Written by AbangNara | December 28th, 2009

hans isaac eira syazira

[note]Kami ingin memohon ampun dan maaf kepada Abang Hans Isaac yang kacak bergaya lagi tampan kerana telah menulis namanya bercinta dengan Eira Syazira. Sebenarnya Isaac yang terlibat dalam gambar di atas ialah Isaac, pelakon cerita Cinta Balqis (tak sefemes Abang Hans). Terima kasih juga kepada para pembaca yang prihatin dan membetulkan kami. Kami hanya insan biasa yang tak lari dari membuat kesilapan. Sayang korang semua. [/note]

Panas, panas dan panas (gaya macam Melodi sikit). Pernah tak korang dengar gosip yang kononnya Isaac dan Eira Syazira nie bercinta? Pernah kan? Tapi macam biasalah dunia artis Malaysia nie mana ada orang yang nak mengaku. Macam biasalah bila ditanya kedua-dua makhluk nie pun dengan rileksnya  menafikan kononnya mereka tengah bercinta sakan. Cuma kawan biasa jer.

Alkisahnya seorang rakan kami telah pergi berjalan-jalan di Batu Pahat. Sedang khusyuk rakan kami tue makan kat Batu Pahat Walk, tiba-tiba dia ternampak adegan suap menyuap sedang berlaku. “Perghhhhh, jiwang gila couple ini“, kata rakan kami tue. Tengok punya tengok rupa-rupanya couple yang sedang asyik menyuap-nyuap tue adalah Hans Isaac dan Eira Syazira.

Tanpa berlengah lagi kawan kami tue pun terus mengsnap gambar diorang berdua. Tue yang ada gambar kat atas tue. “Ooo kata tak bercinta tapi leh plak korang suap menyuap“,gosip rakan kami di dalam hatinya. Dan nak dijadikan cerita lagi, semasa nak melintas jalan, Isaac dengan gentlemannya telah memegang tangan Eira Syazira. Nampak sungguh caring dan penyayang Isaac nie. Takut Eira kena langgar ye ?

Kami tak rasa salah pun kalau anda berdua bercinta. Semua orang pun mau tengok Hans Isaac bahagia. Jadi apa salahnya mengaku yang anda memang sedang jiwang karat 24 dengan Eira Syazira? Buat apa nak nafi-nafi lagi. Kang membujang sampai ke tua kang baru tau. Itu sekadar nasihat kami. Nak ikut ke tak itu keputusan anda.

Tapi kami tak tahulah kot-kot Isaac memang buat adegan suap menyuap dan berpegang tangan dengan setiap wanita yang dijumpainya. Kalau dia buat ngan semua orang, maknanya Eira Syazira nie nothing special lah kepada mamat nie. Tapi kami yang tak berapa pandai bercinta nie pun tau kalau dah sampai bersuap-suap tue compemlah yang anda tengah dilamun asmara tahap tertinggi. Tak gitu?

286 responses to (GOSIP)Isaac, Pelakon Cinta Balqis Dan Eira Syazira Dilamun Angin Cinta?

  1. nana says:

    bkn hans isaac la..tp isaac yg blakon cte drama nana tanjung ke anak mami ntah..yg kt tv 9 2.

    0

    0
  2. ayien says:

    i rasa mcm salah je..
    bkan hans isaac la..

    tp azad yg berlakon skali dgn dia dalam balqis tu…
    muka org penang tu..yg sebelom ni gosi dgn faezah elai..

    0

    0
    • lilies says:

      betul3x.. bkn gosip ar ngn faezah elai tuh mmg kapel pon dlu tp da break off sethn lps.. Heran Hans pon xknl.. Mamat niyh ane de iras Hans dr segi pape pon..ceh..

      0

      0
  3. hantupensil says:

    hans isacc ke?
    pehal mcm bangla jek muke…

    0

    0
  4. kak nara silap orang ni

    0

    0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    yeke hans…?
    tipu 100% jerk…

    0

    0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    korang….
    bila masa plak hidung hans kene tarik jd panjang nih…?

    0

    0
    • DelimaSaraa says:

      kak nara baru cucuk BOTOX

      0

      0
    • huhuhu….. mamak pinang ni ambik jer eira kalo ko nak….
      bukan populer pun… orang xkenal pun…..

      kak nara yang tau oasal artis pun x kenal mamak ni…
      nampak sanagt ko xditerima di MALAYSIA….
      balik kampung tanam jagung buat ais krim jelah

      0

      0
  7. nana says:

    sila betulkan statement tu.mamat tu bukan hans,tapi azad yg pegang watak ray dalam cinta balqis.CONFIRM!

