Written by AbangNara | January 4th, 2010

Biarlah cuma dihadiri oleh 16 orang , 14 orang pembaca + 3 orang belakang tabir BeautifulNara.com, segalahnya berjalan lancar, dan sangatlahhhhh meriah. Tengok gambar pon dahtau kan? So hujung tahun kita buat lagi nak? Saja suka-suka kita berkenalan ~~

Banyak lagi gambar di Fan Page Facebook BeautifulNara.com yaa~~ Join kami di Facebook untuk lebih banyak borak-borak topik menarik di sana. Dijamin kepuasan 100%.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1,565 responses to GBN 1 : Sikit tapi Meriah

  1. BorakArtisMalaysia says:

    1st, haha.

    kaknara pulak nak glemer.

    sesapa yg free tlg tag gambar kat fanpage ek

    0

    0
  2. puteriaquarius81 says:

    jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    ish3…
    happy ek…

    0

    0
  4. anNeDeSiLva says:

    hahahha…
    sume gambar anne edit..hahahah
    selekeh jekk…
    best2….

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    anne sukaa..
    asl tak upload pic DSC 2335???hahahhaha

    0

    0
  6. ladybird says:

    pet aq kenal….
    anto yg mane???
    anne pakai baju ape??
    aries???
    bb???
    dll…

    0

    0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    asal pic kak black x kuar…
    INI MMG X ADIL…

    0

    0
    • blackberry00 says:

      sik dahal..
      dahlah kmk tok sik kacak..
      malu eh pic dlm tok
      berik can ngan dak mudak2 jak…
      kmk dah tua….

      0

      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ish3…xda lar tua gney2…
        nenek kmk lagik tua…
        apa nk malu…

        0

        0
        • blackberry00 says:

          kmk join daknya makan jak
          main boling kmk have to go
          nak gi umah adik kat damansara
          ada family gathering gik….
          anak2 nak swimming rah pool….

          0

          0
  8. pic atas sekali 2 kak nara anne aries antu bb n arie….atas sekali bahagian tengah2

    0

    0
  9. hantupensil says:

    kak nara pasni kite wat kat genting plak..
    hahaha

    0

    0
  10. choqs says:

    korg mkn dkt chilis ke??ini aku prasan geng ni ramai2…manaku tau geng BN…ahahaha

    0

    0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    ko nk guling2 per anne…?

    0

    0
  12. eclipse says:

    anne thanks kol…
    aku br jer nak tlelap…
    sgup tue amik lap top blk bukak….
    asl muka aku nmpk buruk lak ney…huhuhu

    0

    0
  13. ladybird says:

    haaaa.. dah cam korang dah…
    t juper kat mane2 jgn sombong lak erk….

    0

    0
  14. anNeDeSiLva says:

    anne paling suka gambar yg last skali tu..
    happening gilerr….

    0

    0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    lain kali buat ler kat mongolia ker…
    kan best…mkn angin kuar angin jauh2…

    0

    0
  16. mana MUSUH AKU SISEMUT 2…. xnak lak dia komen pasal pic aku….

    komen lebih2 aku SULA nant

    0

    0
  17. ladybird says:

    BB apsal muke budjet abis hehehe…..
    budjet cun…..

    0

    0
  18. violet says:

    isk isk
    dr jauh aku nangis nih

    0

    0
  19. ladybird says:

    org laki selain pet n antu sape lg???

    0

    0
  20. anNeDeSiLva says:

    korg..
    gambar kak black adala..
    GAMBAR KEDUA..
    TIGA DARI KANAN…
    yang pakai slendang HITAM..
    anne peluk dia tu..
    tula KAK BLACK..
    cute kan?

    0

    0
  21. eclipse says:

    huhu…lady ckp aku bajet cun lak…
    aku bajet xcun tue…
    pic aku kat cni la aku plg xsuke…
    bbeza dgn dr aku tue….huhu.

