Kenapa? Rindukan sayakah? – Respon Neelofa Bila Dikatakan Namanya Senyap Tanpa Kontroversi Panas

Hiburan

Kenapa? Rindukan sayakah? – Respon Neelofa Bila Dikatakan Namanya Senyap Tanpa Kontroversi Panas

Sejak awal tahun ini, selebriti popular Neelofa ditimpa dengan satu demi satu kontroversi baik daripada kisah peribadinya sehinggalah isu pelancaran tudungnya yang mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Advertisement

Namun, sejak kebelakangan ini, nama Neelofa ibarat sepi seketika tanpa sebarang gosip ataupun cerita panas mengenainya. Ibarat macam orang ramai dahagakan pula kontroversi melibatkan dirinya.

Neelofa sebenarnya tidak hilang kemana-mana pun, tetapi hanya ingin melakukan perkara yang lebih baik serta berfaedah sepanjang bulan Ramadhan yang penuh keberkatan dan meluangkan masa bersama keluarga tercinta.

Kenapa? Rindukan sayakah? Tak adalah.. saya cuma berniat mahu melakukan perkara-perkara yang baik sepanjang bulan Ramadan ini.

Sebenarnya memang setiap tahun apabila tiba sahaja bulan puasa, saya sedaya upaya akan cuba mengosongkan jadual kerja. Itu termasuklah tidak menerima sebarang jemputan untuk berbuka puasa di luar kecuali ia sangat penting dan saya tidak dapat mengelak. Tujuan utama saya adalah mahu bersama-sama keluarga sepanjang Ramadhan ini.

Neelofa akui jiwannya dipenuhi dengan ketenangan pada bulan mulia ini. Bila ada kontroversi, ramai pula yang mengecam, bila senyap tertanya mana pula perginya Neelofa, sampai sesetengah itu tidak senang duduk kalau Neelofa tiada kontroversi yer, macam-macamlah kerenah netizen.

Sumber Berita : Utusan Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

64 Comments

  1. Anonymous

    June 11, 2018 at 4:21 pm

    macai p la melawat kak mah tu..kesian harta kena rampas..sedih kak mah korg tu..

  2. che tat

    June 11, 2018 at 4:18 pm

    Nak low profile ka, nak nangis ka ada kami kisah..x payah buat sedih la neelolopak..mat over je yg pecaya kat hang..

  3. Siti Zabedah

    June 11, 2018 at 4:12 pm

    Dedak Cash Is Queen Trilion Umno Menang Rakyat Senang Kekalkan Jawatan Pangkat Kuasa Kroni Kapitalis Kemewahan Kekayaan HIDUP Senang Dulu Kini Dan Selama Lamanya

  4. Anonymous

    June 11, 2018 at 4:02 pm

    Biasa la, manusia kan…bila sdh gini baru tersedar (kalau sedarlah)…. tapi time dulu2 mcm tidak ingat satu hari nanti jadi gini…. tahniah org2 yg tetap sokong diaorg ni…mmg penyokong gini luar biasa!!! ..sbb klu org waras, kompom x akan sokong diaorg ni….huhuhu

  5. Anonymous

    June 11, 2018 at 3:47 pm

    Euwwww…bangsat!!!

Loading...