Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kongsi Foto Tanpa Solekan, Ramai Terpukau Dengan Wajah Cantik Neelofa

Neelofa dikenali sebagai seorang selebriti yang cukup berani tampil dengan fesyen dan dandanan yang unik.

Advertisement

Berkongsi foto dirinya yang kini berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah, foto Neelofa tanpa sebarang solekan tebal di wajahnya menarik perhatian ramai.

Rata-rata netizen tertawan dan memuji rupa paras jelita yang dimiliki oleh Neelofa. Memang cantik sekali apatah lagi dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya itu.

Kejelitaan Neelofa memang tidak dapat disangkal lagi, sejuk mata memandang kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

156 Comments

  1. Anonymous

    June 13, 2019 at 9:17 pm

    Propa.. biasa ja! Wanie Harita la wey!

  2. hasma

    June 13, 2019 at 4:23 pm

    alaaaaaa…phon mahal mmgla cntik..org cntik lgla cntikk nmpk..

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:52 pm

      ye…itu aku stuju..phone mahal…abik gmbar mmg cantik..tak percaya sila cuba n buat comparison..mmg nyata weiiii

  3. Air Mani

    June 13, 2019 at 4:10 pm

    aku tengok gambar kat atas tu biasa saja. tiada lawa mana pun, sekali imbas macam mak cik kantin kat sekolah aku

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:13 pm

      ye biasa je…biasalah Nara …kekelantanan..sgt ..

    • cantik itu subjektif

      June 13, 2019 at 5:30 pm

      Ikut majority sis… anda tergolong dalam minority. cuba lagi ya

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 8:34 pm

      Busuk hati ko nie…cantik tu kurniaan tuhan..susah ke nk puji ??ada mslh hati ke??

    • Anonymous

      June 14, 2019 at 8:01 am

      Buknlh cntik sgt..bgi aku biasa2 je

  4. Anonymous

    June 13, 2019 at 3:54 pm

    WOW NEELOFA SO FAMOUS. DAH BANYAK ORG KOMEN. thats how relevant she is !!

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:11 pm

      komen kosong..just qty..not quality

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:14 pm

      kau expect komen quality macam mana dari blog ni?

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:24 pm

      x kn ada good komen, sbb otak masih mod raya semua tu…dn duit habis, hutang mendadak..

    • zero

      June 13, 2019 at 5:28 pm

      komen kosong dari haters yg otak kosong

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 9:18 pm

      Her talents do not agree!! Lol

  5. Ameera Khan

    June 13, 2019 at 3:53 pm

    Dear Neelofa, you are very beautiful inside and out!. please do not listen to all these parasites. they all just want to ruin your reputation because they don’t have what you have. they’re just jealous. you have everything they want. look, wealth, brain and everything! keep on going Lofa. we always support you. just kill all these parasites with your shine.

    • Genghis Khan

      June 13, 2019 at 4:18 pm

      kecantikan tidak digunakan utk generasi akan dtg..tiada guna juga..
      jgn memilih sgt..nnti berckp dgn meow-meow..meow

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 4:22 pm

      tagline melati yg ckp..atau tagline faraj…meow-meow..meow

Loading...
To Top