Written by AbangNara | May 14th, 2019

Ini Farhana (bukan nama sebenar).

1

sekadar gambar hiasan

Farhana adalah seorang gadis berusia lingkungan 20-an. Seperti gadis-gadis lain yang seusia dengannya, Farhana suka membeli-belah secara online kerana ia mudah, selesa, dan paling penting LEBIH MURAH. Contohnya diskaun sehingga 90% masa Zalora Birthday Sales yang baru je tamat, beli masa promosi Goyang Shopee pulak boleh dapat “coins” sebagai ganjaran, lepas nie ada Lazada Ramadhan Mega Sale pulak. Part yang paling best ialah, selain dapat berjimat, ada juga mereka yang yang boleh shopping online secara PERCUMA. Menarik kan?

2

Ha, mereka yang boleh shopping FREE ini dikenali sebagai ‘personal shopper’. Farhana adalah salah seorang daripada ribuan ‘personal shopper’ ini. Selaku seorang ‘personal shopper’ yang berwibawa, Farhana sering meluangkan masa melihat segala tawaran, diskaun dan promosi yang sedang berlangsung. Lepas itu, apabila ternampak ternampak sesuatu tawaran yang menarik, dia akan kongsikan informasi tersebut dengan kawan-kawannya.

Kawan-kawan Farhana ini pula tak semuanya ada banyak masa terluang untuk online sepanjang masa bagi mencari tawaran terbaik. Mereka semua percayakan Farhana. Jadi mereka akan minta tolong Farhana belikan untuk diorang. Farhana akan bantu mereka buat tempahan tanpa sebarang caj tambahan. Kalau baju kat ZALORA tue harga RM80, Farhana akan mintak RM80 sharp dari kawan-kawannya.

Ha, mesti korang tertanya-tanya macam mana Farhana buat duit kan? Ini jawapannya…

3

Ya betul, Farhana menggunakan ShopBack untuk mendapatkan ‘real cash back’ ke dalam akaun banknya. Sebagai contoh, di dalam 1 minggu, Farhana berjaya memperolehi RM535 selepas membantu rakan-rakannya membeli-belah secara online.

ZALORA –> 7.5% cashback untuk pembelian RM1880 = RM141
Fashion Valet –> 6% cashback untuk pembelian RM1600 = RM96
Booking.com –> 6% cashback untuk pembelian RM3200 = RM192
Airbnb –> RM15 cashback untuk setiap tempahan lebih daripada RM375 = RM15
Lazada Mobile Reloads (Top Up) –> 5.5% cashback untuk pembelian RM1200 = RM66
Shopee –> 1% cashback untuk pembelian RM1200 = RM12
Foodpanda –> 2% cashback untuk pembelian RM650 = RM13

Jumlah dalam masa seminggu: RM535 cashback

Apa yang paling BEST, Farhana boleh ‘withdraw’ duit tersebut masuk ke dalam akaun bank dan gunakannya untuk membeli apa sahaja yang diinginkan. Diingatkan sekali lagi, duit sebanyak ini diperolehi oleh Farhana secara FREE!!! Ini langkah-langkah yang dilakukan oleh Farhana sebagai rujukan kita semua:-

1. Tengok order kawan-kawan. Contoh ada minta tolong beli vakum Dyson kat Lazada
2. Buka applikasi ShopBack
3. Klik pautan Lazada dari applikasi ShopBack
4. Tunggu ShopBack “connect” kan ke Lazada untuk pastikan dapat ‘cashback’
5. Belikan vakum Dyson yang kawan order tadi. Siap!!!

Dalam tempoh 48 jam, ShopBack akan maklumkan Farhana berapakah jumlah ‘cashback’ yang akan diperolehinya. Selama 3 tahun Farhana membantu kawan-kawannya bershopping dengan cara ini dan jumlah wang yang berjaya dikumpul olehnya ialah sebanyak RM25,000. Ringgit Malaysia Dua Puluh Lima Ribu. Memang terlebih berbaloi-baloi wei!!!

4

Ha, mesti ada yang teringin nak jadi ‘personal shopper’ macam Farhana kan? First thing first korang kena download applikasi ShopBack di SINI terlebih dahulu. Ada lebih 500 rakan kongsi seperti Lazada, Nike, Expedia, ZALORA di dalamnya. Sekarang ini adalah masa terbaik untuk anda bermula kerana semua orang pun akan shopping sempena Hari Raya Aidilfitri. Memang the best time untuk kumpulkan “cashback” sebanyak mungkin. Inilah masanya untuk ringan tulang menolong kawan-kawan, adik beradik, mak ayah, sepupu-papat korang shopping baju raya diorang. Boleh dapat duit raya lagi tue!!!

123141234123

Muatturun applikasi ShopBack sekarang juga di SINI dan anda akan dapat ‘welcome gift’ jika anda mendaftar sebelum 7 Jun 2019. Satu email dengan maklumat tentang ‘welcome gift’ (sama ada Grab code RM5 atau ShopBack Bonus Cashback bernilai RM5) ini akan dihantar kepada anda dalam masa 5 hari selepas pendaftaran. Selamat mencuba!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Gadis Ini Dapat RM25,000 Tanpa Keluarkan Satu Sen Pun Bila Bershopping Online, Ini Caranya…

  1. Anonymous says:

    OI itu gambar Laudya Bella lah!!!

    6

    0
  2. faraj says:

    Btol ker…kankang pun susah nk dpt camni byk……kikikiki

    1

    0
    • Anonymous says:

      kalau kau pecaya kau bodo

      0

      0
    • anak makcik bawang says:

      betul shopback ni. aku dah bertahun ada account shopback ni. tapi tak adalah dapat puluh ribu. aku dapat ratus2 je sebab aku banyak dari booking hotel. kalau shopping online aku suka collect point airasia. macam lagi berbaloi. lagi pun aku tak banyak duit nak shopping online kat lazada zalora macam cik kak tu.

      1

      0
  3. faraj says:

    Bukan percaya, tapi saja2 buat2 percaya……kikikiki…bagi meriah skit..

    0

    0
  4. mekanikKL says:

    Tukar la nama kau sempena bulan puasa ni faraj

    0

    0
  5. bong cit says:

    SUMER PENIPU…DH TAU MELAYU CPT KENA TIPU LAJU JE KORG BUAT KJE TIME BLN PUASA…NK MENTEKEDARAH DUIT ORG…

    1

    1
    • Din says:

      Btl la… tp tak la sampai ribu riban lg sbb aku dpt rm100++ hasil online beli brg sendiri, adik beradik & kwn2, order foodpanda & book hotel.

      2

      0

Leave a Reply to Anonymous - Cancel

Optional