    0

    0
  8. AG JUNIOR says:

    hans isac?
    mcm lain je….

    0

    0
  9. blackberry00 says:

    aq sori ek…
    2 2 aq tak kenal….

    0

    0
  10. cintaqaseh says:

    tak nampak macam hans pun…rasa pelakon dr rancangan realiti tv yg dulu tuh..
    ape2 pun selamat berbahagia…

    0

    0
  11. blackberry00 says:

    dlm mtg td
    family day ktorg postponed to 9/1/10
    yearhuuuuu
    boleh ar join bn hujung minggu nih..

    pet,
    aritu ko ckp nk bwk nek jah..
    jadik ker…????

    0

    0
  12. anNeDeSiLva says:

    nama dia pon ada hans kew???

    0

    0
  13. org baru says:

    ni sah2 bukan gambar hans isaac & eira syazira. kok ye pon gosip, gmbr kene betol nih…nanti menimbulkan kekeliruan…entah2 ni gmbar tgh shooting. hehe. tu yg bulu mate lentik

    0

    0
  14. anNeDeSiLva says:

    isaac ni dlu masuk rancangan reality kan?
    tak popular sgt..
    but if betol berciinta alhamdulillah la…

    0

    0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    bang bung bang tgh watper skrg nih aaar…
    hehehehe…

    0

    0
  16. anNeDeSiLva says:

    nama dia bkn hans kan????

    0

    0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    pet…x ku sangka…
    sungguh jauh pemikiran ko tntg nek jah…
    ish3…ko cam teringin lak nk menyaksikan bende2 yg dah berkedut nih…
    ceh………….!!!!!!!!!!

    0

    0
  18. pEnArI pOcO2 says:

    AG, bahan organik tuk dibuat baja…?
    baja per…?
    saper yg gunakan…?
    mau tumbuh ker tak…?

    0

    0
  19. TADI AKU P ONBULAN JAP ….. CTER PASAL MEMEY…. TP ADER LAK PENGOMEN DIA NAMA MEMEY SIAP MEMBELA MEMEY 2…. TP XTAU LER MEMMEY TOL2 KE X,,,,, KELAKAR AKU BACA KOMEN DORANG….

    0

    0
  20. AG JUNIOR says:

    asal tebenti lgsg ni..
    alllooooooo………..

    0

    0
  21. kiut says:

    sokong nana..mmg bkn hans isaac pown..
    tp isaac yg blakon gak dlm cinta balqis.
    jd watak jht nme ray..

    0

    0
  22. laracroft says:

    gambar sapa tu.. tak kenal pun!

    0

    0
  23. korang nak baca ek…

    memey… December 28, 2009, 2:46 pm

    i tau apa norman hendak…
    yola…..
    jangan ganggu kebahagiaan kami ok…

    memey… December 28, 2009, 2:43 pm

    sayang abang hakimmmm,,,,
    saya memang boleh jadi mama yang baik…

    memey… December 28, 2009, 2:52 pm

    you nak i buat saman kat you ke???

    yola December 28, 2009, 2:54 pm

    kepada abby..
    sabar la
    sekarang spe yg buat dajal dapat ‘cash’
    pham2 sendiri
    Respon kepada yola

    *
    memey… December 28, 2009, 2:56 pm

    I makin bahagia yola…
    you nak buat kelas kounseling buat abby ke???/
    he79x

    kalau you lelaki… you mesti teringin nak cium i….
    kalau you perempuan husband ke bf you pun nakkan I…

    0

    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    boringgggggggggggggggggggg…
    nak tido…….

    0

    0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    AG, aku xnak aaar baja pet tuh…
    ko nak…ko amik laaarrr…
    wakakakakaka…

    0

    0
  26. boring nyer nak cter ape petang ni

    0

    0
  27. AG JUNIOR says:

    aku ngan poco tgh cite psl baja
    meh ar juin

    0

    0
  28. blackberry00 says:

    kak nara dear,

    i’ve banked in already rm25/- for this sat bn gathering
    can’t wait to meet all my sis/bro there….

    0

    0
  29. EclipsE says:

    mat bangla mana kat ats tue?
    mcm benggali nak tebar roti canai jer…huhu
    bulu kaki kerinting…
    semut msk…sure sesat xjmpe jalan kuar…huhuhu…

    0

    0
  30. Paparazi.com says:

    More picture by paparazzi..!!!

    0

    0
  31. DelimaSaraa says:

    hahaha……………………..

    0

    0
  32. pEnArI pOcO2 says:

    pet, bila masa lak ko bukak ketiak ngan leher aku nih…
    cam tetau jerk ko kat situ byk baja…
    wakakakakakaka…

    0

    0
  33. aries_april says:

    boring ar……………….

