February 17th, 2020

Umum mengetahui, rumah tangga Pencetus Ummah Abu dan isterinya, Hana Azraa sedang berantakan dan dikatakan dalam proses untuk bercerai.

hana azraa pu abu

Meskipun sedang melalui saat sukar dalam hidupnya, Hana yang baru sahaja selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 1 Februari yang lalu kira-kira jam 6.59 pagi, sempat berkongsi pengalamannya bersalin anak keduanya itu tanpa suaminya disisi.

Menerusi akaun Instagramnya, Hana berkata kali ini dia nekad untuk bersalin secara normal memandangkan anak sulungnya dilahirkan melalui pembedahan ‘caesarean’.

hana azraa

hana azraa pu abu

Pukul 4 pagi terpaksa kejut ayah nak ke hospital

hana azraa pu abu bercerai isteri pu abu kongsi cerita bersalin tanpa suami

Menurut Hana, dia terpaksa mengejutkan bapanya yang sedang tidur seawal jam 4 pagi untuk menghantarnya ke hospital untuk bersalin.

Meskipun diri dihina & penuh dosa, bersyukur proses bersalin dipermudahkan

hana azraa

Bukanlah seorang manusia sempurna yang sering dihina dan penuh dengan dosa, Hana  meluahkan rasa syukur proses bersalin dipermudahkan Allah.

Terdahulu, kontroversi PU Abu dengan bekas isterinya, Ain ‘Afini pernah mendapat perhatian netizen sekitar April tahun lalu. Nama Hana dikaitkan dengan kontroversi itu apabila didakwa sebagai punca perceraian antara pendakwah bebas itu dengan Ain ketika itu sarat hamil anak pertama.


20 responses to “Isteri PU Abu Kongsi Cerita Bersalin Tanpa Suami Disisi”

  1. duh says:

    perut dah besar kejadah apa nk shave2 ni pompuan, nurse buatkan lagi bagus, duhhh…

    Kurma hits u right, kejap je balasan buat org yg menggatal kat suami orang, adik2 jadikan pengajaran ye

  2. Anonymous says:

    Hospital mana dia pegi kene shave shave ni, kalau hosp mahal mahal nurse buatkan sbb lebih bersih

  3. finamusa says:

    Someone actually want to read ur experience ke? Adakah rakyat Malaysia sudi memaafkan org yg meruntuhkan rumahtangga org lain? Tanya je

    Ain yg first wife pun relaks je, takde share experience apa2, kecoh ah!

  4. Anonymous says:

    Duhhh, lantak ko la, abis yang ex wife dia tu bersalin tak de laki juga, hang dah rembatt, padan muka ang.. masa dia dgn wife ko tegedik gedik nak juga si ABU tu.. ehh padan muka angg laaa..

  5. zzzZZZZ says:

    ad org kesah ??? fyi ex bini si ABU pn bsalin sorg diri xde plk dia citer psl SHAVE …SHAME on u la hana bana …

Loading...