Written by Bella | May 8th, 2018

Pernah hangat dengan kontroversi mempunyai skandal ataupun hubungan intim dengan suami orang, terbaru Fatin Afeefa didakwa menjadi punca kepada keganasan rumah tangga pula.

Menerusi laman sosial Twitter, seorang wanita yang dikenali sebagai Hanna Marie mendedahkan beberapa foto dia dipukul oleh suami sendiri kerana Fatin.  Untuk makluman anda, Hanna adalah wanita sama yang mendakwa Fatin menjalinkan hubungan sulit dengan suaminya sebelum ini.

Hanna memuat naik foto kesan penyangkut baju serta lebam pada tubuhnya yang dipercayai kesan dipukul teruk oleh suaminya yang berang  gara-gara dia menceritakan setiap butiran tentang percintaan suaminya itu bersama Fatin.

Wanita itu turut meminta Fatin untuk tidak mengganggu lagi suaminya meskipun lelaki itu berulang kali mengatakan dia sudah tidak berhubung dengan Fatin lagi.

Sejauh mana kebenaran disebalik segala isu ini tidaklah kami ketahui.  Malah, netizen juga mempersoalkan mengapa wanita berkenaan tidak membuat laporan polis selepas mengalami kecederaan yang serius.  Fatin juga nampaknya hanya berdiam diri sahaja meskipun dihimpit dengan pelbagai tuduhan.

63 responses to (FOTO) Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Dakwa Teruk Dipukul Suami

  1. sukaati says:

    lari fatin, laki y angkat tgn pd perempuan bkn laki y baik, jgn jd bodoh jgn bangga, esok ko plak y kena. baik blah.

    30

    0
    • hantu says:

      Just go away with dignity laaa…let the idiot with the idiot laaa. mintak cerai, pi luar negara and start a new life. Life is easy, choose the best that suit you…tak perlu nak buruk burukkan oranggg..

      36

      0
      • bang jani says:

        fuhhh. trus p oversea. ko ingat drama ka ? bercerai ja, nak move on, trus p oversea. banyak duit dia

        58

        0
        • Wekkkkkkk says:

          Bini..bini jugk.
          Gf..Gf jugk.
          Gf dn zina tu mmg seronok sbb syitan bagi rangsangn…benda hrm mmg syok kn.
          Yg halal…jemu sbb..dh dpn mata everydy. .hari2. Wife hanya utk kmbgkn family.
          Gundik hanya utk happyyyy .. hoursss..
          Lelaki / laki mcm ni klau tingglkn Gf pun pasti akan buat lagi. Sbb dh sebati dlm diri x puas pada yg 1.
          Bila Allah murka..Allah bagi balasan kena Stroke…masa nilh bini jaga dan Gf lari.

          65

          0
        • 030303 says:

          Ini semua permainan LELAKI WOMANIZER. Kamu 2 orang perempuan jangan jadi bodoh, tinggalkan lelaki ini. Apa lagi nak ditunggu?

          13

          0
        • Anonymous says:

          Wah camtu sedap la. Laki naya bini,betina cari laki org,menjadi2 la lepas ni sebab bila jadi mcm ni, pnyelesaiannya,si bini lari camtu je. Habis makin sronok la betina2 semua dan laki pn x kena lagi, lapang terus. X tinggalkan laki jnis cmni ada 3 sbb, syngkan laki, atau fikir anak2, atau dia nak ajar dulu c laki dn betina tu. Aku rasa prempuan ni smaada fikir anak2, atau dia nak ajar dulu laki bodoh dan betina jalang tu. Isteri beb,ada hak ada kuasa lg bnding betina lain, jadi bagi la berdas2 dulu kat betina dn laki tu. Dah smpai satu tahap, dia akan tinggalkan jugak la tu, melainkan lakinya insaf ke apa itu x tau la pulak.

          14

          0
      • ehemmm says:

        Pi report polis la woi, up kat media sosial? not a good idea, attention seeker jugak ke?

