Hanya Pistol Mainan Yang Diguna Sebagai “Props”, Apa Motif Pengarah Itu? – Fadzil Zahari

Hiburan

Hanya Pistol Mainan Yang Diguna Sebagai “Props”, Apa Motif Pengarah Itu? – Fadzil Zahari

Kecewa dengan dakwaan pengarah Shuhaimi Lua yang mendakwa abangnya, Farid Kamil membawa pistol ke lokasi penggambaran, Fadzil Zahari tampil menjelaskan pistol berkenaan bukan milik Farid dan sebenarnya salah satu props dalam drama dan dari set itu sendiri.

Advertisement

Fadzil mempersoalkan motif pengarah tersebut mengeluarkan kenyataan yang mengelirukan orang ramai.

Pistol itu pistol mainan. Ia ‘props’ yang digunakan untuk penggambaran itu. Apa motif Shuhaimi memberi kenyataan yang mengelirukan orang ramai? Dia sebagai pengarah di situ, takkan tidak tahu ‘props’ penggambaran hilang? Itu sahaja yang boleh saya komen setakat ini.

Terdahulu, Shuhaimi mengakui Farid ada menampar aktor Ridzuan Hashim dan membawa pistol ke set penggambaran. Farid juga dikatakan menengking seorang jurukamera secara tiba-tiba tanpa sebarang sebab.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    January 15, 2018 at 10:34 am

    FK rebel ni pasal DD kot. tu yg jd cenggitu. hope DD pegang lah to words would stand by him yg die post kelmarin tu. kalau x, kesian FK. aku x rase die ade prob besar sgt pasal kerja ke ape. FK stress maybe x duduk skali and at the same time nak jage supaye family n public xtau kes diorg.

    • minah jambu say NO to drugs

      January 15, 2018 at 11:50 am

      ape semua banyak rasa2 aje ni ha !! dh terang2 farid tu stress anak di jaga oleh mak diana n farid ada prblem ngan mak diana yg tak berape nak lawa tu huh !!

  2. Anonymous

    January 15, 2018 at 10:15 am

    Ini semua berpunca dr masalah rumahtangga…mana tak stress kalau hari2 bini mintak cerai. x puas enjoy la konon. Pastu pulak dpt kwn yg salah..habis la hidup. Harap2 family yang lain dapat bantu FK ni.

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 10:36 am

      tulah aku rase FK ni yg patot ditolong sbb mmg clearly nmpk die stress and depressed sbb kawan2 rapat pon akui sbb FK byk cerita. so lupakan lah pasal princhiqy dinzly yg attention seeker tu, die nak giler biar die giler sensorang or suh die melalak kat melodi aje.

  3. Pemerhati

    January 15, 2018 at 10:08 am

    berkemungkinan juga ada yg membubuh sesuatu dalam minuman atau makanan Farid… seolah nak menganiaya Farid hanya d sebabkan Farid mengkagumi Tun M.. nih agak2 jer. Berkemungkinan ada campur tangan politik dlm nih.. Politik kan kotor

    • kreuk

      January 15, 2018 at 11:09 am

      aku pun rasa mcm tu. kalau tak takkan tetiba je.
      character assassination ni mmg benda biasa dlm politik malaysia.
      kalau tak politik pun mmg FK ada terminum/makan org lain punya ‘barang’ kat set smpi jd mcm tu.

    • Jojoba

      January 15, 2018 at 1:08 pm

      Bhahahahahahahaha character assasination bahahahaha baiiii tu penagih dadah tuu bersungguh benar kau dua orang sokonf yaa
      Fikir guna otak baiiii in the grand scheme of things. FK is dust under the shoes and so fucked up so useless …hahahahahah bai lu gila sokong penagih

  4. Ainto

    January 15, 2018 at 9:59 am

    Ms ni lh knl sper kwnn lwn

  5. BORING

    January 15, 2018 at 9:35 am

    whatever.

Loading...