Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kontroversi Acara Tidak Senonoh : Safiey Illias Tampil Mohon Maaf

Menimbulkan kontroversi apabila menampilkan acara tidak senonoh dalam majlis rumah terbukanya yang dihadiri oleh pelajar tahfiz dan anak yatim, jutawan kosmetik Safiey Illias tampill membuat permohonan maaf secara terbuka menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Safiey tidak mahu masyarakat terus salah faham dan berjanji tidak akan mengulangi lagi kesilapannya dan mencemarkan imej agama Islam.

Dia menerima segala teguran dan kritikan dengan hati yang terbuka dan akan cuba untuk berubah ke arah kebaikan.

Terdahulu, acara rumah terbuka Safiey mendapat kecaman hebat daripada netizen dan juga kritikan daripada pendakwah bebas PU Amin yang menyifatkan majlis tersebut dipenuhi dengan aktiviti maksiat serta tidak senonoh selepas tularnya video seorang penyanyi ‘wanita’  ( tidak dapat dipastikan jika dia adalah transgender) menggeselkan ‘payudaranya’ di kepala seorang tetamu lelaki. Safiey seakan tidak menghormati sensitiviti agama Islam apatah lagi aksi kurang sopan itu dilihat oleh pelajar tahfiz dan anak yatim.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. Pondan hipokrit

    July 17, 2018 at 4:43 pm

    Kenapa masa dulu pondan pondan tak berani sangat nak tunjuk diri pada waktu siang? Semenjak ada sosial media ni, semakin berani dan ramai pondan muncul, kenapa tu? Sebab mereka telah berjaya menarik perhatian orang ramai dengan perbuatan dan keberanian mereka kan? Pondan pondan dulu takut kena belasah kena maki hamun di tempat awam kan? Pondan pondan sekarang pula? Kenapa tiada sesiapa buat sesuatu apabila mereka jumpa pondan depan depan tapi cuma berani kutuk marah maki pondan di belakang jer? Kalau betul mahu hapuskan golongan pondan pondan, pergilah jumpa mereka depan depan, bawa najis ke sampah ke sisa baki makanan semalam ke, jumpa mereka buang semua tu depan muka mereka terus, jangan hanya pandai jadi keyboard warriors jer? Kawasan saya takde pondan, kalau tak, dah lama saya kasi kaw kaw sama pondan pondan ni!

  2. rakyat kerajaan baru

    July 17, 2018 at 3:51 pm

    korang sebok dok kutuk safi,tapi dia berjaya korang spender koyak bertaik lalat pon masih pakai lagi kesiannn sungguh hidup korang dah lah malas ada hati nak judge safi ,malang sungguh nasib koranggg

    • wakanda

      July 17, 2018 at 4:48 pm

      iye..mmg dia berjaya. syabas hendaknya.
      berjaya ddunia x guna dik….tak kekal.
      awk rasa kenapa org kecam n kutuk???
      org2 kecam n kutuk sbb nak mempertahankan agama.AGAMA yer.
      Allah tak pandang kau berjaya bermewah atau hidup susah.

      mesti kau nak cakap ‘Alah, kubur masing2’.
      Yes, mmg kubur masing2….melainkan jenazah tu bergolek golek sendiri masuk kubur tu!!!!

      klu org mempermainkan mak bapak kau…mesti kau marahkan
      begitu la bila dia mmpermainkan agama…..klu kau tak kisah, ada beribu-ribu muslim yang kisah!

      cuba fikir…apa tanggung jwab kau sebagai seorang beragama Islam.

      tak payah cerita pasal KEJAYAAN…..tekan kan bahagian AGAMA. AGAMA yer.

  3. kak perihatin

    July 17, 2018 at 3:42 pm

    Itulah sebab mengapa lelaki tidak boleh mengubah jantina kepada perempuan…..mereka tidak malu menunjukkan aset palsu demi menurut hawa nafsu dan menarik perhatian semua orang agar tergoda dengan kecantikan palsu…. suatu hari nanti yg palsu itu akan memakan diri mereka sedikit demi sedikit…. penyakit kemaluan membusuk, tetek yg bernanah, organ badan yg lemah dll ditakuti menjadi kesan perbuatan mereka. Maafkan saya meluahkan perasaan krn tidak suka melihat budaya langgar fitrah ni berleluasa…..

    • kata malaikat

      July 17, 2018 at 4:15 pm

      aku pun tak suka pondan. tapi hati2 bila bercakap. takut kemaluan kau pulak yg membusuk…kita hanya manusia. hari esok kita tak tahu. jgn terlebih bila mengata orang. mereka pun manusia. salah silap kita sendiri ada.

    • Anonymous

      July 17, 2018 at 5:46 pm

      Kak perihatin bercakap dari sudut agama, sains, kimia, fizik….. bukan maksud dia menghina keterlaluan….. cuma beritahu manusia mengelak diri jadi pondan, makan pil hormon, ada perasaan pada lelaki, buang dan tambah aset pada anggota badan…itu adalah mudarat jika ikut hawa nafsu.

  4. peace yo

    July 17, 2018 at 3:38 pm

    sape tahu mcm mana nak contact siNara. sepatutnya siNara kena tarbiyah sekali, blog gossip artist kenapa dia nak upkan pasal dia org semua. mrk cuma business not even artist so why must have their gossip, itu sebab mrk rasa mrk very very very popular mah

  5. peminat sajat

    July 17, 2018 at 2:50 pm

    senangnya buat salah………………….pastu minta maaf cmtu…barua punya pondan…ko ttgu bile ko mati nnt

Loading...
To Top