Written by serenity | September 14th, 2018

Sebelum ini, seorang pengguna Instagram mendakwa mukanya dan seorang rakan diludah oleh pasangan kawan baik Fathia Latiff dan Zarina Anjoulie yang mencari gaduh dengan mereka di sebuah kelab di ibu kota.

Eka Zahidin mendakwa Fathia dan Zarina ‘mabuk teruk’, malah Fathia telah menayangkan payudara semasa kejadian tersebut. Fathia telah memuat naik satu gambar mengenai ‘konspirasi’ di Instagramnya seolah-oleh memberi bayangan ada pihak yang berkonspirasi ingin menjatuhkannya. Fathia kemudian memadamkan gambar itu apabila dikecam pengguna-pengguna Instagram.

Bagi Zarina pula, dia menghentam Eka Zahidin dan menggelar gadis itu ‘minah dagu senget’ yang mencari pasalnya. Antara lain, Zarina menggelar gadis itu ‘penagih ice’ yang mereka-reka cerita.



Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Malah Zarina mendakwa Eka hanyalah gadis biasa yang tinggal di rumah papan tetapi menunjukkan hidup gah di Instagram.

Zarina juga mencabar Eka untuk meminta bukti rakaman kamera litar tertutup dari kelab yang juga restoran makanan Jepun tersebut.

Sementara itu, melalui Instagram Story, Eka Zahidin mendakwa dia tiada niat memviralkan mereka dan tidak pernah pedulikan mereka.

Sebaliknya, dia menceritakan mengenai hal tersebut kerana Zarina dan Fathia mencari gaduh dengannya.

Sementara itu di Twitter, seorang Netizen juga mendakwa mereka mabuk malam itu.

Kini terpulang pada anda membuat penilaian siapakah yang berkata benar. Kita semua, siapa pun yang betul atau salah, macam ni juga. Tak gitu? – beautifulnara.com

 

 

 

 

33 responses to ‘Minah Dagu Senget’ Reka Cerita Tentang Mabuk Di Kelab Malam – Zarina Anjoulie

  1. lilo says:

    Aduhai, bahasa dia.. ayat “jgn smpi aku jumpa ko” is already a threat

    13

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      dagu sengat rupa nye si joulie ni huhu kesian haha ada hati nak gaduh ngan orang huh ! sadar la diri tu sikit gemok !! dh tk laku jangan nak sebok kepo lah !!

      0

      3
      • Anonymous says:

        Bilamana kaki club bergaduh. Si Eka tu ayat elok je tp si Zarina ni bahasa dia dahsyat. Dari situ dah boleh nampak siapa bermasalah. Si Fatiya plk tak habis2 tuduh org konspirasi nak jatuhkan dia. Diri sndr buat mslh, salahkan org plk. Kesian dkt mak bapak oii. Mak bapak si Fatiya nampak mcm org baik-baik.

        25

        0
        • Anonymous says:

          Zarina x ada point sbb benda betul jadi dia attck appearance org, tp x kena lgsg sbb org tu x kering keding pn, dn bkn dada rata.
          Zarina gemok lemak mnggelebeh, tetek lanyut ada hati kutuk badan slim org dan tetek terletak. Sbb kau gemok lemak mggelebeh la yg kau nak buat2 bdn org lain knon x lawa kan zarina kan. Pdahal kau yg gelebeh lemak. Tetek besar mmg ok msalahnya jnis ko pnya yg dh mcm nenek yg lanyut tu. Muka plk mcm jnis busuk x mandi.

          25

          0
        • hurmm says:

          zarina tu inject bibir..ada 1 gambar bibir mcm kena patuk ular gamaknye dia gi off komen..takut org komen baru lps inject ke kakkkk…dia tu nampak kepam sgt nak gaduhhh pasal rupe..alahaaiii

          7

          0
    • akak sado says:

      Ehh dah kenapa ko petik nama sajat…dia xde kene mengena kot ngan drama bodoh korg wahai joli ngan patiya…hahaha bukan bermakna aku suka sajat, cuma pelik pulak terselit nama sajat kat situ haihhh macam2

      20

      -1
    • bbycumil says:

      apesal lately dua org ni meroyan je? ingatkan dh tua2 ni berubah la anjolie tu..rupenya sama je mcm zmn tayang tetek dlu..dia ni aku tgk dh mcm diva aa versi pompuan..sume org dia sound cuma type x on capslock je lol

