Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kena Tengking : Peminat Dakwa Ayda Jebat Sombong Dan Berlagak?

Mengecapi populariti pada usia yang agak muda, pelakon Ayda Jebat sering dikenali sebagai seorang yang peramah dan merendah diri. Namun, pengakuan seorang peminat tentang sikap Ayda agak mengejutkan.

Advertisement

Menerusi laman sosial Twitter, ada individu mendakwa beliau ditengking oleh Ayda hanya kerana beliau ingin menjelaskan kegunaan mikrofon sebelum artis itu membuat persembahan. Kesal dengan apa yang berlaku, beliau menyifatkan Ayda sebagai seorang yang sombong dan berlagak.

Perkara itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-ratanya mengakui Ayda bersikap sebegitu.

Sejauh mana kebenaran dakwaan ini tidaklah diketahui. Mungkin sahaja berlaku sedikit salah faham. Harapnya Ayda boleh tampil menjelaskan situasi sebenar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. PUAKA

    February 23, 2018 at 10:56 am

    DARI FIRST MASUK AF TERKELUAR AWAL AKU TAK SUKA SI GEDIK NI.

  2. Anonymous

    February 23, 2018 at 9:38 am

    mmg sombong pun. senyum terpaksa bila amik gambar dengan peminat.

  3. Anonymous

    February 23, 2018 at 6:34 am

    Artis pun mcm kita jugak ada bad n good mood…. Come on lah… Yg duk kondem dia ni suci sgt ler tu x pernah mengamuk.

  4. Gorges

    February 22, 2018 at 7:56 pm

    AJ lets be frank. you are not in the ‘A’ artist beauty list. But you can be mengetop by projecting your inner beauty ie being nice to peminat.

  5. Tk

    February 22, 2018 at 7:36 pm

    AJ ko ni kan boleh nyanyi dan berlakon . Bila jumpa peminat kt luar no matter how irritating. Ko praktikkan lah lakonan ko tu dg tusengeh2 dan posing senyum2 pasti saham naik

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top