Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jangan Fitnah Dan Jatuhkan Orang Dalam Suratkhabar – Neelofa

Susulan pendedahan Anzalna di dalam BiPop semalam kononnya Nelofa cuba menjatuhkan dia, Abang Nara sempat menghubungi Neelofa sama ada ingin membuat kenyataan tentang isu ini. Sayangnya Neelofa berkata yang dia ingin menyelesaikan perkara ini melalui saluran rasmi dan berharap agar Abang Nara bersabar sehingga tiba saat itu. Namun pagi tadi, Neelofa sempat meluahkan sedikit isi hatinya menerusi Twitter Neelofa.

neelofa

Advertisement

Seperti yang anda baca di atas, Neelofa menyatakan apa yang telah didedahkan oleh Anzalna adalah fitnah yang bertujuan untuk menjatuhkan dirinya.

neelofa

Abang Nara masih tidak berapa faham apakah yang dimaksudkan dengan “official way”. Adakah Neelofa akan membawa perkara ini ke mahkamah? Abang Nara berharap agar perkara ini dapat diselesaikan secara baik di antara mereka yang terlibat. Namun keputusan semuannya di tangan Neelofa. Sama-sama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

368 Comments

  1. nora

    June 14, 2012 at 10:48 pm

    ko ni nara buatla tabung dosa byk2 dgn page bodoh mcmni..ko xda keje lain ke?ape dah xde punca rezeki lain ke nk buat..eboh nk jaja cter org..bodoh punya jantan!

  2. ikan masing

    June 14, 2012 at 4:55 pm

    Neelofa memang artis wanita yang berani. .buat kecoh. .haha. .

  3. iera

    June 14, 2012 at 11:25 am

    x suka neelofa.. berlagak..seksi..aku suka fara fauzana..tetibe..hihihi

  4. Anonymous

    June 14, 2012 at 9:35 am

    klu neelofa jus tweet “xmengapalah..Allah akan tunjuk sapa benar sapar salah” pown dh cukup…
    based on my xperiance…klu dier panjang lebar nak membuktikan dier x salah tu…sbenarnya dier mmg salah (in my opinion la..wallahualam)

  5. zamena_mena

    June 14, 2012 at 1:19 am

    4 lofa,

    please use simple english or proper english…

    i dont understand what the hell r u talking about…

    u should watch the new program like ” oh my english” to make sure your words not like rubbish…

    please take noted…

    klu nk jadi org yg bijak kene byk membaca bkn byk mengata…

    selamat beramal..

    • iera

      June 14, 2012 at 11:30 am

      lofa ni konon2 nak ckp mcm mat saleh..tapi sebaliknya..sepatah pun aku x paham.. berpusing2..fenin

    • Anonymous

      June 15, 2012 at 2:39 pm

      zamena mena is so bimbo, how dare she asked neelofa to watch oh my english when theres no grammar error in her tweet. zamena mena, do u know that u are the one who supposed to watch oh my english? its not take noted stupid, it’s take note! noted abah kau!. noted tu if ppl say something to u, then u reply, noted! as mcm kau dh take not on that message. stupid bimbo!

      klu nk jadi org yg bijak kene byk membaca bkn byk mengata…

      selamat beramal..

      kena kat ko balik!

    • english hang pon ke laut

      September 3, 2012 at 2:27 pm

      Mak ah.anak sape yg coba nk ajar english tp english dia pon out ni.woi…malu.english nilopak tu xde salahnya.kt twiter xdak aih manosia nk taruk ayt english skema2.by the way,its not ‘please take noted’ hokeyyy.plz take note sudaa…maluuuuuuu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama