Written by Bella | October 8th, 2019

Sedang hangat dilamun cinta dan begitu terbuka berkongsi kemesraan dengan kekasih barunya yang mengabdikan cinta mereka dengan ukiran tatu di dada, ada pula netizen yang kurang senang dengan perkongsian Zarina Anjoulie.

zarina anjoulie dan kekasih baru

Malah, ada yang mendakwa teman lelakinya dikenali sebagai Gary masih lagi berstatus suami orang dan menggelar Zarina perampas.

Bengang dengan tuduhan yang dilemparkan kepadanya, Zarina memuat naik satu video menjelaskan perkara sebenar. Agak berang juga, dia turut ‘sound’ lelaki Melayu tidak perlu sibuk mengambil tahu tentang hal dirinya. Lebih baik untuk jaga hal dan keluarga masing-masing dan belikan pakaian dalam baru untuk isteri.

 

 

Buat lelaki Melayu pergi jaga bini kau. Tipikal orang Malaysia, kalau kahwin dengan orang Melayu tu, bini kau confirm dah sepuluh tahun spender, coli dah koyak-koyak pun kau tak belikan baru

Kata Zarina lagi, orang ramai tidak perlu bimbang dengan kehidupannya. Kekasihnya itu dapat menjaga dirinya dengan baik.

zarina anjoulie sound lelaki melayuItulah, kalau usik Zarina dan tuduh macam-macam memang dia akan menyekolahkan’ netizen. Tidak perlu mencampuri urusannya. Boleh lihat betapa bahagianya Zarina dilamun cinta. Apa-apa pun, harapanya hubungan mereka berdua ini berkekalan.

Sumber Berita : Forum CARI

17 responses to Kahwin Lelaki Melayu, 10 Tahun Tak Belikan Pakaian Dalam Baru – Zarina Anjoulie

  1. Anonymous says:

    hahaha mohon terasa lelaki melayu yg bergelar suami diluar sana…

  2. Anonymous says:

    AKAN DTG JIKA KAU BERKAWEN DGN BKN INDONESIA, MELAYU, FILIPINA, AFRICAN, EUROPEAN DAN DPT ANAK, PASTI DLM SURAT BERANAK TU DI BHG KETURUNAN KAU AKAN TULIS : “MELAYU”. JDI AKAN DTG SEMUA PROSES DOKUMENTASI URUSAN SEGALA MCM URUSAN JIKA DI MALAYSIA..”SEMUA TU AKAN MEMUDAHKAN ENGKAU YE”.

    Jgnlah kutuk melayu, kau pun keturunan melayu.

  3. Anonymous says:

    dia ni suka kawen org luar ke, tak penat ke selalu pergi imigresen renew segala mcm dokumen jika kau berlaki bkn org malaysia.
    kalau kau rajin uruskan dokumen oklah…silakan.

  4. Anonymous says:

    tula, kawin dengna “melayu” hanya di IC macam kau, menayang puting cokotop kau je. buat apa.

  5. aku cakap jer says:

    agaknya ayah dia mcm tu kut.. tak penah belikan bra/spender baru untuk mak dia.. siannya…

  6. Anonymous says:

    ada betul jugak kata dia…lelaki melayu sila terasaaaaaa……….hahahaha

  7. Anonymous says:

    Korang jgn tulis komen kt sini prgi ig dia komen baru dia baca

  8. Anonymous says:

    gila konek

  9. Anonymous says:

    Boyfriend dia ni bukan melayu ke?

  10. Anonymous says:

    masih sayang2 nih boleh loh ckp mcm toh, nantih dah gado2 semua aib akan xpose salah kan satu sama lain look n see smpi mana..klu bkekalan say Alhamdulillah.kesian klu manusia pemikiran tak dewasa.klu org dewasa dia tak akan level konfiden mengata org.tgk dr attitude life dah kita dpt baca..

  11. aih says:

    somehow true.. lelaki melayu nak appreciate tak de.. tapi malam2 minta servis….

  12. meetomato says:

    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA so true…some lelaki melayu acah2 alim je, tak bertanggungjawab & selfish..merokok (HARAM OK), tgk porn, komen lucah mmg byk, tak buat keje rumah, poligami tak mengikut ajaran islam, tak bagi nafkah, nak seks memanjang je padahal zxxxr kontot! phuiiiii

  13. Anonymous says:

    itu bukan alasan nk jual diri kt jantan ade tatu… xsume lelaki melayu mcm tu… yg bf ko pun ape kurang nyer… kalo helokkkk ade ker nk curang dgn bini dia.. anak dh 2org tu xnmpk ke oiii..

  14. Mia says:

    Bf dia tu pun melayu gak.. cuba tgk definisi melayu tu ape.. cuma mungkin bkn islam je bf zarina ni.. bkn semua lelaki melayu malaysia beragama islam teruk.. suami saya elok je.. alhamdulillah.. dah nak masuk 20 thn.. elok je dia belikn barg2 keperluan.. pokok pangkalnye niat nak kawen tu.. kalau ikhlas insyaAllah elok la jdnye.. peace..

  15. Anonymous says:

    Anjulie gemok! Ahahahhaa

  16. hello says:

    hahahahaha walaupon tak minat cara hidup dia ni…apa dia ckp tu ada betulnyaaaaaa
    ramai je mamat2 melayu rajin comment mcm2 padahal…wife & anak kat rumah dia xjaga makan pakai…kecoh jeee

  17. Anonymous says:

    tak betul ni..spender n coli i semua suami belikan setiap kali outstation

Tinggalkan Komen Anda Di Sini