“Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?

Hiburan

“Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?

Setelah ditahan kerana menyerang seorang anggota polis dan orang awam di sebuah balai polis trafik, Datuk Farid Kamil telah membuat satu laporan polis mendakwa tiga orang lelaki telah memasukkan dadah ke dalam minumannya.
Antara yang dinamakan dalam laporan polis itu ialah Taj Innuendo atau Taj Addin, penyanyi kumpulan Innuendo yang popular dengan lagu Belaian Jiwa sekitar pertengahan 90-an.

Taj menulis di Facebooknya:

Advertisement

Memang pedas juga kata-kata Taj ini, tetapi kalau kita tak semena-mena dilibatkan dalam kes jenayah yang tidak kita lakukan, kita pun pasti akan merasa marah, bukan?

Diharap Taj bersabar, yang penting kini masyarakat tahu Taj tidak bersalah.

Farid telah didakwa di mahkamah atas pertuduhan membuat laporan polis palsu beberapa hari lepas. Sebelum ini, pada 16 Januari, Farid didakwa atas empat pertuduhan iaitu menyebabkan kecederaan, berkelakuan tidak senonoh dan mengganggu penjawat awam di Balai Kota Damansara pada 11 Januari.

Beliau turut dituduh di mahkamah sama atas penggunaan dadah jenis THC iaitu ’11-nor -tetra hydrocannabinol-9-carboxylic acid, yang juga dadah terdapat pada ganja.

Farid mengaku tidak bersalah atas kesemua tuduhan tersebut.-beautifulnara.com



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

45 Comments

  1. melati

    March 12, 2018 at 11:05 am

    2×5 , dua2 Bodoh. tu jewww

  2. Anonymous

    March 12, 2018 at 10:31 am

    nara mana lgi cerita fattzura..kalo lofake kemain banyak entry lol..

    • damai

      March 12, 2018 at 11:26 am

      bingit btl asyik2 pasal fattzura mesti terselit nak sampuk pasal lofa, korang dah kenapa, better stop pasal fattzura, mrk tu baru kahwin takut terlalu banyak up pasal kebahagian mrk, nanti cobaan yg x diduga mendatang, dlm islam jgn terlalu tunjuk sgt kebahagiaan dgn umum

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 11:50 am

      Macai beruk detected ..army bani lofak

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 12:01 pm

      bani lofake

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 12:35 pm

      setuju……..

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 1:21 pm

      Walaupun aku tak minat diorg tp skrg ni diorg tgh famous. Normal la tu org nak cerita pasal fattzura. Rilek la ye damai.

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 2:19 pm

      damai says 11.26am
      “dlm islam jgn terlalu tunjuk sgt kebahagiaan dgn umum”
      setuju…perkhawinan mcm citer hikayat malim demam…7 hari 7 mlm..last2 CERAI

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 4:40 pm

      well ziana zain x tunjuk pun nampak gaya macam ada masalah rumahtangga…tunjuk ke tak tunjuk ke..sama je..tolak ansur tu penting..ke ko ada masalah hati..lol

  3. Maisarah

    March 12, 2018 at 9:26 am

    Ermmm sekali tengok Taj ni mcam Hang Kebun pn ada juga hihihihihhh..cangkul pn cangkul la

    • Anonymous

      March 12, 2018 at 2:52 pm

      Ini aku setuju.. “tak dapat jadi hang tuah pun tak apalah, kasihlah saya jadi hang kebun.” Sebijik!

  4. joejess

    March 12, 2018 at 6:58 am

    aik kutuk balik komen2..mmg palat perangai, tgk berlakon jdi ku rayyan, wow dgn sekelip mata, dia seorang yg baik, tgk la keluarganya, tak mungkin dia ambil dadah, org malaysia mudah terpengaruh dgn hanya drama je, boleh mengatakan seseorang itu baik…podah cit…takpercaya pg tgk komen lepas

  5. Anonymous

    March 12, 2018 at 6:30 am

    About time he takes responsibility of his own doing instead of playing victim. And those who has been sympathising n supporting him all this while…. Just Don’t!

    • xyz

      March 12, 2018 at 10:45 am

      Very true. Kalau buat salah just admit it, tak perlu pusing sana sini blame orang lain. Duh..

Loading...