Written by AbangNara | August 14th, 2014

Agak tak masuk akal tetapi inilah kenyataan. Mungkin terlalu ramai individu yang mahu bergambar dengannya sehinggakan Joe Flizzow tidak menyedari 2 individu di bawah memakai baju tulisan lucah. Apabila gambar ini dikongsikan di laman sosial, para peminat penyanyi rap ini meluahkan rasa kecewa mereka. Iyerlah, tak sesuai dengan imej kita selaku orang Melayu dan orang Islam.
joe flizzow

Yang Abang Nara pelik ialah ada juga orang yang sanggup merekabentuk baju dengan tulisan sebegini. Pelikpelik manusia sekarang. Macam mana la diorang ini boleh dapat idea yang tidak masuk akal. Akibat gambar ini, Joe Flizzow mengakui tertekan dah hampir mahu melarikan diri. Kata Joe:-

Saya hadir sebuah acara fesyen dan seorang pereka fesyen memberi sehelai baju T dengan tulisan “Jantan” untuk tujuan promosi, saya rasa ia cool dan cantik. Apabila saya pakai ada dua orang individu lain yang pakai baju T dengan label yang sama ingin bergambar. Selepas bergambar baru saya sedar tulisan pada baju mereka agak lucah.

Saya sudah memberi amaran kepada mereka agar tidak memuat naik gambar tersebut bagi mengelakkan kontroversi. Selepas gambar tersebut tersebar saya dapat banyak respons negatif terutamanya pengguna laman sosial. Ramai yang menuduh baju tersebut merupakan baju yang saya jual. Sebenarnya saya hanya ada baju bertulisan Havoc sahaja.

Mereka juga mengugut untuk memboikot kedai saya, namun Alhamdulillah sehingga kini perniagaan saya tidak terjejas.Saya sudah minta maaf kepada semua secara terbuka di laman Twitter tentang gambar tersebut. Pada awalnya saya agak tertekan hingga terfikir untuk ‘lari’ sekejap, namun ibu saya menghalang dan meminta saya bersabar

joe flizzow

Diharap Joe Flizzow dan selebriti-selebriti lain lebih berhati-hati di masa akan datang. Segala perbuatan anda diperhatikan oleh orang ramai. Mana yang rasa tak sesuai, janganlah kongsi di laman sosial. Nanti maruah sendiri yang jatuh. Tak gitu? Info asal Mstar Online.

P.S: Perodua Axia dibuka untuk tempahan pada harga RM24,900

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Joe Flizzow Tak Sedar Bergambar Dengan Individu Memakai Baju Tulis Lucah

  1. piz says:

    kenapa nak jual baju ada tulisan2 mcm tu ha?

    0

    0
    • mutiara says:

      ulisan tu dah hal, yg pompuan tu bergambar macam tu kenape..
      ish terokkkk

      0

      0
    • cerry berry says:

      Bila akal fikiran letak di lutut inilah jadinya…
      ni baru xperasan tulisan kat baju kalau la perempuan sebelah kau 2 bogel mungkin macam ni kot ayat yg kau bagi dekat wartawan ” SAYA MEMANG XPERASAN LA YG DIA BOGEL SEBENARNYA SAYA INGATKAN DIA BERBAJU”….

      0

      0
      • ssss says:

        kau bodoh ke apa. kalau orang nak bergmbar takkan nak check satu satu baju tulis apa. lain kali sebelum nak buruk sangka pastikan kau tak kelihatan bodoh. peace :)

        0

        0
        • sayaAli says:

          aku rasa hang lagi bodoh, dh besar kedabak perkataan camtu, xkan xperasan pulak.. ke hang ada masalah rabun dekat… kalo aku, mau pkir 2x nk begambar ngn mcmtu…

          0

          0
  2. zZzzzz says:

    cerita lama dah ni. basi. boo nara boo!

    0

    0
  3. dah basi says:

    ni citer dah berkurun la bang nara…NEXT!!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kesiannye ko nara…lambat!!! aku da bc news ni beberapa bln lepas kt page laen…next time laju sikit lah nara bg story kt kiteorg…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kesian Nara.. citer ni dh keluar 2 bulan lepas.. aishhh.. tu la, org nk jd reporter, ko pon nak..

