Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Nak Ber***en Balik Lah Rumah – Video Aksi Terlebih Mesra FattZura Dikecam Netizen

Sejak mendirikan rumah tangga, Fattah Amin dan Fazura adalah pasangan selebriti yang dikatakan paling romantik. Mereka juga tidak segan untuk meluahkan rasa cinta dan rindu antara satu sama lain di media sosial.  Kemesraan mereka  boleh dikatakan agak “sweet”.

Advertisement

Terbaru, sebuah video aksi terlebih manja dan mesra FattZura di khalayak ramai menjadi bualan hangat dikalangan netizen. Mereka terlalu “ghairah” berpelukan dan berciuman serta lemas dalam kerinduan yang teramat sangat.

Rata-rata netizen mengecam pasangan ini tidak perlu terlalu menunjukkan kemesraan mereka di tempat awam meskipun sudah halal sebagai suami isteri.

Kami faham, kasih sayang dan perasaan orang baru kahwin ini memang lain macam sedikit. Tidak boleh berpisah lama pasti rasa rindu itu sukar untuk dikawal. Namun, rasanya FattZura perlu membataskan sedikit kemesraan mereka , tak nak lah lepas ini orang ramai terus rasa meluat pula kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 Comments

  1. ms whateva

    May 25, 2018 at 9:45 am

    team fatzura mne??????? snyp jee…

  2. Biva vani

    May 25, 2018 at 4:53 am

    Sejak bila Fazura tahu malu..? Gaya hidup dia memang cam tuh dari dulu… Yang netizen konon2 terkejut apasal pula? As if dia pernah kisah kritikan Netizen. Suka hati dia lah nak buat apa. Fattah pun dah berubah bukan malu2 cam couple dengan Lopa sebab dia pun dah ikut Fazura yang lebih gaya barat. Sebab dia penyokong lbgt Malaysia dan Barisan Nasional ramai pandang negetif pada dia.

  3. Pikio pikio

    May 24, 2018 at 5:35 am

    Fabilous ko dari kampung mana? Ni bukan soal cemburu. Setakat nak sekolahkan kapel ni …. Yes hidung kembang ni supaya ada rasa malu.

  4. Fabulous Fan

    May 23, 2018 at 4:54 pm

    Semua Yang kritik Tu cemburu kebahagiaan Fazura. Semua fans minda Kekampongan Lopa

  5. Nenas Moris

    May 23, 2018 at 1:41 pm

    Dia ingat rakam sweet2 berahi tu netizen suka..puja puji..last2 netizen kutuk habis..menyesal lh..hey..monyet tul..x tau malu..

Loading...
To Top