Written by Bella | May 15th, 2019

Nampaknya kontroversi kecurangan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz semakin hangat. Kali ini, viral foto intim Aliff bersama skandal terbarunya bermesraan di ranjang.

Ironinya, foto itu tersebar selepas gadis itu mengeluarkan kenyataan beliau tidak mempunyai hubungan dengan Aliff dan hanya sekadar bergambar bersama ketika berkenalan dalam sebuah ‘private party’. Katanya, tiada apa-apa pun yang berlaku antara mereka.  Betul ke?

Terdahulu, sekeping foto memaparkan aksi mesra tanpa baju Aliff bersama seorang gadis yang didakwa berusia 17 tahun tular di media sosial. Foto itu dipercayai dirakamkan oleh gadis bernama Nismel tetapi telah disebarkan oleh rakan baiknya ekoran perselisihan faham mengenai hutang.

Sehingga kini, Aliff masih berdiam diri mengenai kontroversi ini. Harapanya beliau dapat tampil memberikan penjelasan agar tiada lagi spekulasi liar terus tercetus.

46 responses to Foto Panas Aliff Aziz Dan Skandal Tersebar Lagi

  1. anon says:

    admin pun tak reti ke nak hormat bulan mulia ni
    mmg lah diaorg tu salah
    tapi tak perlu lah share ….dlm bulan2 puasa ni
    kesian parents mereka
    tapi rasanya yg share ni bkn kawan dia ni ..perempuan ni sendiri share guna id lain ..

    • minah jambu say NO to drugs says:

      yg salah nye aliff bukan pompan tu ..dia dh tau dia ada bini kenape nak scandal ? lobang semua sama pe ! mungkin aliff sengaja nak sakit kn hati bella pastu boleh mintak maaf lagi ngan bella..bella pulak jenis lembek lembek ha cantek la terus maaf kan aje si aliff walau pon laki dia dh curang brape kali …jadi pompan jangn jadi bodoh sangat n jangan nak jadi pompan baik2 sangat nanti makan hati..aliff dia tk rugi buang satu dapat banyak lagi pompan yg jenis macm scandal dia ni..so bella ape tindakan u yg seterus nye ? nak berdiam diri atau gi makamah failkn perceraian ? or u nak maafkn aliff lagi ? u muda bella kalau u cerai pon ok lah !! bebas tkde yg nak sakitkn hati u lagi..kalau u nak berlakon pon laku u cute..

    • Anon says:

      Biar le mak bapak tau perangai sebenar anak mereka. Tuan punya badan yg x hormat budan ramadan

      • Anonymous says:

        ITU HARI MAK TUT CKP..”NIAT TIDAK MENGHALALKAN CARA”..

        • Wekkkkkkkkkkkk says:

          Aliff ni party boy.. apa yg korang harapkan? PU tu mmg la harus lew dikecam… dah mmg liar dia ni sblum kawen lgi.. why bother x3???

      • Anonymous says:

        Yg haram ada, knp pilih yg halal? Halal belum tentu kekal… go Aliff go!!!

  2. BEnci laki penipu says:

    Mula2 ckp x kenal. Bila dh tsedar bende x leh nak sorok, tpakse ngaku n mtk maaf kat rakyat malaysia yg kononnye hny jmp kat private party n nak bergambar aje. Xde ape yg berlaku (even yg laki sah2 x pakai baju). SKang dh terpampang aksi ranjang.. nak pusing cite ape plak ek? Weiii alif, bini ko sejuta kali ganda lagi lawa la.. x berbaloi sungguh ko cerai sbb popuan bohsia muke x lawa pendek cmni. Lolll kalo supermodel berbaloi la gak. Ni dh mcm minah 3gp hulu2 org asli je lollss

    • burit says:

      woii.. kalau nak puji biarlah berpada-pada. apa yg berjuta kali lawa kau merepek saja ni?

    • Anonymous says:

      Ko salah, lelaki bukn pandang pd kecantikkan tpi kesenangan. Kesenangan di sini bmaksud bila ada peluang.. ngap saja. Sepancut dua pun ok janji puas. Itu lah salah perempuan, lelaki kalu gersang, nenek 54 tahun pun boleh senyap2!

      • ZieWani says:

        Mslhnya klu ya pun nak scandal.. takyah kot sengaja benarkan pompuan tu snap gmbr.. bukan ka cari nahas citenye..

