Written by AbangNara | February 20th, 2019

Sekiranya dilihat semata-mata berdasarkan perkongsian di laman sosial, sememangnya ada sesuatu yang tidak kena dengan Iqram Dinzly. Namun mungkin ada sisi Iqram yang kita tidak ketahui di dunia sebenar. Terbaru, satu gambar yang menunjukkan dirinya separuh bogel dengan patung beruang di celahan kangkang telah membuatkan netizen mengecam sambil menasihati pelakon ini.

iqram dinzly

Amat menyedihkan melihat apa yang sedang dilalui oleh Iqram Dinzly sekarang ini. Walaupun telah dikecam sebelum ini, ternyata Iqram terus menerus memuatnaik status dan gambar yang mampu mencetuskan provokasi daripada para peminatnya. Apa pun Abang Nara respek dengan sesetengah netizen yang meminta Iqram pergi berubat. Sekurang-kurangnya dapatkan kaunseling pun sudah bagus sebelum keadaan dirinya menjadi semakin parah.

iqram dinzly
iqram dinzly
iqram dinzly
iqram dinzly

Diharap ada pihak-pihak persatuan artis yang sudi membantu Iqram Dinzly. Semoga ada juga kawan-kawan Iqram yang pergi bertemu dengannya untuk menjadi pendengar kepada segala masalah yang sedang dihadapi. Dalam keadaan sebeginilah Iqram memerlukan sokongan daripada segi mental, moral dan emosi. Sama-sama kita doakan agar Iqram Dinzly kembali menjadi seperti dahulu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Iqram Dinzly Buat Hal Lagi, Netizen Minta Pergi Berubat

  1. Ms. M says:

    stim pulak aku tengok si iqram nih…ha..ha..ha..

  2. dah habesh idea kot untuk mintak perhatian. cuba diskus pasal bumi mcm SS, konfirm melonjak naik perhatian netizen kt ko iqram grizzly

  3. Anonymous says:

    kawen jelah iqram…byk benda boleh buat selepas kawen..ada anak lgi byk benda nk buat dn fikir..x adalh masa nk buat mcm yg u buat skrg ni..

  4. Anonymous says:

    aku x rase die ni kemurungan, saje je ni buat2 giler nakkan perhatian erghhh

  5. Aliya says:

    Mana family dia? Takde sesiapa yg terdekat nak check well-being dia?

  6. anonymous says:

    laaaa ingatkan dah mampuih

  7. peace yo says:

    dia tu sbenar nak kan perhatian aja, and bagi dia dia buat perkara x senonoh den org kecam, dia dgn mudah dapat pahala free gitu, fikiran org cetek ilmu mcm gitu lah, jgn dilayan sgt org mcm gini, kesian kan sia2 kan hidup dgn perkara yg merepek

  8. SokongSST says:

    Masa chat dgn student jantan kat UK ada hantar gambar apa2 tak huhu

  9. adddas says:

    satu hari nanti bila ko dah tua pasti ko menyesal dgn apa yg ko buat sekarang. tambah pula bla hal sebegini diketahui anak2… kesian kau. tapi buat apa nk kesian kalau kau sendiri tak kesian kt diri kau

  10. mama bawang says:

    ketiak putihh

  11. Winci says:

    Sebenarnya nak buat dp grindr ke apa ni iqrommmm

  12. JijikHanats says:

    Apakejadah haromssss

  13. sobena says:

    1.benda je yg trlintas di fikiran aku psl iqram ni..dia ada abik sesuatu such as pil kuda or ice bby or batu..kalau manusia normal yg xde abik benda2 cmtu, xdenya nk bt prkra2 gtu..aku ckp cmtu coz sdra aku 2-3 org yg brkelakuan cmtu lps sedut gas diorg..

    • Goli Den says:

      “Sekali orang lesing, berterabur tulang rusuk engkau semua! Sudah pergi, lalu!”
      **Filem: Seniman Bujang Lapok
      **Dialog:Ahmad Nisfu

  14. Popo says:

    Kawan2 rapat, family please tolong dia nie. Jgn biar dia hanyut. Teruk sgt dah akak nengok sampai xde langsung perasaan malu.

  15. Kesian says:

    Mngkin awk sngja buat bgini tuk dpt prhtian..who knows kn?tp sy ttap kata awk skit.awk prlukan sesuatu bg awk sbuk dr trjerumus jauh lg.fkir la mak awk..at least.klu da tyang aurat bgini,spe yg knal dn syg awk akn mrasa mlu dn sdih

  16. peratijangantakperati says:

    IG dia dah kena REMOVE..ramai buat report…
    heheh nnt meroyan la diaaa

  17. Aida says:

    Subhanallah…nielah harga yg perlu d bayar..bila manusia kejam sesama manusia.Pada firasat saya..dia nie mangsa…sihir jahat.Dia dulu
    nyer..begitu sempurna….org yg normal..mustahil buat benda yg jatuhkan imej sendiri…kita fikir fikirkanlah…tolong bantu beliau.Penyakitnyer makin serius…kesihan…jika jadi pada keluarga sendiri..bayangkanlah…