      21

      0
  2. Anonymous says:

    Baru aku tgk video fatiha title selepas solat subuh…
    Hmmm..tkyahlah nk cover2..baik konòn..orang baik tk bagitau dunia dia solat..sama jer dgn si jolie..2 kali lima 14…

    13

    0
    • Anonymous says:

      Mereka klau menikh dan kmudian di ceraikan..mahu cari ketenangn akn pergi disko, pub, dangdut akhirnya.
      Melainkan semua tu d tinggalkn..akn mendapat keberkatan.
      People can change…ye btul…tapi bila dah nk masuk 40 ke atas. Baru sedar.

      2

      0
  3. BaikotAje says:

    Pompuan mcm jolie tu tak boleh buat kawin …binasa diri sendiri ..

    Fathia …tolong buka tudung … Tak elok pakai tudung dah ….

    Betina kaki clubbing tak boleh di buat bini .

    13

    0
    • Anonymous says:

      Mereka klau menikh dan kmudian di ceraikan..mahu cari ketenangn akn pergi disko, pub, dangdut akhirnya.
      Melainkan semua tu d tinggalkn..akn mendapat keberkatan.
      People can change…ye btul…tapi bila dah nk masuk 40 ke atas. Baru sedar.

      2

      1
  4. Mat Ronggeng says:

    And the pot is calling the kettle black !
    All 4 of them are club bitches… The best part you included “dosa pahala” in your statement. When club bitches talk about religion..hahahaha

    33

    0
  5. Ellyza says:

    Bosan dah dgr crita minah2 clubing ni…sama je, x pyah point finger sana sini

    10

    -1
  6. coli patiah hipokrit says:

    aku rasa elok la si ancoli ngan patiah bukak tudung terus,x guna bertudung kalo x leh tnggl clubbing,mulut lbh busuk dari longkang,tahap puaka dah…hati dh busuk dh hitam sbb bila gaduh je kuar ayat mnghina org…rasanya dari mula dia muncul kt industri ni mmg xde 1 pun cerita yg bagus psl ancoli ni..

    *mengata org bitch but she is actually the mother of all bitches

    12

    0
  7. Anonymous says:

    Tak nak mereka je di panggil whore mesti bawa satu kelab.
    Yg masuk tu semua whore lelaki perempuan..
    Kan zarinah, fatiha, ismail

    1

    0
  8. Lala says:

    Very contradicting story la these 2.fatiya kata dia ddk rumah je xkeluar mana2 pun kat previous entry.ni plak kawan these 2 kata malam tu diorg celebrate birthday si anju.LOLLL

    16

    0
  9. 2cent says:

    Itulah bahayanya amik drug..tengok tingtong2 jadinya…lantak korg la nak berperang…pe lagi gi la court saman menyaman…nk heboh2 kat netizen..brita low class mcm ni…siapa je nak kasi..cuba cri job taktik lain…to much attention seeker la

    7

    0
    • betul tu!! says:

      haaaaa…sekarang nmpk x kebenaran kt situ..benda ni dah menunjukkan si ancholi ni bkn kwn yg baik sebab bila timbul citer mcm ni dia x kan nk sensorang

      0

      0
  10. Duh says:

    Kalau Ada VIP and guys out there yang berkenan dg Minah dua orang Ni. Silakan jadikan mereka ni isteri dan bimbing mereka Jadi insan solehah!

    5

    0
  11. ikan says:

    lantakla dua tiga ekor ni. sama je perangai. mintak tolong doakan arwah mak mertua aku yang meninggal awal pagi semalam. mak mertua yang tersangat baik. rasa macam mimpi je tiba2 dah takde. mana yang ada mak lagi tu, jagalah sayanglah, call lah tiap2 hari kalau dok jauh. biar kita jaga berlebih2 jangan kurang. sbb mati tu anytime je. bila meinggal, takkan dapat jumpa dah takkan dapat cakap dah. semua tak.

