“Kecil-Kecil Dah Kacak..” – Berkulit Gelap Di Usia Sebulan, ‘Baby Boy’ Ini ‘Glow Up’ Bila Dah Umur Setahun

Kehidupan

“Kecil-Kecil Dah Kacak..” – Berkulit Gelap Di Usia Sebulan, ‘Baby Boy’ Ini ‘Glow Up’ Bila Dah Umur Setahun

Anda yang mempunyai anak kecil pastinya cakna akan perubahan fizikal anak anda dari kecil sehinggalah dewasa.

Kebiasaannya, bayi yang baru lahir akan sedikit berkulit gelap dan kemerah-merahan dan apabila menginjak dewasa, kulit mereka akan semakin menegang dan berubah mengikut genetik ibu bapa.

Advertisement

Orang kata, dah besar sikit barulah kita boleh tengok wajah sebenar mereka kira-kira umur setahun ke atas macam tu. Betul ke?

Baru-baru ini tular di media sosial TikTok mengenai perubahan seorang bayi lelaki yang ‘totally glow up’ sebaik sahaja memasuki umur setahun.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang terpesona dengan wajah comel si kecil itu dan ada juga yang berkongsi pengalaman mereka dengan anak masing-masing.

BabySumber : TikTok  

Kata netizen, adalah normal bayi untuk kelihatan sedikit gelap ketika di awal kelahiran namun semakin cerah apabila membesar.

Tapi, kalau berkulit gelap pun tiada salahnya. Tetap manis dipandang betul tak?

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...