Foto Nora Danish Manis Berhijab Curi Perhatian Ramai

Hiburan

Foto Nora Danish Manis Berhijab Curi Perhatian Ramai

Pada bulan Ramadhan yang mulia ini, ramai yang megambil keberkatan untuk berubah menjadi seorang yang lebih baik. Sebelum ini, beberapa artis Malaysia mula bertudung ketika tibanya bulan puasa dan akhirnya pintu hati mereka terbuka untuk menutup aurat sepenuhnya.

Advertisement

Terbaru, pelakon Nora Danish ada memuat naik beberapa foto dirinya berhijab dengan ucapan khas bersempena Ramadhan di akaun Instagramnya beberapa jam yang lalu. Foto itu mendapat perhatian ramai kerana Nora tampak begitu manis sekali dan ia turut menimbulkan persoalan adakah Nora sudah bertudung sepenuhnya?

Rata-rata peminat begitu gembira sekali melihat penampilan beliau itu dan berdoa agar Nora kekal istiqamah.

Penulis agak terpegun juga melihat kecantikan Nora, sejuk mata memandang. Harapnya pintu hati beliau akan terbuka dan bersedia untuk menutup aurat dengan sempurna.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

47 Comments

  1. Tophhhojj

    May 18, 2018 at 10:59 am

    Kalau roh Altantuya akan menghantui Jib dan Ros , Roh Darren akan mengacau Nedim , mesti Nedim sekarang tengah meracau-racau diwaktu malam ..muehehe

  2. Malinda Aira

    May 18, 2018 at 10:07 am

    HIPOKRIT

  3. melati

    May 18, 2018 at 9:09 am

    Pembangkang sluruh keturunan saya Benci……!!!

    • Ayoyo

      May 18, 2018 at 10:10 pm

      Jgn la mcm tu.kasi can la BN tunjuk dulu bakat n mental sebagai pembangkng , wpun aku rasa derang akan bg hujah bangang. Esp ahmad maslan..zahid komedi..sapa je pun yg blh harap dlm BN sebagai pembangkang. Xde dedak dah, makin jahanam le BN

  4. sis try

    May 18, 2018 at 8:49 am

    pic lama lah nara….diakan ada buat majlis masa dia baru lepas kawin tu hari jemput anak2 yatim…ni dia terobek balik la, kan ramadhannnn…..kenalah uplode pic sopan…kalau dia pakai betul2 pun baguslah, alhamdulillah, tp kbykan artis “cover” for sebulan jeeee…we will see…

  5. mak cute

    May 18, 2018 at 8:12 am

    maap le ckp…artis ni rata2 fake…pki tudung bln ramadan je..lps tu tudung ntah ke mana…baju dedah sana cni balik…korg ingat bln ramadan je ke perlu buat baik wajib bertudung tutup aurat…sama la siti sarah bajet2 nk org puji nmpk baby face..pki tudung edit 360 filter bagai nak rak…lawa lagi sari yanti…nmpk ikhlas bertudung

Loading...