March 13th, 2018

Melalui satu akaun Twitter, seorang wanita mendakwa pelakon dan penyanyi Fatin Afeefa menjalin hubungan dengan suaminya.

Pengguna Twitter itu mendakwa lelaki dalam gambar yang didakwa berkucupan dengan Fatin Afeefa ialah suaminya.

Screenshot_20180313-183705

Wanita itu menulis Tweet sejak 26 Februari kepada Jabatan Agama Islam Selangor bahawa Fatin mengajak suaminya tidur di rumah sewa pelakon itu.

Screenshot_20180313-183858

Screenshot_20180313-184356

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



IMG_20180313_184404

Screenshot_20180313-183736

Screenshot_20180313-183800

Screenshot_20180313-183826

Screenshot_20180313-183922

Dia mendakwa ada memberi mesej kepada Fatin untuk meninggalkan suaminya.

Screenshot_20180313-183938

Wanita itu juga mendakwa masih isteri yang sah kepada lelaki yang bergambar dengan Fatin.

Screenshot_20180313-184006

Screenshot_20180313-184018

Screenshot_20180313-184042

Screenshot_20180313-184059

Wanita itu kemudian mendakwa Fatin telah berjanji  untuk memutuskan hubungan dengan suaminya tetapi telah memungkiri janji.

Screenshot_20180313-184454

IMG_20180313_184456

Screenshot_20180313-184200

Screenshot_20180313-184243

Screenshot_20180313-184335

IMG_20180313_184427

Screenshot_20180313-184442

Screenshot_20180313-184302

Screenshot_20180313-184123

IMG_20180313_184309

IMG_20180313_184222

Sebelum ini, Fatin menafikan gambar wanita yang berkucupan dengan seorang lelaki ialah gambarnya dan mendakwa akaun Instagramnya pernah digodam.

Fatin Afeefa ialah bekas isteri pelakon Adam Shahz. Sebelum ini juga, Adam pernah membuat kenyataan bahawa Fatin telah membomohkannya untuk menyembunyikan kecurangan. Kesahihan dakwaan ini tidak dapat dipastikan.

Apa pun ini hanya dakwaan. Pasti Fatin ada penjelasan yang logik mengenai dakwaan pengguna Twitter ini. Bersama kita nantikan penjelasannya. – beautifulnara.com

Sumber: @HannaMa13333320


68 responses to ““Itu Adalah Suami Saya,” Fatin Afeefa Bercinta Dengan Suami Orang?”

  1. Anonymous says:

    kakakakaka….. lawak betol la bawang2 nih…. uolss superbbb!!! kakakaka

  2. PemerhatiHiburan says:

    Nak komen satu je, jgnle guna word2 yg berunsur perkauman, mcm k*ling ke, hindu ke, mamat rempah ke apa sebab semata2 jantan tu India. kalau patin ni ada skandal dgn matsaleh ke cina ke melayu, korang letak panggilan mcm tu ke gak ke? takdekan…so fokus kpd JANTINA hahaha, bukan kaum. walaupun kita akak2 bawang, pls be an educated akak2 bawang, bukan yg still use the racial card. 2018 oredi ok. mmgla bagi kita Melayu, k*ling tu takde apa, tapi bagi msyrkt India, tu panggilan menghina. mcm korang panggil black nigger. come on we can do better! yg lain takde apa, teruskan maki patin hahahah

  3. 8 says:

    Your husband beats you up, ambik dadah, DAN curang dengan perempuan lain. And you’re still with him, why??? I’m not backing up any homewreckers here, but I also can’t brain isteri2 yg nak sangat stay with toxic husbands. Happy ke macam tu?

    • dear khan says:

      melayu macam tu lah agaknya…malu dikata janda, maka terima saja lah perangai laki…malu dikata beranak luar nikah, maka baby balut kain letak saja kat masjid… oh god….

  4. Qalbu says:

    The next hanez suraya and izreen azminda. Perangai serupa p*******

  5. zuzu says:

    dah laki tu spesis makan dadah nk jugak defend bagai… bagi je sedekah kat si fatin tu.. suruh dia keep the change sekali.. hohoho

Loading...