Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kakak Pakai Purdah, Adik Belanja” – Kongsi Foto Bercangkung, Ameera Khan Dihentam Netizen

Bertindak memuat naik sendiri foto dirinya mempamerkan “posing” seakan duduk bercangkung sambil mengenakan busana serba ketat berwarna “nude”, selebriti, Ameera Khan kini raih perhatian netizen.

Advertisement

Menerusi posting berkenaan, jelas kelihatan penampilan Ameera kini seakan persis model antarabangsa kerana aksi yang ditonjolkan dilihat sangat luar biasa.

Difahamkan, foto itu diambil sewaktu Ameera menjadi duta kepada salah sebuah jenama produk rambut tempatan.

Bagaimanapun, menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut adik usahawan popular, Neelofa ini dibanjiri dengan pelbagai reaksi.

Advertisement

Bahkan, wujud juga segelintir pihak yang tampil mengecam tindakannya itu kerana dilihat agak keterlaluan sehingga ada yang mendakwa foto itu kelihatan seperti dirinya sedang berbogel.

Namun demikian, meskipun dihentam teruk, segelintir peminatnya tampil mendoakan agar suatu hari nanti Ameera akan mengikut jejak kakaknya untuk berhijrah ke arah yang lebih baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. tecit

    December 14, 2020 at 10:48 am

    mesti die mrh kakak die. now die xleh bebas nk buat ape semua nk bandingkan dgn kakak. benda ni sng je mintak kakak sendiri bg keterangan. sedangkan iman sendiri xdpt diwarisi dari ayah or ibu yg bertaqwa. inikan plak kakak.

    in other side, jgn maciam2 dik khan, karang abang in law tukar masuk minang adik kang, melepas kakak. biasala laki mesti nak pucuk lebih mudaaaaa

  2. Anonymous

    December 12, 2020 at 8:16 am

    Bila lilmisskhan is not so little. Korang pun, masing2 ada identity sendiri walaupun adik-beradik. Lofa dah x gaya merapu berturban bagai pun syukur. Sakit mata tgk followers mengikut. Adik dia ni dulu pun bertudung, now free hair. Masing2 ada identity, be rich and famous. Sampai masa, Allah beri hidayah, akan berubah ke lebih baik. Kita yg biasyer biasyer ni, tgk je. X perlu kutuk buat menambah dosa. Kalau rajin nak sedekah dosa utk celebrity pojaaan … sila kan.

  3. Saly

    December 11, 2020 at 12:18 pm

    Wawasan 2020.

  4. Axenz Axtiz

    December 11, 2020 at 10:46 am

    Owh, begitu caranya dia kencing :)

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top