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    membodohkan diri sendiri…

    0

    0
  7. Intan Habibah says:

    Salam semua.
    I’ve been telling my young adult students to be extra careful when buying or wearing t-shirts, otherwise they are only making themselves idiots if they are “careless”. Being totally ignorant about it (or pretending to be) is just an obviously sad excuse anyways!

    0

    0
  8. Habuk says:

    Alasan tak perasan. Masa dua2 mangkuk tu dating kata nak bergambar, takkan tak nampak tulisan macam gergasi kat dada dia orang. Eleh, nak cover line la tew!

    0

    0
  9. Oh Me! says:

    Nara! Citer ni b4 puasa lagi kot! Dia dah minta maaf dah, asal nak bukak citer agi

    0

    0
  10. NARA SI BATU API says:

    ALASAN BODOH YG HAVOC…….
    NARA BLOGGER PALING LEMBAP,SLOW MOTION,

    0

    0
    • BOYCOT NARA SELAMANYA says:

      jom boycot BN….very slowly….org nk gosip,dia nk gosip…..komen kat BN pun dh slow jgk skrg,Alhamdulillah,aku follow pun just nk tgok masih ada x pengikut dia…Alhamdulillah semakin berkurangan…teruskan memboycot BEAUTIFUL NARA….

      0

      0
      • kaki skodeng ke ? says:

        Alahai u ni artis dah terkene ke ? Tak pun dr portal lain … boikot Zionist & sekutu lg bagus … i tngk sama jer pengikut dia .. Nara lain kali u up datekn story jngn sampai ketinggalan train … i pun gi portal lain tngk komen pun suam2 jer. Biasalah bila lepas raya … ramai yg garu kpala budget lari. Lagi pun org sibuk dngn kempen utk Gaza. Hang ni nape ? Mcm tak puas hati jer … cuba ceciter …. huhuhuhu i mmg kaki baca habis blog & buku i baca … klu nak marah marah Pengomen tak berhemah klu awk terkene lah ye …

        0

        0
        • BOYCOT NARA SELAMANYA says:

          WHATEVER LA KAKI SKODENG OIII…bn termasuk dlm zionis jgk wajib di boycot puihhhhhh…..

          0

          0
        • kaki skodeng ke ? says:

          Mmg dah agak dah ni mesti artis yg terkene …. Haaaa … apa Bn ni zionist ….. ? u ni biaq betoi … too much lah nak kata sampai cam tu … nara tu seksa & sembelih besar2an umat islam ke … bunuh kanak2 & wanita yg tidak berdaya …. hina islam …. bomkan masjid … bom rumah …. dajjal … klu nak boikot … apa kata boikot portal2 & blog2 hiburan yg lain … klu awk ni alim sngtlah …. apalah ckp mcm org hilang akai …. akai dok lutut ke ?

          0

          0
  11. Ni komen aku says:

    Pompuan tu gatal pepek ke? Mcm dok menggaru je tu. Tak cuci bersih bersih lettew. ????

    0

    0
  12. Peah_Focus says:

    Nak terjeluak aku tengok pose dak pempuan giler ni! Gile seks

    0

    0
  13. anon says:

    Yg perempuan tu kenapa….she must be following in Michael jackson’s footsteps, crotch grabbing…..haha. Tak tau malu betol.

    0

    0
  14. Adoi says:

    Nape la si Arabyrd buat gitu…ish3x…buat malu je la..
    Nara..susahnye ko punye math ni..pening aku 1×8=8..

    0

    0
  15. megan says:

    Peliknya manusia zmn skg… dah sekolah dah tau apa tu budi bahasa, pun masih tak reti2 lg nak berkelakuan sopan. Maksud yg lucah skg dianggap mcm gempak, moden, fashionable dan menarik perhatian org. Padahal org yg melihat rasa sgt kasihan pada golongan ni…kurangnya akal betui..

    0

    0
  16. Hanez Suraya says:

    Eh, cool. Mana nak beli shirt2 ni? Hanez nak tshirt kote jantan 3.

    0

    0
  17. […] terdapat krew penerbangan yang telah mengejutkan Fazura yang sedang tidur dalam penerbangan untuk bergambar dengannya. Ini menyebabkan dia terkilan kerana waktu dalam penerbangan ialah masa yang dicurinya olehnya […]

    0

    0