Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ibu Sahkan Fasha Sandha Hamil

ibu sahkan fasha sandha hamil

Sebelum ini pelakon Fasha Sandha pernah mengumumkan dirinya hamil selepas beberapa bulan mendirikan rumah tangga bersama Aidil Aziz. Namun, dia mengalami keguguran ketika usia kandungannya hampir enam mingggu.

ibu sahkan fasha sandha hamil

Advertisement

Bagaimanapun, sejak kebelakangan ini ramai yang mengatakan Fasha hamil lagi selepas salah satu foto yang dimuat naik di akaun Instagram menampakkan bahagian perutnya seolah-olah sedang berbadan dua, kelihatan seperti ada ‘baby bump’.

Meskipun Fasha tidak memberikan sebarang kenyataan berhubungan perkara itu, segala teka-teki akhirnya terjawab apabila ibunya, Hatijah Teh Man menerusi akaun Instagram mengesahkan berita tersebut ketika menjawab pertanyaan netizen di ruangan komen.

ibu sahkan fasha sandha hamilfasha sandha

Apa-apa pun kita tunggu sahaja sehingga tuan empunya badan bersedia untuk mengumumkan berita gembira tersebut. Doakan yang baik-baik buat Fasha dan semoga segala urusan dipermudahkan.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    September 6, 2019 at 8:49 pm

    Anak beranak lapar perhatian lah. Aku prefer lagi mak si nora danish beserta adik beradik beliau walau gosip sebesar mana pon tak pernah diorg cmpur bg komen or meroyan kat ig. Setakat hari ini lah. Tak macam deme nie acah innocent jek.

  2. Brunes

    September 6, 2019 at 2:22 pm

    congrats fasha.. berita seseorang mengandung tu is always a good news.. tapi pls jangan luan lincah saja takut macam seriatu.. bari beliang atingku, apa lagi indung mu, anak sama bis pelakian, sian bah. jaga diri k

  3. retissss senduuuu

    September 6, 2019 at 2:15 pm

    gigih anak-beranak jaja cerita mengandung…diam2 dh la…bkn semua org boleh mengandung semudah itu…ada wanita lain yg bertahun2 menunggu zuriat

  4. Masih kecoh

    September 6, 2019 at 2:09 pm

    Pregnant kali ketiga pun nak kecoh ke … Sampai berapa kali nak bising ha… Time popular dia dah berlalu kan …

    • Angelarina

      September 7, 2019 at 6:02 am

      Pelik gak aku…bila masa yabg dua kecoh…netizen yang kecoh macam murai tercabut ekor..

    • Anonymous

      September 7, 2019 at 10:05 am

      Ehhh…. Ada org terasa pulak…. @ angel pun lari

  5. Anonymous

    September 6, 2019 at 1:33 pm

    Sudah buat nak juga publisiti……….. netizen pun tak nak tahulah kau yang sengaja jual cerita anak…
    bukan baru pertama kali hamil dari dulu lagi curi laki orang pun dah 2 kali hamil apa nak hairankan makcik

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top