    0

    0
  22. eclipse says:

    pet wpon gila2…
    tp nmpk sopan tue…
    lg lmbut dr aku…hahahahahahha…

    0

    0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    aper lak sampai terduduk kat atas lantai nih…
    sakit bontot ker…

    0

    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    weh…pic tbaru aku dah kuar ker…
    jap lg nk balik…
    nk tunggu pukul 5, jam lak nnti…

    0

    0
  25. eclipse says:

    yg pentg aku bjaya kalahkan pet dgn antu men boling…yuhuuu……………..

    0

    0
  26. violet says:

    kalaula

    0

    0
  27. anNeDeSiLva says:

    antu ko kata anne tergoda dgn pet??
    anne sgt2 tergoda taw..
    pasal si eclipse masam..
    seri dia pet dh amek..
    sbb tu pet sengih lebih..heheheheh
    gaya duk pon ayuuu…

    0

    0
  28. ladybird says:

    bb,, ko dgn tunang erk???

    0

    0
  29. eclipse says:

    dlm rmi2…aku plg tkejut tgk pet….
    xsangka….
    yg lelain aku dh leh imagine muka dia cmne….

    0

    0
  30. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…
    aku nk balik dulu…
    happy korang ek, akupon tompang gumbira…
    next time wat kat PANTAI DAMAI lak ek…
    lg best…
    salam u all…

    0

    0
  31. eclipse says:

    u’ll blk keje kol bp?
    aku nak tdo pon xjd…
    nak lyn korg dlu…

    0

    0
  32. mayrien says:

    sayangnya..kalu tak kije ari tuh..leh join skali. walaupun tak femes cam org lain. ehehe..next time kalu panjang umo, leh join lagi…kan kan

    0

    0
  33. violet says:

    kak nara

    dpt x mail violet?

    pastu
    xnk wat kt johor ke.

    0

    0
  34. eclipse says:

    setakat ney pet jer yg puji aku….huhuhu…
    ade gak la yg puji dr xde….heheheh…
    tp pet very nice person…antu also…

    0

    0
  35. blackberry00 says:

    WOKEY…
    AQ DAH SIAP UPLOAD SMUA PHOTOS DLM FB AQ…
    THOSE YG DH ADE FB AQ JERLAH YG LEH TENGOK….
    KALO ADE SESAPE YG NAK ADD, KENE EMEL DULU KAT AQ.. imanina00 at yahu dot com
    EMELKAN KAT AQ NAME KORG DLM BN NI..
    (bkn ape… for my own security.. sori, ek!!)

    0

    0
  36. eclipse says:

    hahahaha…kak lady jgn komen lbh2 psl aries…
    bhaya….
    kang ade lak yg tenung semcm…heheheh

    0

    0
  37. anNeDeSiLva says:

    lalalal..
    ishhh bestla gathering nie…
    next time kita planning best2,.
    wat BBQ skali..

    0

    0
  38. anNeDeSiLva says:

    Bila cinta bertasbih..
    nadiku berdenyut merdu…
    kembang kempis hidungmu..
    seperti antu pensill….

    0

    0
  39. Artis: Amy Mastura
    Lirik/Lagu/Tajuk: Happy
    Lirik By: Janganlupalirik.com

    Hatiku rasa bahagia
    Pabila kau bersama
    Tiada gundah gulana
    Merosak hati kita

    Mari kita berganding dengan tangan
    Jauhkan segala peperangan
    Kita cipta irama
    Di dalam melodinya
    Kita nyanyi bersama

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Hakikat dia sementara saja
    Kembalikan ke waktunya

    Hatiku rasa bahagia
    Pabila kau bersama.. ye…yeh..
    Tiada gundah gulana
    Merosak hati kita

    Mari kita berganding dengan tangan
    Jauhkan segala peperangan
    Kita cipta irama
    Di dalam melodinya
    Kita nyanyi bersama

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Hakikat dia sementara saja
    Kembalikan ke waktunya

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    0

    0
  40. eclipse says:

    pet asl ms aku memula smpi tue…ko pndg aku smcm jer?
    mcm nak scan aku pon ade…huhuhu

