Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isteri PU Abu Kongsi Cerita Bersalin Tanpa Suami Disisi

hana azraa pu abu

Umum mengetahui, rumah tangga Pencetus Ummah Abu dan isterinya, Hana Azraa sedang berantakan dan dikatakan dalam proses untuk bercerai.

hana azraa pu abu

Advertisement

Meskipun sedang melalui saat sukar dalam hidupnya, Hana yang baru sahaja selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 1 Februari yang lalu kira-kira jam 6.59 pagi, sempat berkongsi pengalamannya bersalin anak keduanya itu tanpa suaminya disisi.

Menerusi akaun Instagramnya, Hana berkata kali ini dia nekad untuk bersalin secara normal memandangkan anak sulungnya dilahirkan melalui pembedahan ‘caesarean’.

hana azraa

hana azraa pu abu

Pukul 4 pagi terpaksa kejut ayah nak ke hospital

Advertisement

hana azraa pu abu bercerai isteri pu abu kongsi cerita bersalin tanpa suami

Menurut Hana, dia terpaksa mengejutkan bapanya yang sedang tidur seawal jam 4 pagi untuk menghantarnya ke hospital untuk bersalin.

Meskipun diri dihina & penuh dosa, bersyukur proses bersalin dipermudahkan

hana azraa

Bukanlah seorang manusia sempurna yang sering dihina dan penuh dengan dosa, Hana  meluahkan rasa syukur proses bersalin dipermudahkan Allah.

Terdahulu, kontroversi PU Abu dengan bekas isterinya, Ain ‘Afini pernah mendapat perhatian netizen sekitar April tahun lalu. Nama Hana dikaitkan dengan kontroversi itu apabila didakwa sebagai punca perceraian antara pendakwah bebas itu dengan Ain ketika itu sarat hamil anak pertama.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. duh

    February 17, 2020 at 4:26 pm

    perut dah besar kejadah apa nk shave2 ni pompuan, nurse buatkan lagi bagus, duhhh…

    Kurma hits u right, kejap je balasan buat org yg menggatal kat suami orang, adik2 jadikan pengajaran ye

  2. Anonymous

    February 17, 2020 at 4:19 pm

    Hospital mana dia pegi kene shave shave ni, kalau hosp mahal mahal nurse buatkan sbb lebih bersih

  3. finamusa

    February 17, 2020 at 4:17 pm

    Someone actually want to read ur experience ke? Adakah rakyat Malaysia sudi memaafkan org yg meruntuhkan rumahtangga org lain? Tanya je

    Ain yg first wife pun relaks je, takde share experience apa2, kecoh ah!

  4. Anonymous

    February 17, 2020 at 4:12 pm

    Duhhh, lantak ko la, abis yang ex wife dia tu bersalin tak de laki juga, hang dah rembatt, padan muka ang.. masa dia dgn wife ko tegedik gedik nak juga si ABU tu.. ehh padan muka angg laaa..

  5. zzzZZZZ

    February 17, 2020 at 3:58 pm

    ad org kesah ??? fyi ex bini si ABU pn bsalin sorg diri xde plk dia citer psl SHAVE …SHAME on u la hana bana …

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top