Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Layan Fruttare Di Kala Panas Terik, Pasti Lazat!!!

Bayangkan, anda sedang berjalan di Bukit Bintang. Cuaca panas terik memang membuatkan tegak anda terasa perit yang amat. Entah dari mana sepotong aiskrim berada di dalam genggaman anda. Tanpa berfikir panjang, anda menjilat aiskrim tersebut. Ahhhhh, enaknya!!! Badan anda terasa dingin dengan rasa buah-buahan meliputi diri anda. Rupa-rupanya aiskrim di tangan anda itu ialah Fruttare – aiskrim yang dibuat 100% daripada jus buah-buahan.

fruttare

Advertisement

Tengok gambar Fruttare di atas pun sudah membuatkan Abang Nara terkeluar air liur. Dapat rasa kesejukan Fruttare menyelinap ke dalam mulut yang sedang dahaga ini. Fuh ~~ Tengah panas-panas dapat makan Fruttare memang lazat gila kot. Wife Abang Nara confirm suka yang perisa laici dan red grape Fruttare nie.

fruttare

Semua orang suka dapat hadiahkan? Abang Nara nak bagitau korang satu rahsia. Sampai 8 Julai ini, kita semua boleh menang hadiah seperti iPod, Yes 4G mobile broadband dan banyak lagi hadiah yang menarik sekiranya Lot 10, Jalan Bukit Bintang bersempena dengan Fruttare’s Suprise. Kat sana ada kiosk gergasi Fruttare’s Surprise. Kita cuma perlu amik gambar di kiosk tersebut, sharekannya di Facebook dan dah boleh menang hadiah-hadiah yang awesome itu.

fruttare

Dah ramai dah yang menjadi kreatif berposing di kiosk Fruttare’s Surprise ini. Yang posing kelakar pun ada jugak. Abang Nara gelak tak ingat tengok mamat di bawah ini yang cuba memakan Fruttare menggunakan hidungnya.

Advertisement

fruttare

Yang posing ala wat ala-ala pasangan romantik drama Korea pun ada jugak.

fruttare

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Kalau tak dapat menang hadiah pun, at least dapat makan Fruttare yang pastinya sangat lazat. Abang Nara pun nak pergi jugak buat posing 1 famili kat Lot 10 sambil duduk bawah panas terik sambil menghayati keenakan Fruttare. Memang terbaik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. tanpanama

    July 4, 2012 at 5:27 pm

    “Cuaca panas terik memang membuatkan tegak anda terasa perit yang amat…” ape yang tegaknye..?? x paham

  2. Anonymous

    July 4, 2012 at 3:41 pm

    huh… tak besh…masam…dah dapat free…makan je lah

  3. ProfHariz

    July 4, 2012 at 2:38 pm

    Patotlah ramai gila aritue. Hahaha. Nak Q malas

  4. TokeyMinyakLintahTAPA

    July 4, 2012 at 1:16 pm

    bini aku mmg taksub gile ngn aiskrim aku.. xmuat mulot weiii. ape tak nye saiz abg2 nigga.. korang hado?? so jantan2 sekalian sila dptkn myk lintah tapa segera dr aku. PM saje k. if nk pedang tu perkasa la. kalo x ko sumbat je ngn aiskrim fruitale kt atas tu. ape pun x bole~

  5. zilazaki

    July 4, 2012 at 11:19 am

    memang sedap makan tengah cuaca terik panas ni..tapi jgn makan waktu siang time pose sudah..berangkut van jenazah jawabnye…hehe

    • TokeyMinyakLintahTAPA

      July 4, 2012 at 11:53 am

      layan bini aku kt umah lagi delicious. fap fap fap oooo yeahhhhhh~!!!

    • oh aiskrim. nyonyot aiskrim memang best.

    • drogan ball ada 7 biji semuanya

      July 4, 2012 at 12:35 pm

      telan air liur aq baca entry nara….yummy2 sedap erh…..masa aq tulis komen nie pun aq terbayangkn aiskrim kt atas tu…betapa hebat penangannya….huh

    • Anonymous

      July 4, 2012 at 12:36 pm

      kenapa sekarang dh xde yg berebut ckp 1st? kenapa??

    • ok, nanti Lofa akan 1stkan khas untuk awak

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 4, 2012 at 1:17 pm

      huh !!!!! ini lah obat kencing manis kalau korang nk tau !!! sape2 yg nk manja2 kn kencing manis ha makan lah setiap hariiiiiiiiiiii pasti naik gula dlm darahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! kalau tk caya korang semua gi cek tahap gula dlm darah korang ……cek jngan tk cek kesehatan itu penting………….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top