    0

    0
  41. anNeDeSiLva says:

    anyways..
    anne forget to say thnks to all my friends yg dtg gathering haritu..
    really appreciate our new friendship..
    to those friends yg tak dapat meet lg..
    doa that one day we will meet each other….
    to the owner for this blog..
    thnk you very much…
    thnks belanja bowling..
    we all really appreciate all this very much..
    pray that we will meet again one day..INSYALLAH…

    0

    0
  42. anne kak nara nak bagi pic nama tuk kita msukan dalam adiah yang dia kasi 2

    0

    0
  43. pinkypanthers says:

    eeee…………
    bestnya….
    jeles tulllll……………….

    0

    0
  44. Eddie Ahmad & Hamidah Ahmad

    Lagu Gembira

    ( 1 )
    EA:
    Andai aku pandai menyanyi
    Tua muda miskin dan kaya
    Tentu suasana gembira
    Mendengar suara merdu
    Bagai buluh perindu
    Banyak orang rindu

    HA:
    Andai aku pandai menyanyi
    Tua muda miskin dan kaya
    Tentu suasana gembira
    Mendengar suara merdu
    Bagai buluh perindu
    Banyak orang rindu

    ( 2 )
    EA: & HA:
    Ho… ho… ho… ho…
    Ho… ho… ho… ho…
    EA:
    Ha ha ha ha…
    HA:
    Ha ha ha ha…
    EA: & HA:
    Ha ha ha ha…

    ( korus )
    EA: & HA:
    Ku menghibur hati duka
    Hilang nestapa datang suka
    Bintang di balik awan senyum
    Hahaha aaa hahaha aaa
    Hahaha aaa hahaha

    ( ulang 1, 2, korus )

    Hahaha aaa hahaha aaa
    Hahaha aaa hahaha

    0

    0
  45. anNeDeSiLva says:

    it just that if ada sikap anne yg tak sedap mata memandang dan ada kekurangan..
    sorryla k..
    anne hope relation nie berkekalan..

    0

    0
  46. eclipse says:

    ala..nk tgu 2nd gathering lmbt lgla…
    kite bt la gathering sndr…
    kan pet?anne?

    0

    0
  47. PIC Abang nara yang paling bawah 2 lain mcm jer…. mcm buat latihan tuk malam JUmaat jer

    0

    0
  48. anNeDeSiLva says:

    buat jek bezday anne..4.4
    abuis citer….
    kecoh…
    sume promosi bezday..heheheh

    0

    0
  49. VIO pendek umur 2 bulan 13…..

    0

    0
  50. anNeDeSiLva says:

    antuu……..
    anne ada benda nk ckp dgn ko..
    jupe kat YM…

    0

    0
  51. blackberry00 says:

    bubye…
    nk blk timang anak kat umah…

    0

    0
  52. puteriaquarius81 says:

    taim tu go bek..
    jus wanna say congratz to sis n bro nara , brjaya wat gathering even x ramai.. hopefully wat smula pas ni.. huhu
    to all my frens hepi sokmo ok.. frenship never end..
    salam…. muah

    0

    0
  53. violet says:

    sapa je ada nih
    pet ko ada lg x?
    law x aku g kebun

    0

    0
  54. semua dah nak balik ni….. take care semua dadadadadda jupe besok u alll

    0

    0
  55. KAK NARA N BANG NARA

    MALAM NI GAN LUPE BACA KOMEN KITA ORANG

    KAK NARA GAN LUPE TENGOK PIC YANG PET CAKAP 2… HEHEHEH

    0

    0
  56. Kylesa says:

    Abg afis paling Macho..!!
    ahahahaha…

    0

    0
  57. Pict.com says:

    More Pict for gathering..!!

    0

    0
  58. violin says:

    Wow…Thats nice ghatering..!!

