January 9th, 2020

Meskipun sehingga hari ini kontroversi perkahwinan mereka masih lagi hangat diperkatakan dan menerima pelbagai kecaman, Da’i Farhan dan isterinya, Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr. Erin tetapi menikmati fasa bulan madu mereka dengan tenang, tidak ambil pusing dengan apa pun yang dikatakan oleh orang ramai.

isteri da'i farhan ucap tahniah bekas maduMenerusi perkongsian di Instagram, wanita itu meluahkan rasa syukur dengan kehadiran suami tercinta dalam hidupnya.

Malah, dia pasti akan merasa sebak sehingga menitiskan air mata setiap kali mendengar ceramah agama  yang disampaikan oleh Farhan, setiap kata-kata suaminya itu menusuk kalbu.

berlinang air mata, air hidung dengar ceramah da'i farhanPada masa yang sama, Dr Erin sempat berkongsi sedikit nukilan mutiara kata yang begitu mendalam maksudnya. Dia berkata apabila seseorang itu menuntut ilmu dunia, ia membuatkan diri menjadi riak tetapi apabila menuntut ilmu akhirat, ia akan membuatkan kita rasa sangat hina dan akan lebih mensyukuri dengan segala nikmat yang diberikan.


14 responses to “Isteri Berlinang Air Mata, Air Hidung Dengar Ceramah Da’i Farhan”

 1. Tah pape says:

  Eh bodo la tajuk ??? nara more to sarcastic je

 2. Tah pape says:

  Eh bodo la tajuk ??? nara more to sarcastic je

 3. AHMADALBAB says:

  Tk habis2 lg ke pasal laki bini gila ni.. Gila glamor undang fitnah sbb nk pahala free nk naik darjat.. Kepala hotak dia… Buat tuhan mcm gang kedai mamak dia pulak… Same je biol 2 laki bini ni… Ade pulak org nk panggil dia ceramah… Menyedihkan akhlak…

 4. Anonymous says:

  Dia Dr ayam ka? Sah ka Dr.. duk reja panggil dia Dr awat. Orang lain belajaq sampai naik demam nk dpt jadi Dr betoi.. dia mudah jaaa perasan…

Loading...