Written by Bella | July 18th, 2018

Berbakat besar dan mempunyai wajah jelita serta bentuk tubuh yang menawan, pelakon Izara Aishah antara artis yang sering mendapat perhatian ramai.

Terbaru, timbul pula satu isu dimana ada netizen yang mempersoalkan bentuk punggung Izara yang didakwa pernah disuntik untuk tampak lebih gebu dan besar. Bagaimanapun, Izara menerusi akaun Twitternya tampil menafikan tuduhan tersebut dan memberikan penjelasan disebalik foto punggungnya yang tersebar di media sosial. Kata Izara, semuanya hanya teknik suntingan sahaja sehingga membuatkan foto itu menjadi lucah.

Malah, Izara turut menyertakan foto asal punggungnya itu untuk mengelakkan salah faham terus berlaku.

Kami rasa yang komen Izara suntik untuk besarkan punggung itu sebenarnya cemburu dengan penampilan Izara yang cantik daripada hujung rambut sehinggalah hujung kaki. Harapnya penjelasan Izara ini tidak ada lagi spekulasi liar yang timbul, nak ada tubuh badan yang cun? Pergi bersenam je lah dan jangan jadi mak cik bawang. Heh..

58 responses to Itu Bukan Punggung Saya, Gambar Disunting Sehingga Nampak Lucah – Izara Aishah

  1. dik anon says:

    kentut busuk jugak, simple

    28

    1
    • wekkkkkkk says:

      mmg lah busuk..sbb kuar dri jubur..ko ni.

      Tapi izara, kalau betol pun, patut bangga..sbb ko leh mengalahkan Kim Kardashian ..dn wanita2 negro yg genetiknya mmg “punggung” mcm tu.

      Tapikan Izara..keturunan Paki mmg punggung big2..
      aku tgok dgn mata aku sendiri..

      19

      0
      • selasih says:

        bontot keling bacin tak?apa kata ko ciom tgk!

        0

        6
        • Anonymous says:

          Bau bulu yg kuar dulu

          0

          3
        • Mat Ronggeng says:

          Apa menantu Dato K and Dato Siti bukak cerita pasal bontot dia?? Tak tahu malu ke?? Hari tu dah tayang tetek loyot… Hari ni bangga pasal bontot sendiri…. Nak jadi Porn artist ke?

          15

          0
      • Anonymous says:

        aper lah menantu ctdk sorang ni… dah laa jenis have2.. si adib pilih bini bimbo cenggini.. takde cerita nk up.. kisah bontot pun bole.. dah lah ber ipar duai dato hishamuddin.. tak malu ker bini asek up status hal bodo2.. terdesak sgt ke nk attention

        6

        0
  2. wawa says:

    dah kenapa nak up balik benda yang dah lama…orang tak cakap apa pun..ko yg duk ungkit lagi dah kenapa..siap tayang balik punggung ko yang original…motip?? (tepuk dahi)

    75

    0
    • Anonymous says:

      ntah…punggungpun jadi isu.
      boleh bawa ke parlimen tak…
      bagi lawak sikit..asik stress je…

      11

      0
    • fifi says:

      Itula..hehe. amende la benda2 sampah camni. Siap bg cth pic bontot. Ko tau x Izara ramai lelaki PERVERT kt dunia ni. Please la x yah malukan diri sendiri. Semoga semakin bijak lepas kawen..

      37

      0
    • Anyn says:

      Ntahnye.
      Laki x puaskan napsu dia ke cmne tetiba tayang bontot sendiri kat public
      No shame

      5

      0
  3. rota rota says:

    kalau betul pun apa salahnya

    0

    0
  4. melati says:

    Kalau punggung ko sekali pun , Mat Rempit jrr pun yg Ghairah

    1

    0
  5. Anonymous says:

    alahai…bimbo sungguh!

    10

    1
  6. suntiktaksuntik says:

    how about the abortion part? ngehh..