    0

    0
  59. Shah says:

    Hi, siapa2 nak berkenalan dgn saya amik nombor saya 013-3938293, Saya engineer disalah sebuah syarikat MNC, baru ceraikan isteri saya yg mengandung 2 bulan dan kawan saya lagi sorang pon nak cari gf.. nombor dia 013-3998293.

    0

    0
  60. Kancilbiru says:

    aisey, tak kena timing. next time kalau ada gath ni sure mau join jugak!~~

    0

    0
  61. mariazahar says:

    to all yg slalu comment kat BN ni bleh tak bagi add FB
    tq

    0

    0
  62. J says:

    Sape yang pakai baju sweter biru tu?seksi nye.ish2.time artis pakai nampak lurah,sibuk je bagi komen.diri sendiri tak ingat..

    0

    0
  63. tulang belakang BN ni….

    0

    0
  64. BabyIbu says:

    Salam..

    Patutla nampak sekejap je kat Nuffnang Friso Gold Family Out..rupanya terjah sini pula ya..btw my son kem salam:)..nice to meet you!!

    0

    0
  65. blackberry00 says:

    selamat pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  66. blackberry00 says:

    takdok org lagi ke..???
    huhuhu

    0

    0
  67. blackberry00 says:

    saje nk citer kat korang
    smlm bos n staff lain kat opis aq ni tengok
    GBN punye pics….
    kagum dorg sbb ape yg kt wat selama ni
    (chat kat BN nih)
    dah mendatangkan hasil…
    yelah….dpt mnmbhkan bilangan kawan2
    so, ape yg kt wat selama ni bukanlh sesuatu yg sia2….
    dak gitu..????

    0

    0
  68. blackberry00 says:

    laaaaaaaaaaaaaaaa
    still alone kerrrrr…….??????
    pet, poco, aries, eclipse, anne, bee, vio, put, weiya, dan sekutu bn yg len….
    korg tak bgn lagi ke..???

    0

    0
  69. moning u alll…..

    mata msih gantok lagi ni….

    kak black nant call nik jap ader hal nak bagi tau

    0

    0
  70. mana korang semua ni…. aku jer setia menant kat BN ni…

    0

    0
  71. kak black gan ler ilang lak… dok ler cni

    0

    0
  72. BOSS-KAK-BLACK([email protected]) says:

    huhuhu… tukar nama bagi kak BLAK takut cket

    0

    0
  73. nice..pet-00 says:

    huhuhu….aq pon nak tukar gak ahhhh…

    0

    0
  74. nice..pet-00 says:

    tahun ni kita boikot post nek jah..
    jadikan post GBN ni post yg tertinggi ranking nyer..
    lagi tinggi dari KLCC, leh tak..?

    Pet, ko mainkan peranan ko…
    ajak dorg chat dlm post ni jer
    (mesti NARA’S marah ngn aq nih…sori, ek!!!)

    0

    0
  75. anNeDeSiLva says:

    Morning semua…
    ramai tol yg comment..
    pastu ramai gak yg nk dtg gathering..
    tp bila tiba masa smua pon hilang jek….huhuhu
    kak maria pun ada comment gak ekk….

    0

    0
  76. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]) says:

    antu: nak letak nama ko lak ker LAGI BERHANTU

    0

    0
  77. Clipkertas says:

    assalamualaikum……………
    morninggggg….. smue..

    dipagi yg indah ini,,,, korang smue dah sarap ker?
    aku baru abis melantak nasi lomak cik Wok..

    smue sihat2 tak?