        4

        0
      • intan says:

        terlebih tgk drama kul 7 si hantu nih…hahaha

        0

        1
    • Say NO to bully says:

      Vangang betui si Hana Marie. Patut la kena buli dgn suami. Tak perlu nk expose all your fotos. Buat la polis repot, file perceraian & move on. Kenapa nk hadap lagi jantan akal kt lutut tu. Jadilah wanita ‘CERDIK’ wakeup dear.

      50

      0
  2. Anonymous says:

    psycho woman!

    2

    0
  3. Bawang putih says:

    Yg minah ni tahan je kena pukul smpai mcm ni.Bukan salah Fatin je laki ko tu kak pukul kaki pmpuan kaki mabuk semua ada.Ko tinggal je laki mcm ni terus aman hidup xpyah fikir masalah.Sekian.selamat mengundi semua.K.bye

    35

    0
    • Bangang punya olang says:

      Ye la. Lari je..undg2 ada. Pandai2lh buat surat cerai.
      Org lain pun ada msalh. Ko citer masalh ko yg x sudah2. Tyg segala lebam. Report polislh dn buat aduan kt jabatan agma..isi borang nk cerai. Sudah aman hidup.
      Ko ckp mcm ni supya ” si fatin tu agar kena pukul jugak ke”…mahu bls dendam.
      Klau kami nmpk fatin dgn laki ko…apa kami perlu buat…byk kerja lain.
      Heh mongoklh.

      15

      0
  4. *moans* *suck* says:

    Dia dulu berlakon watak Ila dalam Tentang Bulan kan? OMG SUMPAH ILA MY FAVOURITE CHARACTER DULU DAHLA COMEL, CANTIK, INNOCENT SENSITIVE TAPI STILL NAK BERLAGAK TOMBOY DEPAN KENGKAWAN HUWAAAAA RINDU TENTANG BULANjbcd

    3

    4
  5. PowerOnion says:

    That English though… Ya Allah. Nak kesiankan pun jadi lawak.

    2

    8
    • Ayoyo says:

      Kesian is universal.x kira bangsa, agama, bahasa or her ability to use foreign language. If u sincerely kesian, u would overlook her writing skill.

      30

      0
  6. abc says:

    yang hang ni pi simpan laki macam ni lagi buat apa? siap mintak org ramai spy & report? Angkat kaki, pi jabatan agama islam, fail cerai, bagi semua bukti laki hang curang, kaki pukul and then tuntut hak you kaw kaw! nak stickaround lagi tu pasai apa? pompuan tu nak ambik laki hang kasi jer. cari ler laki lain yang lebih bagus. apa rah.

    16

    0
  7. Pemerhati says:

    kesian perempuan ni. jd hamba suami. fatin pulak bodoh. bajet hot laki cari dia. weh jantan tu nk ko sbb ko tu “free”.

    5

    0
  8. Ieja says:

    Speechless tak tahu siapa yg bodoh skrg ni.fatin ke or pompuan ni??da sah2 kena belasah ngn suami lg nk stay.motif tunjuk pic??nk mntk simpati or nk tunjukkn kebodohan diri.wake up la kaum wanita.jgn jadi mangsa keganasan rumah tangga.trust me,sekali dia da buat ko mcm punch bag,smpai bila2 pun ko akn jadi cmtu.sbb apa,sbb dia taw dia buat ko mcm tu pun ko akn stay dgn dia smpai mati.

    13

    0
  9. Damn says:

    Pd kaum pompuan yg msih bjang dan perasan cntik tu,sty awy from lki org.jgn la rosakkn rmhtangga org.awk pompuan xde prasaan ke ,?klu ibu awk or yur sis d mdukan ko x skit ati ke?

    12

    0
  10. Wekkkkkkk says:

    Klau tahu dh ada scandal..dn sudah kena pukul. Buat hape tunggu laki mcm ni. Klau akulh..aku rela menjanda…bsrkn anak dri hidup ” berwas-was sntiasa dlm ktakutn serumh”. Rela lari dn report polis sbb pukul.
    Hanya wanita bodoh mcm hanna marie ni je yg bangang. Ada je law utk wanita. Ada je kerja di mlysia ni.
    Byk je lelaki lain yg bkn angkt tgn dn sepak trajg.
    Mmg ko memperbodohkn diri kau..lagi2 kisah kau..semalaya dn global tahu..walaupun ko tu kmi x kenal.
    Dlm hidup suami bkn segala2 nya ye.
    Hanya wanita yg tiada pendirian hidup dn mls berdikari je sanggup tunggu laki mcm ni.

