‘Let’s Paint The Town Pink’, Netizen Teruja foodpanda Transform Kotaraya Kepada Warna Merah Jambu!

Gaya Hidup

‘Let’s Paint The Town Pink’, Netizen Teruja foodpanda Transform Kotaraya Kepada Warna Merah Jambu!

Sebut je foodpanda, kita automatik akan teringat makanan. Mana tidaknya, menggunakan aplikasi foodpanda kita boleh memesan makanan daripada mana saja.

Bukan setakat makanan, sejak foodpanda perkenal perkhidmatan lain seperti pandamart dan shops, memang rasa lagi mudahlah hidup ni nak beli barang-barang keperluan, semua boleh order di aplikasi foodpanda saja!

Advertisement

Kalau anda nak tahu, baru-baru ini juga foodpanda telah memperkenalkan maskot terbaru mereka yang bernama Pau-Pau (nama pun macam makanan), seekor panda berwarna merah jambu. 

Kemunculan maskot ni telah ‘menjajah’ hampir semua kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor. Bila nampak saja Pau-Pau ni terus rasa lapar dan nak order makanan di foodpanda.

Anda Lapar? Biar Pau-Pau Jadi Penyelamat!

Paling menarik semestinya kemunculan Pau-Pau ni bukan setakat di papan iklan malah turut diabadikan sebagai graffiti di 2 tempat hotspot di Kuala Lumpur iaitu di Jalan Tun Tan Cheng Lok dan Soong Kee Beef Ball Noodle di Jalan Tun Siew Sin.

Lukisan ini merupakan kolaborasi dengan artis grafiti terkemuka negara, Cloakwork. Anda kena tengok sendiri hasil lukisan ni kerana ia begitu sinonim dengan masyarakat Malaysia. Apa lagi yang orang Malaysia suka kalau bukan MAKANAN!

Melalui elemen ‘Hungry Me’, Cloakwork mencurahkan kreativiti di dinding dengan lukisan  makanan tempatan dan kemunculan Pau-Pau yang comel sebagai penyelamat untuk rasa lapar anda!

Jangan lepaskan peluang anda untuk merakamkan gambar kenangan dengan mural ni dan bersama si Pau-Pau yang comel.  Kami dapat info juga yang lukisan ni akan ada hanya untuk sementara waktu. So don’t missed it out!

Eah bukan itu saja, kalau anda nak tau mural di Soong Kee Beef Ball Noodle, Jalan Tun Siew Sin akan menjadi lebih meriah pada waktu malam di mana ada effect lampu neon. So, memang lainlah vibes dia kalau anda ambil gambar waktu siang dan malam.

Kalau lapar tengah-tengah ambil gambar nanti, buat je pesanan makanan di aplikasi foodpanda. Kalau belum ada, anda boleh muat turun sekarang di App Store atau Google Play. Ada banyak promosi serta potongan harga menarik yang anda boleh nikmati setiap hari. Bestnya! 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...