    3

    1
    • Zaza Casis says:

      Why, dia pernah pregnant ke?

      1

      0
    • Anonymous says:

      seriussss???? tak tau pon citer ah. anak sape ?

      1

      0
    • Anonymous says:

      story biar kasi abes sis..tak syok la 1/2 way nie

      1

      0
      • bumpgoose says:

        hehhee.. pernah baca dlm satu ruangan hiburan tp tak ingat yang mana, dengan adib la..yg cerita pon nurse kt situ.. well.. dia ni sosial giler kottt..

        0

        0
        • Anonymous says:

          yupe aku pun penah baca.. memang hook by crook adib playboy tak bole kawin org lain.. dah kene locked izara…
          tp tak taulah kan sok2 kene cerai… adib anytime can get someone better bosan kot ngadap bini bimbo

          0

          0
    • Anonymous says:

      cuba google izara abortion.. ada post kt beuatifulnara time 2017. someone cakap nampak izara n adib pegi hospital buat abortion. adib bayakan

      2

      0
  7. sila meninggal says:

    ape hal lak tetibe up cite nih.
    gambar tu bkn dh lame ke?
    tak de isu di naik kn sj2 bg isu. esk org kecam marah lak. depress lah ape lah

    8

    0
  8. Anonymous says:

    nape sekarang baru nak cakap ? dh sendu ke tetiba nak up cerita pasal ko ni izara ?

    4

    0
    • wekkkkkkk says:

      mungkin sudah jadi bini org tu..hari2 gaduh kat rumah..”
      dulu punggung ko mantap gitu..
      skrg mana pergi nya..pepeh saja …kata laki dia..

      ..last2 kepala laki dia kene pelepok..

      2

      0
  9. azreen says:

    apa bezanya???

    13

    0
  10. brrrrr says:

    so???????

    1

    0
  11. Anonymous says:

    dulu belum dpt laki diam2 jer budget sopan… lepak kawin up status merepek marah2 sana sini… gmbr lama pun nak meroyan… mesti dato k menyesal dpt menantu cenggini tp dah kawin takleh buat aper dah

    4

    0
    • Anonymous says:

      ala..sia adib tu player la. dah kawen so??? ingat dia tak usha org len ka. bapa borek anak rintik. jap je ngan izara nie. izara ni wpon cantik tp tahap bimbo dia…ya ampun! beza sungguh la dgn tya tu. tya tu ramah, simple & tak try hard to win family mertua.

      14

      0
      • Anonymous says:

        betul2… kasi 2 3 thn lagi.. si adib pun malu dah tu.. gf dulu lagi cun educated have2 pulak tu… sekali dpt bimbo ni tetek lebeh punggung besar… yg kakak ipar si anak hishamuddin tu pun tak ingin campur bimbo ni.. yerrkkk baju mahal tp body low class

        1

        0
  12. asmah says:

    MESTI BACIN BONTOT DIA NIE KAN..BAU MESTI HANYIR!

    1

    4
  13. Anonymous says:

    Tak nampak edit pun. Izara2 nak kelintong pun agak2 ler. Kau tunjuk gambar dari belakang memang lah tak nampak melentik. Malu ke dah kawin gambar dulu2 muncul balik.

    11

    0
    • Jaa says:

      Laaaa punggung dia mmg jenis lebar pun, rendah kecik tapi punggung besar.. syukur je lah ixara tak yah nk kondem diri sendiri.

      3

      0
  14. So-so says:

    This what you have to know.. Saya seorang ahli family Izara. Tetapi saya dan ibu bapa tak gemar utk rapat dengan family izara ni terutama ibunya Shafina Begum dan neneknya Sharifah Akbaris. Ibu Izara bernikah dgn bapa Izara semasa Nik Izara Aishah ni dlm kandungan ibunya. Bermakna ibunya mengandung anak luar nikah. Ibu bapa Izara bernikah di Johor dan ketika itu Kadi nikah tu di bayar dengan banyak oleh datuk Izara ( Khalid Ghouse) supaya upacara boleh dijalankan walaupun ibunya telah mengandung 6 bulan.

