“Kambing Golek Tak Sampai..” – Netizen Kongsi Pengalaman Kena ‘Scam’ Dengan ‘Wedding Planner, Ada Yang Main Lagu Raya!

Kehidupan

“Kambing Golek Tak Sampai..” – Netizen Kongsi Pengalaman Kena ‘Scam’ Dengan ‘Wedding Planner, Ada Yang Main Lagu Raya!

Bergelar Raja Sehari pastinya kita inginkan yang terbaik dan berjalan dengan lancar di hari berbahagia tersebut kerana ianya diraikan hanya sekali seumur hidup.

Namun, kalau benda yang ‘tak best’ nak jadi pada majlis perkahwinan kita tu, hadap sajalah kan.

Advertisement

Baru-baru ini di media sosial Twitter ada seorang individu telah membuka ruang perbincangan dan perkongsian pengalaman mengenai apakah perkara yang tidak sepatutnya terjadi, telah berlaku di hari bahagia mereka.

Ada yang berkongsi ‘wedding planner’ buat hal seperti kek pengantin rosak, kambing golek tak kunjung tiba serta lauk pengantin untuk makan beradab hanya diletakkan dalam ‘tupperware’.

TwitterSumber : Twitter  

Selain itu, ada juga pengantin yang terlupa membeli kek kahwin dan ‘make-up’ pengantin perempuan menjadi hodoh dan lain-lain lagi.

‘Make-up’ Tak ‘On Point’

TwitterSumber : Twitter  

Geng Kompang Tak Dapat Datang!

TwitterSumber : Twitter  

Pelamin Anganku Musnah

TwitterSumber : Twitter  

Orang kata tak apa cerewet sikit kalau melibatkan hari-hari penting macam majlis perkahwinan ni. Asalkan sempurna dan tetamu pun puas hati!

Anak tunggal
9 bulan lalu

“Kalau Mampu Bagilah Adik..” - Netizen Kongsi Pengalaman Jadi Anak Tunggal, Akui 'Terlebih' Berdikari

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...