        • Anonymous says:

          aku rasa, setiap kali kisah curang, bella kongsi di media, curang lagi, kongsi lagi, maka kali ni Allif dah x kisah…sbbnya bini x pandai simpan kisah rmhtangga kalau btui2 syg. Hanya kerana Aliff tu pyanyi/pelkon semua tercerita, padahal byk je org lelki mcm Aliff ni perangai..

    • Anonymous says:

      knapa mulut kurang ajar kurang ksih sayang dari org tua ke……dh terang2 melayu perangai mcm BABI salahkan bangsa lain

  3. sos says:

    alaaaa netizen dah noted…. aliff bergambar bogel dgn pelbagai pompuan pun takde hal punyer…. aliff tu memang dah gatal dpt bini kuat meroyan tp kutip jgk xnak berdikari nak mkn tanggung berak cingkung

    raya nanti bella kuar statment ‘demi anak kami berbaik, enggan ungkit kisah silam’ buueeeekkkkk

  4. anonymous says:

    mamat ni tak tau jaga kemaluan nak memantat saja tak kira haram dah pantat bohsia hanyir pun jadiiii,low class

  5. Mira says:

    Kesian bella :(
    Semoga bella kuat dan move on. Kenapa la bodohkan diri sendiri dan isteri macamni.

  6. apaapajer says:

    I think he need to sing Ed Sheeren song chorus la to every women he meet. Kena sgt pada Alif kan… Maybe Bella should perli him with this song chorus.

    I’m in love with the shape of you
    We push and pull like a magnet do
    Although my heart is falling too
    I’m in love with your body
    And last night you were in my room
    And now my bedsheets smell like you
    Every day discovering something brand new
    I’m in love with your body
    Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I
    I’m in love with your body
    Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I
    I’m in love with your body
    Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I
    I’m in love with your body
    Every day discovering something brand new
    I’m in love with the shape of you

  7. xtau la ape jdi pastu says:

    lme aku tenung gambo baru ni.. ingat ape bnd la.. rupenye si alif tgh kiss leher si nemel..aduhh la.. da sah2 bg alif pgg tetek jgk

  8. abc says:

    bohjan2 ngan mat rempit je selera ngan minah bohsia mcm tu. x sangka kau pun tergolong laki2 mcm tu. so ewww

  9. Anonymous says:

    JAdah ape beromen sibuk nak snap pic bagai?? Pnd mkn pnd la simpan. Ko tu dh la artis. kaNToi pn dh bkali2. Tp sibuk nak snap pic jgk tigal BUkti. Bangang tu simpan la. Opss tp kalau dh keturunan bohsia bohjan bangang die mmg x leh simpan dh

    • eton says:

      ko ingat senang ke dia nak beromen dgn retis, harusla ambik gmbr buat kenangan.

    • Anonymous says:

      Dia nk Bella minta cerai kot.. senang le nk balas dendam.. x pyh bayar nafkah anak nanti. Taktik juga kot?

  10. astagafirullah says:

    astagafirullah, BN ini x tahu hormat bulan posa ker? rasa aliff nak bella filekan cerai konon dia ingat kalau isteri file cerai, dia x perlu bayar apa2 kot, if isteri file kerana ulah mu, nahas kau mcm2 nanti dia tuntut

  11. faraj says:

    ni semua salah Hanjing Bawang..

  12. noted bro says:

    wei agak2 la..
    video tak ke?

  13. ada aku kesah says:

    bkn la niat nak runtuhkan masjid.. tp klu dah camni la si aliff ni.. smpi sudah taknak berubah.. bella.. minta cerai je la.. tuntut fasakh ke apa.. aku tengok gmbr baru ni, cuba letakkan diri di tmpt bella, Ya Allah remuk seremuk2 nya weh tengok laki aku peluk cium betina lain.. dah boleh agak kot apa yg dorang duk buat.. Allahu.. bella.. semoga awak kuat dik.. aku pulak yg rasa tak kuat tengok gmbr camni.. smpinya hati aliff ni buat anak bini camni.. tak terdetik ke rasa bersalah sikit pun dlm diri ??

    may Allah ease everything for you bella.. you really deserves better than this..

    • Anonymous says:

      Betul. Aku tgk pic tu, tak tahu macamana la Bella rasa. Hancur remuk tgk your husband kissed another woman.
      May Allah help you, Bella. Award you with happiness.

      • Anonymous says:

        aku rasa bella tgh merenung lautan china selatan, nak balik sabah by tongkang, apa nk jadi, jadilah dia ckp, kalau Allah kesian, mereka dua beranak selamat sampai KK. Whale pun dh sediakn pelampong..

