Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Apa-Apa Terjadi Pada Saya, Macam Mana Mereka Nanti – Rita Rudaini

Bukan mudah bergelar ibu tunggal, menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu dan juga bapa pada masa yang sama. Tentunya, pelbagai dugaan dan cabaran mendatang, semuanya harus dilalui sendirian.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Rita meluahkan sebagai seorang ibu tunggal, memang tiada masa untuk diri sendiri dan anak-anak adalah fokus utama. Rita juga selalu memikirkan bagaimana keadaan anak-anak nanti jika sesuatu berlaku kepada dirinya.

Hidup sebagai ibu dan bapa pada anak-anak, banyak yang harus saya uruskan, sediakan dan fikirkan. Semuanya saya kena fikir sendiri, tugas dan tanggungjawab saya dah double triple.

24jam berfikir tanpa ada masa untuk fikir pasal diri sendiri tanpa ada masa untuk rest untuk diri sendiri, nak beli itu ini untuk hadiah diri sendiri pun saya tak pernah fikir lagi sejak ada dua nyawa lagi dalam hidup saya.

Masa umpama tidak cukup utk saya, setiap masa jugak saya slalu fikir kalau ada apa-apa terjadi pada saya macam mana mereka nanti?


Kami pasti Rita sudah melakukan yang terbaik buat anak-anaknya. Malah, ramai yang kagum dengan ketabahannya sebagai seorang yang cekal memperjuangkan nasibnya.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. Soccer My Ass

    March 29, 2019 at 11:23 pm

    Spender jgn lupa cuci pulak!

  2. Junaidi Syarif

    March 29, 2019 at 7:44 pm

    BE STRONG SIS RITA

  3. Gigi mancung

    March 29, 2019 at 7:23 pm

    Kalau apa2 terjadi dgn saya mcm mana mereka nanti??? Kalau ko mampus, anak2 ko dgn bapak and mak tiri dia la apa ke bangang ko ni perempuan?? Anak ko tu anak luar nikah takde bapak ke mcm mana? Atau bapak depa dlm penjara? Perogol? Pernah belasah ko spai separuh mati ke? Low class lah ko ni perempuan. Rupa cantik, pakai classy, tp bila bukak mulut bg statement umpama minah kilang bekas keja estet. Such a loser this woman. Sore loser. Thank you sbb tunjuk satu malaysia kenapa aidil sanggup tinggalkan ko terkangkang. Kitorang sume nmpak dah. Mmg set xleh buat bini ko ni. Harap rupa je lawa. Patut x kahwin2 spai skrg.

    • Anonymous

      March 29, 2019 at 7:38 pm

      Marahnye… sabar nanti takut kau meletop pulak!

    • Gigi mancung

      March 29, 2019 at 8:22 pm

      Meluat tahap nk muntah ijau. Tak pernah pon komen pasal dia ni. Ni first and last. Sbb dah rasa mcm nk pijak muka dia.

    • ikan

      March 30, 2019 at 2:56 am

      aku rasa dia punya pilihan kot dia taknak kawin, bukan sebab takde orang nak. kang dapat yang haprak macam si aidil tu nnt orang mengata dia jugak, so baik tak payah kawin. bukan seronok sangat pun kawin. and yes, if apape jadi kat ko, anak2 tu biar bapaknye bela. biar jantan tu ingat sikit dia ada anak2 lain selain yang dgn bini skang ni. jangan buat je pandai, pastu bila cerai bini dengan anak2 skali dia buat tak reti. nak buat tak reti kat bekas bini tu takde salah, tapi takde istilah bekas anak. biar bapaknye bela, biar dia tau berapa banyak duit habis tiap bulan untuk hal anak. berkira sangat pulak. bangang.

  4. Hidup Dan Mati Milik Allah

    March 29, 2019 at 4:52 pm

    Hidup setiap manusia kita yg rancang Allah yg tentukn, percaya pd takdir n ketentuan qada n qadar Allah pasti hidup Kita bahagia dunia akhirat, jaga maruah diri, amalkn yg makruf tinggalkn yg mungkar, fikir positif, InsyaAllah hidup aman tenteram, usaha dh ada tawakkal pd Allah.

  5. Anonymous

    March 29, 2019 at 4:35 pm

    Sis sekelab janda dgn fasha x? Klo ade boleh mintak tips mcm mne nk dptkan jodoh terbaik yg boleh dgr ckp. Pergi wassap fasha cpt sebelum die bernikah 30hb nie. Huhu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama