Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Keluarga Saya Dan Keluarga Haris Kini Sedang Mencari Titik Penyelesaian” – Neelofa

kenyataan neelofa

Selepas kecoh kelmarin di mana hubungan Neelofa dan PU Riz dikatakan sedang berantakan, hari ini wanita itu mengeluarkan kenyataan bagi menjawab segala persoalan netizen.

kenyataan neelofa

Advertisement

Antara tuduhan yang dijawab oleh usahawan wanita itu ialah mengenai khabar angin kononnya dia terkena perbuatan minyak pengasih.

Jelas Neelofa, ia merupakan tuduhan yang sangat berat dan langsung tidak sahih. Malah dia memberitahu bahawa dia berada dalam keadaan baik selain meminta semua terus mendoakan kesihatannya.

Selain itu, Neelofa turut memberikan kenyataan mengenai tuduhan mengatakan bahawa dia mengeluarkan sejumlah wang untuk diberikan kepada PU Riz. Tidak bercerita panjang, namun wanita itu bertegas dalam menafikan khabar angin tersebut.

Malah wanita itu juga tidak lupa untuk menyangkal berita yang mengatakan bahawa dia sudah pun bernikah di Kelantan bersama PU Riz dan bersaksikan bapanya sendiri.

Advertisement

Tambah Neelofa lagi, tidak manis baginya untuk mengeluarkan sebarang kenyataan yang membelakangkan keluarganya. Malah menjelaskan bahawa keluarganya dan keluarga PU Riz kini sedang berbincang untuk mencapai jalan penyelesaian yang terbaik.

Akhir kata, Neelofa memohon semua pihak untuk memberikan kerjasama selain menyediakan ruang sewajarnya buatnya. Dia juga tidak lupa untuk berterima kasih terhadap segala sokongan yang diberikan.

Selain daripada kenyataan bertulis ini, Neelofa turut memberikan penjelasan mengenai isu ini di Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Kita doakan yang baik-baik sahaja buat Neelofa dan PU Riz.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. No drama

    December 28, 2020 at 12:18 am

    This is karma guys. Dulu pu riz dump his gf for lopak kan. Now dah jadi cam ni. Hmmm. Hello pu, dok bukak mata sikit. U nak ke kahwin ngan pompuan famili macam ni. Esok esok u gadoh sikit habis kena sindir kat ig story ngan kakak mak adik dia. And bukak aib sendiri. What a shameful famili. Yucks. And the mother also dua kali lima. Not a good rold model. Sepatutnya dia tak sindir kat ig story. Dia buat of coz anak also ikut. Dulu kan sharnAz dah kena. Lopak herself yang buat. So plis la. Dont be stupid. Get out while u still can. Sometimes love is not everything.

  2. Anonymous

    December 27, 2020 at 10:38 pm

    Sekarang dah ada masalah apalgi dlm prkahwinan lebih baik jgan teruskn….

  3. Anonymous

    December 27, 2020 at 9:55 pm

    kasihan sama makcik tini…mimpinya itu mungkin separuh jalan..kok makcik tini terjaga dari tidor…lalu mimpinya itu belum kehabisann…waduhh

  4. Anonymous

    December 27, 2020 at 9:49 pm

    pokok tak kan bergoyang kalau takde angin

  5. silverguy

    December 27, 2020 at 8:53 pm

    Selepas kahwin nnt tetap akan ada masalah. Sedangkan lidah lg tergigit … tp bila tgk response family Lofa terhdp isu ini, lbh baik perkahwinan ini tidak diteruskan … PU Riz akan merana nnt .. susah bila kahwin dgn anak kesayangan ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top