    Izara mempunyai seorang lagi adik perempuan yg satu bapa. Namanya Nik Ivana. Tapi dia dipisahkan oleh ibu Izara semasa kecil lagi dan sekarang Ivana tinggal bersama aunty Izara sebelah bapa.

    Ibu Izara seorang yg sangat sosial. Pernah bersekudukan satu ketika dulu bersama seorang lelaki yg jauh muda usianya dari Ibu Izara. Tetapi ibu lelaki tu tak suka pada Ibu Izara dan mereka putus setelah bertahun2 bersama.
    Izara amat rapat dgn jejaka tu bernama Yaz.

    Ibu Izara dan keluarga amat hanyut dan tidak bermoral. Nenek Izara sendiri bersekududukkan dgn seorang lelaki Hindu bernama Mano. Izara dibesarkan dalam suasana yang amat tidak sihat. Dengan ibunya hisap rokok dan sosial.
    Ibu Izara bercerai ketika Izara masih kecil. Ibunya juga tidak perah bercerai secara rasmi.
    Tetapi kini ibunya telah menjadi isteri kedua kepada seorang pilot MAS. Izara sepatutnya bagitau nama sebenarnya NIK IZARA AISHAH kerana bapanya berasal dr Kelantan dan nama bapa dia juga NIK.

    Izara mempunyai keluarga tg plh teruk terutama nenek2 saudaranya yg selalu berjudi di rumah. Saya tidak tipu dan saya bersumpah dengan nama Allah ini cerita sebenar family Izara.

    5

    2
    • Maria says:

      You are sick so-so! Mengaku family tapi buka aib keluarga sendiri. Family jenis macam ko ni memang parasite. Kesimpulannya izara dtg dari broken family. When a family is broken you should be there to talk counsel and strenghthen the bonds. Tapi ko dan family ko toxic! Judge orang macam sampah! You and your family should live in a cave sebab ko judgemental and evil!!! Ewww family should truly love and respect each other because you want them to be around in the end.

      13

      0
      • Anonymous says:

        jgn marah sgt lah Maria… ko ckp org parasite ko pun sama jgk kalo tak takde lah nk masuk page Nara kan… sume dlm ni nak baca gosip… nak baca hal ibadah sila ke page lain… msuk kandang lembu nak jadi tikus such a sick maniac..

        0

        6
        • Maria says:

          Anynomous 10:20am
          Hopefully one day kakak atau adik perempuan ko atau anak perempuan ko melalui liku2 hitam dan jadi macam mak izara and masa tu keluarga terdekat kau sebar aib darah daging ko sendiri. Hahhh tepokkkk ?????? Ko contoh keluarga bebal dan bangsat! Takde perasaan. org jenis ko ni perosak bangsa dan negara. Nasihat tak leh terima asyik kau jer yg Betul. Sembang banyak lah kau monyet

          5

          1
    • Rahman yan says:

      Ivana mcm nama baby ramona zamzam lah but wow tak sgka pulak mcm ni crita family izara rupanya.
      Lets hope izara & her family will be better in time

      2

      0
    • Anonymous says:

      hmmm….true story…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sumpah dgn nama Allah…betulah ni kan.
      Dpt anak2 dri mix mana2…sbb tu cun..bercmpur aduk mani.

      0

      2
    • Yaaa Kaaaa... says:

      Wow…yg mak Izara nikah dgn Nik, bapa betul dia ke atau dijadikan kambing hitam? Kisah benar atau gosip…mcm2 kisah dah keluar…jom membawang…hahha…

      1

      0
  15. Aku says:

    Sembanggggg

    3

    0
  16. Anonymous says:

    So kalau org komen safiey org tu jeles kat safiey ke…..just bertanya

    0

    0
  17. Alanice says:

    Blog ni xssuai utk bajet alim. Kne open minded nk bce blog ni.

