Written by serenity | May 28th, 2018

Percayakah anda jika ada laman media sosial yang menyasarkan untuk mencipta keuntungan dengan menggunakan video lucah artis?

Mengikut maklumat yang kami terima, terdapat satu laman Twitter yang menyasarkan untuk mendapatkan video lucah membabitkan artis atau selebriti tempatan dengan kaedah penipuan.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Sumber BN mengatakan, laman Twitter itu menggunakan individu tertentu untuk membuat panggilan seks dengan selebriti, tanpa selebriti itu menyedari dia sedang diperangkap. Pelanggan laman Twitter itu merupakan golongan homoseksual/songsang. Laman itu ialah @hsmatamata. Sebelum ini ia tidak diletak dalam mod privasi. Ia mula diprivasikan mulai hari ini.


Laman itu dikatakan menggunakan kaedah perangkap ini juga untuk mendapatkan video lucah mereka yang heteroseksual dengan menggunakan golongan pondan untuk menyamar sebagai wanita bagi menipu pemuda-pemuda heteroseksual dengan menggunakan golongan pondan untuk menyamar sebagai wanita yang kacak.

Untuk makluman, sejak petang semalam, video lucah mirip  Syafiq Kyle tersebar dengan meluas di laman sosial Twitter dan beberapa individu dikatakan telah menjual video berdurasi 7 minit 21 saat itu dengan harga RM 20.

Sekiranya perkara ini benar diharap pihak-pihak terlibat menghentikan perbuatan tersebut dengan segara dan golongan selebriti juga sepatutnya lebih berhati-hati agar tidak menjadi mangsa umpanan atau permainan mereka.

Namun begitu, masih tiada sebarang penjelasan dari Syafiq Kyle sendiri sama ada benar dia ialah pemuda di dalam video itu. Besar kemungkinan ia hanya pelanduk dua serupa. – beautifulnara.com

28 responses to Laman Twitter Perangkap Artis Untuk Dapatkan Dan Jual Video Lucah?

  1. Anonymous says:

    Pondan jugak…yg tunjuk pisang pun 2×5 bodoh. Sesuai lah!!!

    29

    0
    • Hati2 says:

      Kahx3 padan muka. Modus operandi ni sebijik yg mcm Nigerian Scam! Kekonon matsalleh muka handsome… millionaire.. tapi yg chatting adalah negro2 dan arab2 ..Iranian yg duduk di Malaysia. Spanish pun ada… diaorg upah bila nk buat Skype atau video call. Padahal..kt tepi si mamat Kunta Kinte dok kasi arahan!

      17

      0
      • Anonymous says:

        Ya, selalunya ada dlm online dating sites kt Tinder, Happn, Coffee Meets Bagel, Peekawoo, Bumble, Blindfold. LunchClick, Grindr,

        6

        0
        • Anonymous says:

          Spontime, Meetup dan Couchsurfing pun sama. Paling kronik..Tinder lah. Banyak menyamar….lepas tu diaorng mintak gambar tetek/ sexy. Dah dapat diaorang jual kt website porno. Akak2 tudung pun ada…Indon byk dah kena.

          4

          0
        • Shima says:

          X habes2 salah kn pondan. Padahal batang korang tu yg gatal lgi gersang.
          Besok kawin..jantan2 ni lah yg ada kebarangkalian nk curang!!!

          16

          2
        • Enaz says:

          nampak naw korang pn layan page2 mcm tu.. iskh3.. sama teruk gak yang mengata nih :P dok kata kat org ja.. lupa cermin diri…

          1

          0
        • Anonymous says:

          hebat laa ko anon….serius aku x tahu langsung ape bnde binatang ko sebut tu……y aku tau twitter,ig n fb je….aku bersyukur Allah masih pelihara aku….huhuhu…

          0

          0
    • Anonymous says:

      scam ni dah lama 5-8 thn sudah pon dah wujud nara oiii. ko je yg masih duduk dlm gua!

      7

      0
    • Ira says:

      tu la pantang perempuan cantik tegur dlm twitter. lepas tu berwebcam.
      ayat sikit, mulut manis, goda,,,,, terus buka seluar. padahal tu.. pondan2 gemok yg tak laku. guna kawan baik dia permepuan betul umpan nk tengok bebird korang. hahahaha…tahniah!!!

      8

      0
  2. Anonymous says:

    Bodoh la admin Nara ni. Gambar2 bogel lelaki byk kt Tumblr…diaorg curi dari website porno buat koleksi!

    8

    0
  3. haish says:

    nasib iolls xde twitter… kalau tak abeh pahala pose aku…

    2

    0
  4. Anonymous says:

    Indon dan Filipino dah lama buat..pun byk buat kerja ni..lepas tu diaorg jual kt laman2 lucah overseas. 1 video pendek USD5-10. nara baru dpt tahu ke? lol

    6

    0
  5. Ally Azman says:

    plis abg nara boleh jgn share cite2 camni tak????? esok2 org buat kat abg nara baru tau.

    2

    0
  6. Anonymous says:

    muka nara pun ada dlm tumblr gay…pernah nampak.
    cuba cari !!!!

    2

    3
  7. Anonymous says:

    siapa suruh korang bertelanjang….sesuai kena game.
    bodoh sangat. padahal…tak wujud. guna muka pompuan seksi…kikikih

    2

    0
  8. makcik bwg 40an says:

    Dlm kisah ini makcik bwg x nk komen..makcik bwg dh lali tgok.
    No komen.

    2

    0
  9. Mia says:

    yg jenis suka chatting dan tunjuk anu dlm webcam/socmed…memang sesuai la kena. lepas diaorang goda..ko bukak tunjuk habis.. diaorang save video ko.

    6

    1
  10. Anonymous says:

    kt tumblr memang banyak orang2 dan lelaki2 melayu kita. diaorang curi video2 tu sume dri chatting website atau webcam webcam. yg jenis suka tayang body dan lancap. sedih…

    2

    0
  11. Anonymous says:

    nara ni ketinggalan bas betul lah. :)

    3

    0
  12. Sesuai Sangat says:

    Lawak la. Jantan2 Melayu yng horny ingat perempuan tu original. Rupa2nya pondan2 sabah dan maknyah2 keling gemok gigih menyamar jadi “perempuan hot”.

    3

    4
  13. izzah says:

    sesetengah lelaki perlu memakai cawat besi.

    11

    1
  14. akak comey says:

    cian SK sabola ye. g la btapa dlm gua dlu. sdgkn jebon tu pun kami bole maafkn kalo die mtk maafla inikn plak awk..

    0

    1
  15. fishball says:

    KAU PUASA KE TAK NAK SHARE CITE2 MEREPEK MACAM NI? KAU PUASA KE TAK? AKU TANYE KAU PUASA KE TAK???

    4

    0
  16. Anonymous says:

    Bencana- salah pondan
    Tsunami-salah pondan
    Banjir-salah pondan
    Tak hormati Ramadan- salah pondan
    Shafiq Kyle tunjuk pisang- salah pondan

    :(((

    3

    1
  17. Anonymous says:

    Pondan tak salah. Yg salah ..siapa suruh ko bertelanjang keluarkan air mani ko ?

    2

    0
  18. Anonymous says:

    Penipuan macam mana tu kalau si jantan sendiri tunjuk bebird dia dgn relahati sambil bermain2 dgn bebird dia

    1

    0
  19. makcik halia says:

    haritu terung zul ariffin, ni terung syafiq ni pulak. aduyai artis…. terung tu simpan la elok2.

    1

    0

Leave a Comment

Optional