    12

    0
    • shopia lorren says:

      Kes rumahtangga yg sgt kronik..tak ada sape boleh tlg..hanya diri sendiri..Selagi Hana suka ngan laki dia yg kaki pukul hadaplh kau diam2 Hana..nk suruh kita tangkap fatin wat pe cuma nk kecoh2 kn suasana..sah2 laki kau pun cari pompuan lain selain fatin..sejarah laki kau tu mmg jantan keparat..x layak jadi suami n bapa..pilih antara satu nk tinggalkn laki kau ke nk jadikn bdn kau roti canai..silakn

      8

      0
  11. ash says:

    samada betul atau fitnah
    fatin kn dh jd emak
    ada anak
    mcm tak sesuai sgt penampilan diri sebagai seorg yg ada anak
    jgn fikir diri sendiri jer
    sok lusa kita dh tak de sesapa
    anak2 tempat kita berkasih sayang
    kalau nk layan jiwa muda
    mmg tak pernah puas

    2

    0
  12. Anonymous says:

    kita tak tau cerita sebenar kalau nak buat laporan polis, ke emergency minta periksa untuk bukti di makhmah dan pejabat agama…. tak perlu masukkan dalam socmed…. dakwa lelaki dan perempuan ini…….. orangramai tak perlu campur…. nanti jadi fithan kalau salah anggap………. tidak memihak kepada siapa2 ikut prosedure betul akan menang

    2

    0
  13. Anonymous says:

    Tunjuk gambar situ buat apa. Go make police report la. Then ask for divorce, sudah. You dont waste your time with that kind of guy banyak scandal. Better off from them.. That laki kata sayang itu tipu. Kalau dia sayang he wont beat you up. Haiya itu pun x boleh pikir ka. U said u kena game. U kena aniaya. So mark yr word lets it end. Go make police report and ask for divorce la

    5

    0
  14. Wekkkkkkk says:

    Bini..bini jugk.
    Gf..Gf jugk.
    Gf dn zina tu mmg seronok sbb syitan bagi rangsangn…benda hrm mmg syok kn.
    Yg halal…jemu sbb..dh dpn mata everydy. .hari2. Wife hanya utk kmbgkn family.
    Gundik hanya utk happyyyy .. hoursss..
    Lelaki / laki mcm ni klau tingglkn Gf pun pasti akan buat lagi. Sbb dh sebati dlm diri x puas pada yg 1.
    Bila Allah murka..Allah bagi balasan kena Stroke…masa nilh bini jaga dan Gf lari.

    1

    0
  15. Anonymous says:

    kenapa mesti hidup dalam kebodohan abadi! biarlah dia nak sapa pun. bagi je lah, u takkan rugi sesen pun dgn jantan mcm ni. ini bukan pasal “cakap memang senanng” tp ini realiti. setakat pompuan fatin je pun! tolong lah pompuan2 semua, sex +jantan bukan segala galanya..u can have wayyy better life dari hidup dgn jantan mcm ni..

    3

    0
  16. tinggalkan says:

    Aduh..ini sudah jadi keganasan rumah tangga..tinggalkan sahaja lelaki yang naik tangan ni.Tak berbaloi badan sakit. report polis sebelum jadi lebih teruk…bimbang dibiarkan,jadi kebiasaan..jangan sampai patah riuk baru nak sedar. Ramai lagi lelaki yang baik di luar sana untuk dijadikan suami..sedih tengok wanita menjadi mangsa lebam ni…Jangan kerana sayang, badan menjadi mangsa.. Gosip tak gosip..yang penting, selamatkan diri anda dulu…

    4

    0
  17. Anonymous says:

    dahla curang…pukul ko…lg ko nak hadap laki ko tu???
    preloved jer kasi fatin tu..bia dia rasa apa yg ko rasa nokkkk…
    duhhhhh!!!!

