January 28th, 2020

Susulan kenyataan Pencetus Ummah Abu menafikan dirinya bermain kayu tiga, isterinya, Hana Azraa tampil membidas kenyataan pendakwah bebas itu dan berkata dia akan mendedahkan segala bukti kecurangan suaminya tidak lama lagi.

hana azraa dedah pu abu skandal

Sedang sarat hamil anak pertama mereka, Hana berkata buat masa ini dia ingin berehat dahulu dan tidak mahu memberikan komen lanjut mengenai dakwaannya sebelum ini tentang skandal terbaru suaminya.

hana azraa pu abu

Terdahulu, Hana memuat naik sekeping foto wanita tidak bertudung di akaun Instagramnya dan mendakwa wanita itu sebagai skandal baru suaminya. Enggan dirinya terus dihimpit kontroversi, Pu Abu tampil menafikan dakwaan tersebut dan berkata apa yang berlaku sekadar salah faham. Tindakan melulu yang dibuat oleh isterinya itu mungkin berdasarkan emosi ketika hamil.

25 responses to “Hana Azraa Bakal Dedah Bukti Kecurangan PU Abu”

  1. Sue says:

    Tu org kata, God works in mysterious ways. Ha ni dah dua2 pun kena. Dua2 buku bertemu ruas. What Hana did dulu kat Ain, sekarang dia rasa. Apa yang Ain tak buat kat si Abu, sekarang dia rasa drp Hana. Confront terus in open. Haaa! Amik kau!

  2. kaki ayam says:

    padan muka ko Hana,hadap la si abu tu yg ko sondol dulu dari bini 1st dia, ko ingat org nak kesian kan kau ke???gelak lagi ada netizen dgn ko hana, hahahahahahahahahahahahahahahahah

  3. Better Journalism says:

    Tak perlu release official statement la mak cik. Official statement tu untuk government bodies or celebrities yg ada benda penting nak inform. Who are you mak cik? You penyanyi ke? Pelakon ke? Your husband penyanyi ke? Just masuk PU competition but known for dumping his 1st pregnant wife. What a shame. Haiwan pun tak buat pasangan macam tu. Kesian you, kahwin dgn lelaki lebih teruk dari binatang.

    My jiran ada masalah rumah tangga tak ada buat official statement pun. Teruk cermin, you kelas mak cik je pun.

    #cheappublicity#cheapjournalism

  4. Bkn penextend mesejid says:

    Hana Azra ni tak rasa memalukan diri sendiri ker?
    Penyondol selalu canang bahagia jer dik
    Bagitau sedunia yg penyondolan dia mmbawa kegembiraan. Yg meninggalkn tak rugi melepaskan.

    Tp kau keluarkn statement itu ini ingatt netizen nak kesiankan kau ke?
    Netizen tepuk tangan jer dik.
    Padan mukalah si Abu tu, ada bini elok2 pergi tinggal gilakan janda. Dah dpt janda tu tak habis2 plak meroyan.
    Padan mukalah Hana, nak sgt Abu ni kan sekarang sendiri insecure.
    Boo boo..padan muka!

  5. Inilah akibatnye apabila akal tu diletak kat batang dia

Tinggalkan Komen Anda Di Sini