    8

    0
  12. MissyOnion says:

    Anju anju..dah viral kes korang pi club pastu nak bash orang..menghina rupa paras org plak tu hahaahha..sedar sikit beb..dulu ko duk brunei aisemen tudung labuh jual segala desserts lah apa…dah cerai balik msia terus lagu ni…die ni jenis banyak simpan aib org kat satu almari..once org tu nak viral kan die teros selongkar almari carik aib org tu n viral back..bekas ex husband pun die nak cite satu dunia…seriously gurlll….look at your past and learn from it..dah dah la nak jadi bajet gengster paradise..tak dapat pingat Datok pun dari sultan for being such samseng….ko jual je la spray cipap ko tu dpt duit lebih boleh pi club lagi..opsss

    17

    0
  13. jurgen kloop says:

    gaduh2 hina rupa paras org lain biasa budak2 skola rendah je.
    ko ni pangkat mak org pon prgai cmtu.

    6

    0
  14. Anonymous says:

    Semuanya yg terlibat nmpk sgt dh mcm org giler..tak ada maruah diri..insaflh jadi pompuan baik2 tak boleh ke..menakutkn org melayu Muslim..kesian fathia salah bawak diri..

    3

    0
  15. Home Tuition says:

    Wahahahaha nice post wkwkkw

    0

    0
  16. kacukan arab sangatttt!!! says:

    pelik la zarina ni..dari dulu mcm takde org yg boleh ngam ngan dia…seolah2 dia berkawan sbb nak tau cerita org..esk lusa bila org dah x nak kawan ngan dia (sbb tau perangai haram jadah dia tu) gerenti dia akan guna cerita lama utk aib kan org tu..dia ni asal gaduh je hina rupa paras org…takde cermin ke kt rmh awk tu zarina oooiiiii

    1

    0
  17. No name says:

    One is a single mother that forever in her life js feeds on controversy. Like its an addiction for u. Sad life. Dont call other people ugly. Have u even seen urself in the mirror? Child pls!! Go to a dentist. Get ur teeth fixed. N the other..washed up actress..nobody gvs a shit abt..ur 3m followers are not fans..js curious n ‘sibuk’ malaysians. U both are a disgrace to humanity..go back to school..study..or even better..stay out of social media. Yall make women look cheap! White trash…do sumtin tht other women can learn frm..idiots.

    10

    0
  18. S says:

    Lol. Si ekaa ni bukan dak gombak rumah papan laaa. Dia duk ampang and i know her since primary school tkde la susah mana smp duduk papan. Fyi, dagu dia and badan mmg cmtu tkde cucuk botox mmg kitorg pon pernah bahan dagu dia dulu haha tkdenye nk ice addict. Anju ni tkde point dh kantoi en. Mmg dh lost admire kt si tee tee since her controversy. Minat gila kot kt dia dulu

    4

    0
    • Anonymous says:

      Papan harga skrg lgi mahal dari batu.
      Papan dulu murah.
      Klau aku dua2 mahu..papan mahu..diatas..bwh batu.
      Sejuk rumah.

      1

      1
    • Teeteeanjusampahmasyarakat says:

      Dia dok sibuk nak accuse org ice addict tapi dia lupa kot dia tu yg byk kali kantoi segala jenis dadah incl ice ngn polis dulu even before jadi retis dulu. Dia mmg kaki ice dpdhabis sekolah siap jd tokan lagi ngn ex dia yg cina tu. And she went solo supplying lepas ex dia dulu kluar masuk lokap. Sapa yg kenal anju dulu mmg boleh vouch la betapa taik ice nya dia dpd dulu. Fatiya taik eramin even until now sbb tu tak jadi kawin ngn tok muda kekwat tahun lepas sbb kantoi ?

      And please lah anju, org isap ice manade gi club. Kau je yg gigih. You’re so defensive and throwing baseless accusations sbb kau yg buat benda taik tu! Tak payah nak cakap orang. Dagu perempuan tu senget ke apa, bukannya dia buat tetek and bibir hodoh mcm kau! Botched lip job sgt. Sengkek sgt ke tak leh buat a proper one?

      0

      0
  19. Alanice says:

    Nara cm biase bling batu sorok tangan

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ooo..tidak, pagi2 aku dah kena baca cerita budak sekolah bergaduh ke? korang takde benda lain yg lg pekdah nak buat ke weh

    0

    0
  21. kakikucinghitam says:

    serammm betul lahh bahasa zarina ni.. she should be blocke for socmed. shes a virus

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Guys, tunggu jela si zarina n fatiya ni gaduh pulak. Sure keluar semue rahsia2. LOL. mangkuk dua ekor ni takkan selamanya jd bestie. Tunggu jela..

    1

    0

Leave a Comment

Optional