    0

    0
  78. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]) says:

    KORANG ADER ORANG BERANI BUAT MCM NI… kalah kita

    Shah says:
    January 4, 2010 at 8:38 pm

    Hi, siapa2 nak berkenalan dgn saya amik nombor saya 013-3938293, Saya engineer disalah sebuah syarikat MNC, baru ceraikan isteri saya yg mengandung 2 bulan dan kawan saya lagi sorang pon nak cari gf.. nombor dia 013-3998293.
    Reply

    0

    0
  79. AG JUNIOR says:

    salam…. kengkwn.. asal byk name baru ni?
    kengkwn baru ae?
    sonok nye…
    pet, ko mane satu?
    anne?
    lg2 sape yg ade?
    nak taw cite gak…

    0

    0
  80. aries_april says:

    sapa lak nice pet ni??????????/

    0

    0
  81. nice..pet-00(BLACK00) says:

    a ah..
    tuk arini jer
    (kt mmg dh takdok keje lain dah…)
    saje je nak menaikkan rating post nih…
    hehehe…. bgs gak ek…

    0

    0
  82. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

    nama lagi panjang dari komen 2…

    0

    0
  83. aries_april says:

    korang…
    bnyk nyer gmbr aries…
    mlu lak…
    slmt gmbr kat bowling xder ya?

    0

    0
    • hantupensil.nama.panjanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg says:

      xpe..glamer la ckit kang..
      hehehe

      0

      0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

      kat FB dh bersepah taw …..

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        xtau lagi 2… nant bang nara taruk kat cni

        0

        0
  84. AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

    panjang tak namaku?

    0

    0
    • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      siap promok air 2

      0

      0
      • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

        hahahhaha taw takpe..
        nanti aku dapat tender duta air PEEL FRESH…

        0

        0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          mira ko jangan lupa mintak TIN gan ANNE

          0

          0
      • aries_april says:

        korang ni apa yg merapu lbh ni?

        0

        0
  85. topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

    kalah kan nek jah …mai ramai2

    0

    0
    • hantupensil.adehla...xlarat da aku nak menaip pet...lenguh tangan aku nih... says:

      kesian nek jah dapat no.2 kang..
      hahha

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        ok ler dah setahun nek jah dok carta 2… x kan nak jadi 2 tahun lak

        0

        0
  86. aries_april says:

    pet…apa yg mrpek pg2x ni?????????
    huhuhuhuhu

    0

    0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      ntah… fening la..
      a’na fening nih…
      pet meroyan tahap gaban dah!!!

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        semangt 2 penting kak black

        0

        0
      • aries_april says:

        aries pning la akak…
        skit pala x abis g ni

        0

        0
      • hantupensil says:

        tu la..
        aku pun trikut2 mcm pet da nih…
        adeh pening pale…

        0

        0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          tak pasal2 anne pon meroyan termakan hasutan pet..hahahha

          0

          0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          huhuhu….. antu dah tukar nama sebab pening

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          hahah taw takpe..
          dia panjang sgtt……

          0

          0
  87. AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

    isssshhh…
    cepat2lal….
    dh berhantu nie..

    0

    0
  88. aries_april says:

    best friend aries msk x td?
    aries br in ni….

    dia pn mkn aktif skrng..
    cam si edy gak…

    0

    0
  89. nice..pet-00(BLACK00) says:

    nak g studio jap..
    dlm byk pics GBN tu
    korg rase, yg mn satu aq nk print…???
    smuanye nmpk cam best jer…

    0

    0
    • aries_april says:

      THU X PER….

      0

      0
      • [email protected] ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        ambik jer pic nik gan anne …
        pic 2 paling comel

        0

        0
        • aries_april says:

          pic pet ngan aries x ok ker?
          heheheheheheheh

          0

          0
        • [email protected] ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          pic yang ok2 aku buat 100R nant

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          anne setuju bangat PET
          buat frame esar2 nanti eh..heheheh

          0

          0
        • [email protected] ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          ok anne aku buat saiz 100R nanti

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          bgus2 pet..
          biar satu dunia lihat…huhuhu

          0

          0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      yg gamba abg nara kena bumping tu…
      thats the best picture….
      atau yg gambar kita tangkap reramai tu kak.

