Hanis Zalikha Dikritik Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial

Hiburan

Hanis Zalikha Dikritik Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial

Rasanya semua tahu Hanis Zalikha antara selebriti yang sering memuat naik foto dan perkembangan terkini anaknya, Yusuf Iskandar di media sosial.

Advertisement

Baru-baru ini, Hanis ada berkongsi cara beliau membesarkan anaknya tanpa perlu bergantung kepada gajet. Perkongsian Hanis itu mendapat reaksi positif daripada netizen.

Bagaimanapun, ada juga pihak yang mengkritik tindakan beliau yang terlalu mendedahkan anaknya di media sosial.

Setiap ibu bapa mempunya cara tersendiri dalam membesarkan anak mereka  Buat selebriti pula, kalau ibu bapa dah popular mesti anak mereka akan terkena tempiasnya juga bukan? Apa-apa pun, perkara ini bergantung kepada pandangan masing-masing.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Lol

    May 8, 2019 at 11:41 am

    Hanis zalikha ni try too hard sgt nk nmpm educated, bijak semua..kdg2 nampak mcm nk tiru vivy yusof pn ada..

    • burit

      May 8, 2019 at 3:28 pm

      Hanis zalikha ni ambik degree ke master?

    • Kanji

      May 12, 2019 at 1:42 pm

      diploma sajor. sebab blog dia kan amat berjaya, lepas dapat offer macam-macam

  2. Ayu. Punah

    May 7, 2019 at 9:56 pm

    Jual anak versi moden

  3. apeeee

    May 7, 2019 at 4:06 pm

    korg kena la fhm…diorg ni consider parents yg xde fixed income…so anak2 terpaksa la cari income utk parents since day1…

  4. faraj

    May 7, 2019 at 2:52 pm

    ok lah sekurang2 nya anak awak Comel…ader pasangan tu anak tk comel pastu siap bukan Dedah kt Media malah buat Demo dlm TV khas untuk anak dia…bukan org Meluat kan budak tu.(Sebab tk tahu apa2) tapi meluat kt pasangan tu…org lain pun sayang anak gk..!! tapi jgn lah sampai nk Dedah pekara yg tk benar..(Konon Anak dia Comel ) terima lah hakikat..!!! ok kalau terbaca jgn makan cili lagi ok ..!!!

    • Lady Mary

      May 7, 2019 at 6:02 pm

      Comel ke?

  5. suhaimah58

    May 7, 2019 at 2:47 pm

    bukan dia pernah ckp ke xnak popularkan anak masa yusof baru lahir fulu? skrg haaa jadi duta kot

Loading...