Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Janna Nick Terima Semua ‘Job’, Tidak Kisah Bayaran Asalkan Muka “Bersepah” Di TV

janna nick

Nama pelakon Janna Nick memang tidak perlu diperkenalkan lagi dan baru-baru ini dia berjaya memenangi anugerah Artis Versatil Popular di malam kemuncak ABPBH 32. Boleh dikatakan Janna berada di puncak populariti. Apa agaknya rahsia untuk terus dikenali dalam industri seni?

janna nick kaut semua job

Advertisement

Menurut Janna, dia sentiasa merebut peluang yang ada tanpa mengira soal bayaran. Tidak pernah meletakkan harga tinggi untuk setiap tawaran yang diterima.

Kemungkinan kemenangan kali ini disebabkan saya tamak merebut semua peluang yang ada selain tak pernah ‘demand’ dengan harga tawaran lakonan. Walau tidak dibayar dengan harga yang tinggi, asalkan muka saya banyak dan bersepah.

janna nick artis versatil popular

Meskipun sudah menang, Janna berkata dia masih belum mencapai prestasi ataupun tahap yang membanggakan dalam karier seninya. Banyak lagi kelemahan yang perlu diperbaiki untuk memberikan kualiti yang terbaik.

Walaupun dah menang tapi tak rasa kualiti saya dalam bidang nyanyian, lakonan dan pengacaraan pada tahap yang membanggakan diri. Apa yang saya boleh lakukan ialah memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik.

janna nickBaguslah kalau Janna tidak menjadikan alasan kemenangannya itu untuk terus merasa selesa dan enggan majukan diri. Apa-apa pun, tahniah kami ucapkan kepadanya dan semoga terus sukses.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. minah jambu say NO to drugs

    September 25, 2019 at 9:09 pm

    aurat ape ke banda nyeeeeeeeeee dia bogel ke dlm lakonan dia tak kaaaaaan…jangan babitkn dosa pahala..jaga aurat sendiri n jaga diri sendiri !! bagos janna i suka n sokong u jangan kira pasal bayaran sangat asalkn rezeki selalu masok..semoga sakses..

  2. Anonymous

    September 25, 2019 at 6:52 pm

    Alah dulu lopa pon buat strategi marketing mcm ni.

  3. psychomafia

    September 25, 2019 at 6:23 pm

    Jadi bersepah lah dosa kau sbb tayang aurat sana sini..kannn??

  4. Anonymous

    September 25, 2019 at 4:30 pm

    Janna Nick ni bagus.. sebenarnya dia mmg enjoy dengan kerjanya.. sebab tu dia x kisah dengan bayarannyer.. ehh!!

  5. Brunes

    September 25, 2019 at 4:22 pm

    hardworking young gun! semoga maju jaya

    • Anonymous

      September 25, 2019 at 6:30 pm

      takde yg versatil pun dia ni. versatile means talent to adapt to any kind of event. ni dgn speaking pun x reti, x leh adapt to international event, in fact event motivasi local pun x leh adapt pakaian sopan,body shame org means x leh adapt to orang yg out of her norm. tp peminat malaysia mana kisah maksud versatile tu apa, asalkan undi je bnyk2. x kena category yg sesuai, yg category x sesuai pun xpe. haha

    • Anonymous

      September 25, 2019 at 9:13 pm

      betul tuh.. termasuk lah kisah tagih air jantan kt ig.. mengayat mtk pujuk.. kotor lah janna nick ni..

    • Brunes

      September 26, 2019 at 11:06 am

      say whatever u wanna say, she is still an entertainer with a good spirit. kerja keras dia nampak dan tidak memilih bulu nak entertain siapa. plus she is making money, kau yang kutuk tu buat taik hidung saja lah

    • Anonymous

      September 26, 2019 at 2:03 pm

      janna nick ker nih…. sok pakai lagi suar ketat smpi nmpk saiz pepet besar ko tuh yerrr.. pastu buat nangis2 kt ig meleleh air mtk jantan pujuk… janna tuh jenis perempuan murahan nyer cara making money…. org lain making money more better ways… xtau malu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top