      0

      0
    • hantupensil says:

      print gmbar reramai tuh kak black…

      0

      0
  90. [email protected]@KUNANG2...wonderpet2 kami datang..membantu yg dlm kesusahan,,kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama kerja jd mudah...ooo...geng BN,,yeeii says:

    haha…
    nak panjang lg ker…

    0

    0
  91. nice..pet-00(BLACK00) says:

    as at 9:55am
    post untuk Ako 14 responses
    GBN dah cecah 588 responses…

    0

    0
    • [email protected] ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK([email protected]),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      sempat lagi kak BLACK p chek 2

      0

      0
    • aries_april says:

      kt ksi pch post nek jah…

      0

      0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      kita kena pastikan GBN hit carta TOP 1…bhahaahhahaha

      0

      0
  92. AG JUNIOR says:

    wei.. ape korg ni..
    aduh… pening da aku nak bace….
    sakit mata ku ini

    0

    0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      baca tutup mata compom tak saket..

      0

      0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      ntah…
      nk termuntah pun ade gak
      xpe… korg layan jerlah dulu post ni
      nnt klau smuanye dah stabil dan kembali normal
      aq msk blk….

      0

      0
      • nice..pet-00(BLACK00) says:

        kuat betol pengaruh ko, pet…
        tak pasal2 org yg baik2 cam anne ngn antu
        pon terikut2….
        hrmmmm…
        takpelah…janji korg bagi naik ranking post ni

        TOLONG STAY JER BAGI KOMEN KAT SINI N AS FOR NOW… THE RESPONSES DAH CECAH 600 PLUS… STILL TERCOROT NIH…. GO GO ADIK2 KU GO!!!

        0

        0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          tum pasalla…
          mcmana leh terpengaruh ni..
          ko pakai saka nie pet…hhehehe

          0

          0
    • awekcun says:

      WAAA…..MERIAHNYA.
      NK JOIN……….

      0

      0
  93. aries_april says:

    wei…korang…back 2 normal lah…
    aries dh poning ni…

    0

    0
  94. nice..pet-00(BLACK00) says:

    kuat betol pengaruh ko, pet…
    tak pasal2 org yg baik2 cam anne ngn antu
    pon terikut2….
    hrmmmm…
    takpelah…janji korg bagi naik ranking post ni

    TOLONG STAY JER BAGI KOMEN KAT SINI N AS FOR NOW… THE RESPONSES DAH CECAH 600 PLUS… STILL TERCOROT NIH…. GO GO ADIK2 KU GO!!!

    0

    0
  95. nice..pet-00(BLACK00) says:

    sayang kat adik bujangku nih…

    0

    0
  96. awekcun says:

    NAPE NGAN KORG NIE
    PENING AKU…

    0

    0
  97. AnneDeSilva says:

    jgn risau..
    kami setia disinie…

    0

    0
  98. AnneDeSilva says:

    k la anne nk out…

    0

    0
  99. geng smue…..
    nak mintak tolong smue leh???

    clip pg2 nie dpt e-mail dr citi bank…
    tajuk die:
    Your Email ID has won £750,000.00 Pounds in the British Toyota Award. send your data….

    korang rase nie betul ker??
    sesape bleh tolong?????

    0

    0
  100. AG JUNIOR says:

    aku xnak komen pape ar ari ni
    nak jd pemerhati dan pembaca

    0

    0
  101. AnneDeSilva says:

    utk pukul 10.08 minit pagi..
    ada lebih kurang 655 comment..terskan usaha…

    0

    0
  102. BumbleBee says:

    aik..x abis lg kt rumah sini rupenyer… hehe..

    0

    0
  103. RAMAI2 KITA MERIAH KAN UMAH NI

    0

    0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      sian kat page ako ngn diana…
      sunyi sepi jer
      mcm padang jarak padang terkukur

      ok.. nk gi studio kat bwh jap..
      pet… make sure post ni dah cecah 1,000 b4 noon
      as at now… the responses up to 678 (STIILL THE LOWEST NIH..)

      0

      0
  104. aries_april says:

    x leh tnggl BN ni…
    nk stay sni ja…
    syg nk tnggl korang smua…

    0

    0
  105. AnneDeSilva says:

    stakat pukul 10.16 nie dh ada 679 comment…

    0

    0