Written by Bella | August 27th, 2018

Kekecohan netizen berkaitan tersebarnya foto dan video bogel seorang lelaki yang didakwa mirip anak lelaki Che Ta iaitu Ammar Effendy sehingga saat ini terus menjadi buah mulut ramai.

Pelbagai spekulasi liar yang timbul dan tidak kurang juga ada pihak yang ingin kepastian dengan ‘menyerang’ akaun Instagram Ammar dengan pelbagai komen. Namun, apa yang menyedihkan lagi foto Aaisyah Dhia Rana yang dimuat naik di akaun tersebut turut menjadi sasaran netizen dan dipenuhi dengan komen-komen negatif dan lucah.

Bagaimanapun, masih ada segelintir pihak yang merasakan tindakan berkenaan kurang wajar kerana Aaisyah tidak ada kaitan dengan kontroversi yang melibatkan abangnya itu. Janganlah menjadikan seorang budak kecil mangsa keadaan pula.

Sebelum ini, Che Ta memberitahu beliau sedikit pun tidak melatah dengan isu foto bogel yang dikaitkan dengan anaknya itu. Malah, aktres itu juga telah sudah membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk mengesan dalang disebalik penyebaran foto itu.

15 responses to Kerana Isu Foto Terlampau Abangnya, Foto Aaisyah Pula Dipenuhi Dengan Komen Lucah

  1. Tk says:

    Belum tentu itu gambar anak Che Ta. sabar biar SKMM siasat dulu. Jangan buat dosa kutuk Aishah dan family Che Ta.

    7

    2
    • siti kassim fans says:

      sekarang aku percaya jus goyang rapat che ta mmg berkesan….stok kat rumah banyak sangat kot. anak bujang tumpang teguk.

      8

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      mulot mlayu biasa lah ..nama dh memang mlayu gitu lah mulot diaorang ..

      3

      2
  2. Joyah pok pek says:

    Dah report..nnti lps 3 bln senyap..betul ke tidak?

    12

    0
  3. Anonymous says:

    Sebab tu jangan exposekan sangat anak yang masih kecik pada benda semua ni. Memang salah orang lain, tapi orang lain yang akan kena tempias. Kalau anak kecik sangat lagi, tak faham tak tau apa kesian diorang nak menghadap semua ni.

    6

    0
  4. nok gebuzzz says:

    x agak2 la korang nak hentam dlm bdk tu punya IG…jgn buat tambah dosa…blom tentu lagi pic tu confirm anak che taq…org skrang nak dengki mcm2 blh buat…lagi2 melayu mmg kuat busuk hati…aku bukan peminat che taq…tapi aku suke dgn kecomelan aaisyah.

    4

    0
  5. Anonymous says:

    Nmpknya netizen m’sia ramai sakit jiwa

    6

    1
  6. damai says:

    dulu org dapat dosa dgn jelajah cerita dari mulut ke mulut, zaman skg dlm sesaat aja dapat dosa, kerana share the story in media social, kalau x benar itu jatuh fitnah dan kalau betul kita share dah jatuh mengumpat, kdg kerana perkara begini gugur segala pahala2 kita, auzibillah minzalik

    5

    0
    • Anonymous says:

      ni yg nabi sebut..akhir zman..fitnah mcm gelombang …sepantas kilat tersebar..mungkin ini jugak sebahagian fitnah dajjal

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Manusia tidak pernah puas dengan apa yg mereka ada dan apa yg mereka lihat tampa unsul periksa dengan jelas… Berita sekarang xpower tapi media sosial sekarang lebih power dari warta…

    1

    0
  8. Nad says:

    malay men are trash

    0

    0
  9. cincinperak says:

    aku dh tgk vedio tuh…tajammm woooo….muahhh

    0

    0
  10. Kesian tak pasal-pasal anak che ta pun kena tempias..huhu

    0

    0
  11. stupid laut says:

    orang melayu saja yang suka hentam2 budak kecik.. biasalah melayu kan. hasad dengki tu berpisah tiada.

    mata hati otak semua busuk. mulut cakap taubat tapi sampai ke Tanah kubur haram.

    sama juga macam penulis blog nie… akal dah tak betul.

    0

    0

Leave a Comment

Optional