Foto Mesra Bersama Isteri Dikecam : Izzue Islam Nafi Ingin Menunjuk-nunjuk

Hiburan

Foto Mesra Bersama Isteri Dikecam : Izzue Islam Nafi Ingin Menunjuk-nunjuk

Pelakon Izzue Islam memang sangat mencintai isterinya, Awin Nurin dan kerap memuat naik foto mesra mereka di akaun Instagram. Namun, ada juga pihak yang kurang senang melihat kebahagiaan mereka berdua dan mengecam pasangan ini hanya ingin menunjuk-nunjuk.

Advertisement

Buat Izzue, apa yang dikongsikan itu tidak keterlaluan dan hanya ingin merakam momen indah sebagai suami dan isteri sahaja.

Foto yang kami kongsi di Instagram hanyalah gambar biasa bersama isteri, tak bermaksud nak menunjuk-nunjuk kebahagiaan atau nak tarik perhatian orang. Awin sebahagian hidup saya dan kami melalui detik bahagia. Lagi pula, foto yang kami kongsi tak keterlaluan dan hanya momen sebagai suami dan isteri.

Apa-apa pun, saya minta maaf pada mereka yang tersinggung dengan posting begitu kerana saya faham tak semua orang suka kita. Bagaimanapun, saya nak ucapkan terima kasih kepada yang terus menyokong.

Macam-macam lah orang kita ini, kalau tidak memuat naik sebarang foto  ada pula yang mencetuskan spekulasi rumah tangga seseorang artis itu bermasalah. Kalau sering berkongsi foto mesra dikecam sengaja ingin tayang kebahagiaan pula.

Apa-apa pun, kita tidak boleh puaskan hati semua pihak. Semoga Izzue dan Awin tidak terlalu memikirkan percakapan orang dan kekal bahagia sehingga akhir hayat serta ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Anonymous

    February 5, 2018 at 10:40 pm

    Dia nak buktikan yg diaorg masih melakukan seks mcm biasa..cuma takde rezeki je.Korang xpaham.apa lg nak tayang kalau dah 7.8 tahun kawin.Takkan nak up beli spendar kot.agakla.

  2. kepoci

    February 5, 2018 at 5:20 pm

    OMG the husband is so gorgeous but sadly wife so ordinary,girl do sumthing,u can be extrordinaire, just a little here and there not so major. pls dont be lazy till ur laki lari,then howw

    • greenfingers

      February 6, 2018 at 8:06 am

      Kepoci la kau ni, taula dia jaga laki dia. Cantik di luar pon klu perangai mcm harem, tak guna jugak. Ni mesti cantik di dalam yg buat izzue setia ngan bini dia. Xphmla aku ngan org yg suka bg arahan kat laki bini buat itu ini. Jaga rumahtangga sendiri sudahla

    • anonymous

      February 6, 2018 at 11:04 am

      setuju aku dengan greenfingers….daripada sibuk dengan rumahtangga orang lain better ko check laki masing2…anak masing2…diri sendiri pun rumahtangga tunggang langgang asik nak menyibuk hal rumahtangga orang lain….jenis muka tak malu

  3. Lili Puteh

    February 5, 2018 at 4:48 pm

    Sweet semoga kekal bahagia selamanya

  4. mamazahirah

    February 5, 2018 at 3:31 pm

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm udah ler tayang bini awak tu…………semua pelakun sendu seeking publisti murahannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  5. Anonymous

    February 5, 2018 at 2:19 pm

    gambar 1st tu, mcm mak dan anak… oppsss…sorry..

Loading...