    0

    0
  34. anNeDeSiLva says:

    kepada korg yg join Gathering this weekk…
    maybe kita nk g Main Bowling..
    korg sokong x????

    0

    0
  35. blackberry00 says:

    poco..
    wll join this BN gather alone
    my kids for sure will have their own 8tvt that day..

    sayang ar ktk sik join

    0

    0
  36. EclipsE says:

    xde org dh ker?

    0

    0
  37. dwiboomi says:

    alamak cmne bole slh ni..i pn ade kt ctu with my frens..
    bkn hans isaac la..tp isaac aka aizek..mamat nih skrg tgh hot dlm cite cinta balqis setiap 6.30 ptg kt tv3..diorg berlakon same la dlm cite tuh..yg lawaknye xdela glamer sgt tp bile kitrg terfollow kete diorg..die bole plak ttb pakai cap..nk cover katenye..hahahha

    0

    0
  38. piaryn says:

    tu tak macam hans pon. bukan yg belakon sekali ngan eirs ke tuh. Anyway, ok lah tuh.

    0

    0
  39. anNeDeSiLva says:

    xpe tak tau bowling time ni la nk belajar..
    main sama2…
    on ok sume??

    0

    0
  40. double b says:

    memang bukan hans isaac lah..sekali pandang pun dah tau..kan?

    0

    0
  41. aries_april says:

    KORANG APA SMUA X NK P NI?

    0

    0
  42. pEnArI pOcO2 says:

    pet, aku lesap jap jerk ko dah kata baja aku subur…
    nek jah x…
    huhuhuhu…

    0

    0
  43. kesian says:

    kesian betul bang nara salah bg gosippp

    0

    0
  44. pEnArI pOcO2 says:

    SETUJU…
    TP 3RD WEEK OF JAN…
    huhuhu…

    0

    0
  45. aries_april says:

    mrjuk la…
    korang smua cam x nk p ja…

    0

    0
  46. pEnArI pOcO2 says:

    korang pakat bwk bola yerk…?
    hehehehehe…
    bola2 api xnak…?

    0

    0
  47. blackberry00 says:

    100% SETUJU ……

    0

    0
  48. yann says:

    lau betul pun pe salahnya…
    dua2 pun single mingle agi…

    0

    0
  49. EclipsE says:

    aku xtau lg p ker x…maybe aku smpi plg lmbt….

    0

    0
  50. pEnArI pOcO2 says:

    AG, topik baja ngan bola lak skrg…
    huh, ader kaitan ker…
    sume nyer ader pada pet…
    kekekekeke…

    0

    0
  51. pinkypanthers says:

    x cam muka hans pun…

    0

    0
  52. nik mohd hafiz bin muhamad @ afandi says:

    AG aku dah guna nama dalam ic.. hehehe

    0

    0
  53. pEnArI pOcO2 says:

    mana korang2 nih sume…
    xkan carik bola lg kot…
    ish2…

    0

    0
  54. puteriaquarius81 says:

    bawalaahhh ku pergiii.. huhu

    0

    0
  55. blackberry00 says:

    arini dah 29/12…
    n aq lom tdo…
    dok memikirkan sapekah yg akan dibwk oleh Pet time gather nnt…
    adakah wanita misteri bernama NEK JAH…?????

    0

    0
  56. MONING….. black sempat lagi kutuk aku 2…..

    0

    0
    • blackberry00 says:

      smlm pas nonton astro
      dah tak leh nk tdo
      bkk bn ni…
      wat penyegar mata
      so, kutuk la ko
      tp ni kutuk2 sayang taw!!!! hihihi….

      0

      0
  57. hantupensil says:

    hahaha…sian pet kena kuntau kat page sbelah…

    0

    0
  58. Sunday86 says:

    isaac atau nama sebenarnya ialah AZAD JASMIN lorr….

    0

    0
  59. mami says:

    memang bukan hans laha…

    0

    0
  60. ni mmg bukan hans isaac….name je isaac..ni pelakon drama anak mami kat tv9 tu…skali dgn waheeda dan poziah gaus tu…

    0

    0
  61. Piston Pecah says:

    mamat isaac tuh watak yang mana???ray ke???
    atau yang aku taw nama dia kish…yang dulu kontroversi pasal ke kahwin damien(v.e)..

    0

    0
  62. orng ar.. says:

    eira syazira tue bkn baek sgt pom..
    akju nknl sgt ar menatam tue…
    tinggal ngn laki, blom kawin ag tue…
    haram tue ..

    0

    0
  63. Rey Genna says:

    I agree together with your publish. Nevertheless, do you have any sources I can cite for my paper?

    0

    0