    6

    0
  18. Jaa says:

    Laaaa punggung dia mmg jenis lebar pun, rendah kecik tapi punggung besar.. syukur je lah ixara tak yah nk kondem diri sendiri.

    3

    0
  19. Nara says:

    What is the differences between the so called edited photo with the original one? I don’t see any difference la makcik

    21

    0
  20. Anonymous says:

    izara ni tabik dekat dia humble.
    ada laki hensem dan putih, pakej kayaaaa. sama2 mudaaa.
    tapi dia tak try hard plastik nk tunjuk sweet daripada setengah artis yg dh start sendu dua org laki bini tu.dh la bini tua. kelakar buat perangai budak2 wechat2. dok rakam video gersang x puas main hari2.

    8

    0
  21. azura says:

    https://www.instagram.com/p/BlN5P9_hVk2/?hl=ms&taken-by=ctdk

    gambo izara dlm ig ctdk pon punggung kena edit ke..tanya jeeee

    1

    0
  22. azizi says:

    gamba izara dekat ig ctdk dengan menantu2 tue pon edit ke..tanya je sebab besar juga..

    1

    0
  23. mak cute says:

    zaman cucuk2 ni apa je yg kecik blh jd besar janji ada duit…tgk je SAJAT..LALA & SAPI…bakal menyusul FAIZ ROSLAN yg perangai x serupa orang tu

    1

    0
  24. aih says:

    that ass….. untung husband dia…

    1

    0
  25. maisara says:

    ade pulak mase org tu nk edit…ngaku je la…ape nak malu…pandangan sisi dgn belakang mana lah sama…tu pun nak kena ajar ke. HAHAHA

    1

    0
  26. jijikacahsuci says:

    Mak Izara bukan isteri kedua veteran mas – ex pilot tapi disebabkan dia, atok veteran tu ceraikan bini dia yang dah berpuloh tahun kawen. Affair depa ni pun dah lama dari zaman mak izara ni jadi stewardess. Terer mak izara ni. Atok veteran tu dulu waktu dengan bini pertama kalau keluar umah berjubah kopiah bagai. Skg? Seluar pendek uolsssss

    0

    0
    • Anonymous says:

      mak izara tu mcm dah turunkan saka memiliki ke anak jer… tgk lah taste adib zaman dulu mesti cun melecun high class ppl… terus tunduk lepas kenal izara yg jenis broken family… bodoh lah adib..

      0

      0
  27. Teri tery says:

    ex dia yang hollywood bukan girlf somebody ke

    0

    0
  28. D says:

    ExGirlfriend adib yang “Hollywood” tu tahun nak tayang tetek je. Kurang ajar ngan mak bapak adib dan Kutuk orang macam korang ni melayu bodoh tak ada akal. High class kepala bana, perangai kampung dia yang korang agungkan tu memang memalukan. Izara ni tengok Cara dia tak share benda online dah tau dia educated. Dia cakap pasal bontot sebab orang Tanya . Family dia memang tak campur orang sebab low profile. Dia ni cucu owner kilang kapal. Tak suka campur orang sebab takut fitnah dari pada manusia macam korang ni. Hahaha! Bodoh nya mak cik kat sini. Siap mention nama mak bapak dia yang baru dapat tau dari kad kawin dia .

    0

    0
  29. cik kaki smash says:

    OMG all comments posted here are all negative.. biar pi la dia nk ckp pasal pungkok dia ka.. pasal tek dia ka.. lantak pi la.. asal dia tak kacau hang punya laki sudah la.. hangpa ni suma jeles ka dgn dia..

    Buat Izara jgn duk pikiaq sgt la depa depa ni punya negative comments.. depa ni duk bawah tempurung.. hang pun aku tengok bukan kacau orang pun.. gossip pun takdak.. doa aku untuk hang supaya hang dapat baby yang comey nah.. all the best and take care.

    0

    0

Leave a Reply to Jaa - Cancel

Optional