      • Anonymous says:

        Sebelum kawen dlu da kantoi byk kali kot, time tu netizen nasehat jugak suh pk byk kali eh jwpn die percaya AA ni bley berubah tp nan hado. Bella sedia maklum kot perangai AA ni dr sebelum kawen lg, so ape ade hal

        • Ngok says:

          Betul..tu psal adira ngan anne ngasri pon x sanggup ngn si alip ni.. party animal sgt chuolss

  14. bukanbojan says:

    lagu bobo dimana tak laku, tu pasal cari bohciaaa. pening2 la jantan ni

  15. Minah cantik says:

    Bodohnya alip ni..minah sakai kotor murahan tu gak jadi pilihan…kesian kau perempuan,muda2 dah jadi pelacur…sape la jadi laki kau nanti…murah kelebet anjirr

    • Anonymous says:

      Sebulan yg lpas bella ckp..dah sebulan tak balik. Klau lki x balik sbulan..anda boleh fikir..2 tmpt dia tuju.
      1.rmh parents aliff
      2. Tmpt2 biasa dia tenangkn fikiram dan ada org di sisi..x kisahlh bohsia.

      Org yg prnh berbini..dia tak mahu ksunyian.
      Lgi2 dia ni mmg tabiat nyer mcm tu.

  16. aih says:

    bil ada masalah dalam rumahtangga… dan bila perempuan lain start kangkang dan terserlah ‘bentuknya’…. cantik mana pun atau buruk mana pun… lelaki yang kurang iman akan tewas.. kehebatan seorang wanita ..

  17. Anonymous says:

    Sila dislikes .. ade ku kesah!

  18. Vv says:

    Pelik la taste alif ni, korg try google “alif aziz bercium” tgk balik post lama BN 10 tahun lepas. Gmbr dia bercium dgn 1 prempuan (tu lpun nampak tua) sorry Bella. Rasanya ko bukan taste sebenar Alif ni ?

  19. Singaporean says:

    Salam semua. I am utterly disappointed and perturbed with the kind of attitude my fellow citizen is projecting in foreign country. Maaf in advance kalau saya comment ikut perasaan..I am truly sorry but not to Aliff though!!! Aliff, the least you could do is to follow Aaron Aziz’s footsteps though you are not even near his shadow in terms of looks least to mention talents! You are a far cry from him bro yet never once he made such headline like u do!! You are despicable! No words to express this loathsome, detestable, horrid act you’ve projected again and again! Be grateful..i reiterate BE HUMBLY GRATEFUL at least there’s a sweet, pretty, naive and humble lady who accepts u as who you are irregardles of what you are! Setakat gaji berbelas ribu ringgit or maybe less, you act as if you rule the world oblivious to feelings of your loved ones. Brooooo, David Beckham pun tak macam lu!!!!! You bring shame to the rest of Singaporeans first then to our religion!!! Tak kisah lah kau keturunan arab ke, jawa ke, batak ke or even a convert nevertheless pls carry yourself well as a Muslim lagi lagi bulan mulia ni and behave well in foreign countries. Buck up or pack up!! I have tons to type but i feel its useless because if you are a man of dignity, the above statements suffice to shame and change you. On my final note, to dearest Bella…to live alone is better than to be with an invisible, heartless husband though i am not encouraging divorce but theres a huge difference between a good wife and a fool. I wish you the very best for your future endeavors my dear. You are a strong mother! Keep going! On behalf of my brainless fellow citizen, saya mohon maaf kepada semua yang terlibat. I feel the need to apologise and bear a substantial weight of this responsibility. Love from Singapore

  20. Anonymous says:

    Lip oh lip! Apa kau buat ni lip! Dengan budak ala2 minah rempit pun kau jalan juga. Dengan bahasa nye nauzubillah minah rempit sejati kau tau. Otak tak empok lah, sos lah, virel lahh ape kejadah tu semua lip! Malu lah sikit!

  21. Anonymous says:

    Pening tngk rakyat Malaysia ne

  22. Do Re Mi says:

    Mak Aliff mane eh? Cer komen sikit? Haritu dia cakap sebelum bukak aib orang tengok diri sendiri dulu. La ni makin teruk aib anak dia kuar. Ayat sendiri sudah makan diri sendiri la makcik!

  23. Anonymous says:

    Lainkali pakailah Huawei….br gambar nampak jelas dan terang….:)