Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Nora Danish Di Anugerah Industri Muzik 19

Salah satu perkara yang mencuri perhatian ramai orang ketika malam AIM19 ialah kehadiran Nora Danish. Walaupun bukan seorang penyanyi, Nora telah hadir untuk memberikan anugerah untuk kategori Muzik Video terbaik bersama dengan Dr. Fazley. Memang gorgeous sangat Nora di malam itu.

nora danish aim19

Advertisement

Kecantikan Nora Danish tetap terserlah walaupun hanya dengan memakai baju yang begitu simple. Ketika naik ke atas pentas, pandangan mata Abang Nara tidak nampak Dr. Fazley langsung. Hanya tertumpu kepada Nora Danish. Rasa-rasanya ramai jejaka yang turut secara automatik terjadi perkara ini.

nora danish aim19

Lagi 15 keping gambar Nora Danish di AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. ninazira

    November 19, 2012 at 8:10 pm

    perghh yuna tak lawa la cara dia dress up -;-” heliza pun contact lens besar sgt. da mcm katak da aku tgk. kan lawa lagi mata natural.

    • dear heliza

      November 20, 2012 at 9:57 am

      ya heliza, nampak tak natural, scary, mata berlensa besar.

  2. Siti

    November 19, 2012 at 8:05 pm

    Yes!! Love nora and fazura! Both berlakun mantap! Sgt pandai berfesyen dan tidak keterlaluan! Two thumbs up!!

  3. naz85

    November 19, 2012 at 7:52 pm

    boikot israel…..

  4. zombie vs plant

    November 19, 2012 at 3:45 pm

    org cantik pkai ape pun cantik…:)

  5. Anonymous

    November 19, 2012 at 1:13 pm

    Pakai decent kena kutuk ckp cam nak gy pasar n kampung lah, pakai seksi kena kutuk ckp tak cukup kain n tk ade adat ikut barat sgt lah, pakai tudung kena kutuk ckp tk sempurna lah still nampak bentuk badan lah ape lah.. Tak paham manusia…tapi yg kat atas tu ade btul nye.. Susah nak memuas kan mata org…
    Ape2 pun nora u look nice n simple mayb u dh malas nak ikut tema gasak jer pakai ape as long nampak ok… Selalu nk pikir pakai ape pun bosan jugak..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top