Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Foto Belikan Hadiah Bernilai RM350,000 Untuk Pekerja, Aliff Syukri Dituduh Riak?

Berkongsi foto hadiah ganjaran bernilai RM350,000 untuk pekerja dan seluruh pasukan yang menjayakan projek terbarunya dikenali sebagai As Legacy sambil melakukan cabaran Falling Stars Challenge, Datuk Seri Aliff Syukri mencuri tumpuan ramai.

Advertisement

Sekali lagi, jutawan ini dituduh riak kerana terlalu ingin menunjuk betapa beliau mempunyai wang yang banyak.

Bagaimanapun, ada yang mempertahankan tindakan Aliff itu dan apa salahnya untuk beliau berkongsi rasa gembira atas pencapaian pekerjanya dan ingin menghadiahkan mereka ganjaran yang cukup istimewa.

Setiap orang mempunyai cara masing-masing dan kita semua tahu Aliff memang gemar memuat naik setiap aktivitinya di media sosial. Fikir positif sahaja dan anggap ia sebagai pembakar semangat untuk mereka di luar sana berjaya seperti beliau.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. mayazali

    February 14, 2019 at 9:24 am

    pada aku lebih baik hadiah tu ditukarkan dgn cash je…sbb duit lebih penting dr hadiah tu. Ada yg lebih utama drp sebuah beg…:)

    • wekkkkkkk

      February 14, 2019 at 9:35 am

      datok ckp semua jumlh shopping rm350 ribu dn masukkan dlm beg hitam, putih dan kuning tu, tapi dlm beg tu isi nya tak tahu apa..cuma kita yg kata “beg” je…tpi datuk ckp “‘ hadiah ini”..

  2. KAGUM

    February 14, 2019 at 9:11 am

    berbeza cara hidup dia kat IG dengan luar, hari tu tengok mhi, dia bagi tau semua ni strategi marketing dia, tapi cara dia becakap sangat la pro. dan memang kagum kejap tengok cara dia becakap. masa tu tengok sangat la berkarisma sebagai usahawan.
    memang lain dari perangai dia kat IG

  3. Thank you next

    February 13, 2019 at 8:02 pm

    Tak payah layan. Dia dah bosan nama dia dah lama tak naik, ini je tactic dia nak jadi relevant, buat keje bodoh, tunggu org respond pastu buat diri tu mangsa. Time dia senyap sbb korang buat bodoh, tgk nama dia terus jadi suram. Malaysia tenang.

    Kuasa utk tak layan org bodoh ni ada pada kita. Kalau kita yg sibuk melayan, salah diri sendiri la org tu pun naik lemak.

  4. Yana

    February 13, 2019 at 5:26 pm

    Nak buat marketing ke ape ke dalam catatan amalan ka still kau riak..
    sibuk dok tayang harta..Org bukan Islam lg tak show off dari dia ni..

  5. Faraj

    February 13, 2019 at 4:55 pm

    ni bukan dia riak..tapi nk promote mcm MLM..sekarang byk Com2 play safe.mana ader org berbelanja besor…kecuali MLM jrr..semua menipu..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top