikut suka dia lah. klu tegur pun bukan nak dengar. so biarkan jelah. kutuk2 ni buat tambah dosa masing2 je.

    5

    0
  24. alfie says:

    Kesian lah kat dia. Banyak duit dah habis buat plastic surgery utk hidung, bibir, mata dan tetek, dengan harapan nak tangkap ‘ikan besar’ sebagai suami!!! Kalau tak bagi ‘Free sample’ utk mata kita macam mana lah dia nak dapat ‘buyer’ jew!!!

    2

    0
  25. Yekeni says:

    Biasalah… bila takde rupa untuk diflauntkan, flaunt badan lah…. mcm Pamela Anderson, muka bukannya cantik. Tapi sebab flaunt badan, popular gitu…

    2

    0
  26. watever says:

    perasan seksi die ni..try hard sangat..kesian.

    0

    0
  27. Anti says:

    Ori ke tu??
    Kalu pelesu xyah try hard sgt nk tunjuk

    0

    0
  28. aku says:

    kami kaum2 lelaki amat ber terima kasih pada awk tau…..lama kami x tgk tek tek ni hahahhahhaah…..

    0

    0
  29. hurmmm says:

    Rajin betul dia cucuk bibir..dulu bibir atas nipis je..bawah je yg tebal..sekarang tebal keduanya..takde yg tegur dia ke bibir meletik dia skg ta bape lawa..tak ori..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    mak nya pn rohana jalil mohon bimbing la anak ini.. semakin sedih..

    0

    0
  31. mak cute says:

    klo kata kafir ti marah plak…terang2 bulan ramadan…hormat la sikit..stakat tetek besar buah ciku dok gigih nak pki span 3 inci…nmpk besar bra dr tetek la kila oiiiii….

    0

    0

Leave a Comment

Optional