Individu Sebar Munafik 2 Secara Haram Berdepan Saman RM 100,000

Hiburan

Individu Sebar Munafik 2 Secara Haram Berdepan Saman RM 100,000

Pengarah filem pecah panggung Munafik 2, Syamsul Yusof meluahkan rasa syukur dan puas hati apabila Mahkamah Tinggi Taiping hari ini mengarahkan individu yang menyebarkan filem tersebut secara haram untuk membayar saman berjumlah RM 100,000 kepada Skop Productions.

Advertisement

Berita tersebut disahkan sendiri oleh Syamsul menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh beliau di Twitter. Kata Syamsul tindakan tersebut diambil agar ia menjadi pengajaran kepada pihak tersebut yang dikenali sebagai Sasuke Kun ataupun nama sebenarnya Muhammad Izwan Shah Kamal Shah.

Selepas ini, lebih ramai lagi individu akan dihadapkan ke mahkamah atas kesalahan yang sama. Antara sebab beliau mengambil tindakan itu juga adalah untuk memberikan kesedaran kepada masyarakat tentang jenayah cetak rompak.

Sumber Berita : Twitter Syamsul Yusof

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

23 Comments

  1. Anonymous

    November 13, 2018 at 8:21 pm

    tak der duit nak bayar saman gi tongek jual jubo wokei

    • nelly91

      November 13, 2018 at 8:26 pm

      suruh nenek ko jual bontot dulu lah bodoh!!!

    • Anonymous

      November 14, 2018 at 11:42 am

      Nenek ko la yg dulu kena jual jubo la bangang ko pun boleh join sekali la setan ko kan suka main jubo

    • Anonymous

      November 13, 2018 at 11:51 pm

      Dia jual ko beli. Kemaruk giler dgn lubang taik ko dah knp?!

  2. Anonymous

    November 13, 2018 at 8:20 pm

    tak boleh bayar sama jual jubo la padan muka ko

  3. Zarina Zainoordin

    November 13, 2018 at 7:47 pm

    Sepatutnya pihak yang menyebarkan info/berita palsu terutama pasal kematian dan penambahan saluran baru dalam platform digital MYTV di laman sosial perlu dikenakan denda RM1 trilion ringgit, barulah serik untuk menyebarkan berita palsu berkenaan.

  4. minah jambu say NO to drugs

    November 13, 2018 at 7:14 pm

    padan muka kena saman !!

    • nonie

      November 13, 2018 at 8:12 pm

      nenek ko busuk!!!

    • Anonymous

      November 14, 2018 at 10:32 am

      ape kene mengena nenek dgn mamat kene saman…. komen bangang
      skrg satu malaysia tengok – padan muka itu mamat !!! wakakakaa

    • Anonymous

      November 13, 2018 at 11:52 pm

      Siapa yg kena tu? Sepupu Nara ke?

  5. Kak Orgy

    November 13, 2018 at 7:10 pm

    Siapa yg menyebarkan tu mesti panas bontot skrg. Boleh join UMNO lepas masing2 akan hangit di makamah!