    3

    0
  18. Jalang sangat says:

    13 tahun kawin tak pernah kena pukul, mandrem apa kau pakai fatin, sampai si jantan naik tgn dengan bini, tak balik rumah 5 bulan jenguk anak-anak, bersekedudukan dgn kau dekat rumah sewa, dengan kereta duit semua kau sapu, kesian tgk si pompuan dengan anak-anak dia mesti trauma, kau nak happy pergi cari org single bukan suami org, dasar jalang eh lupa lelaki bujang mana ada duit

    8

    0
  19. gagakputih says:

    hahaha
    kesian kalu pempuan cmni, kena pukul still tunggu gak lagi
    maybe dia mmg tk bekerja laki sara kehidupan, so mmg dia akn tunggu la sampai mati. dah kena belasah pun tunggu gak lagi…mmg bodoh lahhhhh

    3

    0
  20. WHORE says:

    dengan pengkid checked, anak luar nikah checked, curang dengan suami checked, mentera suami checked, main suami org checked, mendadih checked , kaki todi checked , kaki seks checked, kaki kikis checked,

    8

    0
  21. Anonymous says:

    rasenye pompuan ni sayang sgt kat suami die…mungkin die pikir anak2…sbb tu die tunggu lagi…mungkin die rela jadi camni asalkan anak2 masih ade ayah mereka…yang osah2 bangang sebenarnye si fatin ni sbb masih lagi nak hadap lelaki camni…tak mustahil satu hari nanti ko pulak kene mcm mane bini die kene…lelaki ni jenis cepat tangan…

    7

    1
  22. 8 says:

    8 tahun curang and you’re still with him, WHY?

    2

    0
    • acare lari laju says:

      melalui pengalaman aku dr kawan kawan dan cousin yang bercerai. sbb tak leh move on ialah teriakt dgn anak. tiada tempat begantung. tidak tahu ebrdikari setlah ketaiadaan suami. suami merupakan sumber kekuatan keluarga. terlalu sayang dan taat yg tidak bertempat!

      3

      0
  23. Anonymous says:

    This picture show mcm di hospital. It is a procedure to go to hospital for such cases baru boleh didakwa. You don’t call this bastard a husband. He can never protect you. Feel happy and relief to get rid of this asshole. Biar dia menyundal Fatin Afeefa.

    4

    0
    • Anonymous says:

      ini bukan hospital. ini hotel. dah nama nya pelacu&. pompuan kat atas ni semua pompuan s*ndal. ko paham tak?? bajet mintak simpati. lubang pun busuk/ berebut jantan demi nak beli aiskrimmm!!

      0

      2
      • muhasabah diri says:

        excuse me? x silap dia dh 12 tahun kawin ada 3 org anak. sabahan bukan Islam sbb tu bahasa ckp dia mcm tu. tak baik suka2 ckp org pelacur tau.. bahasa awak tu pun melambangkan diri awak tau

        1

        0
  24. benci tanpa ijab kabul says:

    sama je tak payah cerai pun takpe, org bukan Islam kawin tanpa ijab kabul, sama je hidup mcm pasangan kekasih sebab kawin pun tak sah ikut adat dunia yang direka sendiri je, kuakuakua

    2

    1
    • Anonymous says:

      tak perlu libatkan agama kat sini. engkau mengaku islam pun mulut sial sama macam puuki pelacurr dari china…ntah2 ada genetik babbbiii kat darah makk ko..hahahahaa

      0

      3
      • benci anon says:

        sedangkan babi Dan anjing jauh lebih mulia dari ko kenal siapa pencipta sebenar, kesian mesti anak kawin campur ni kan takpe takyah marah² ko tak berdosa walau Mak pak kau kawin campur Zimbabwe dengan Nigeria punya adat ko tetap suci kuakuakuakua

        0

        0
  25. mak cute says:

    pompuan ni dr dok viral kesan kena pukul…bek ko gi balai buat report..kompem laki ko bermalam kat lokap mkn tanggung…ni citer cm nmpk fatin kerang je slh…dua2 ekor menyetan…

    0

    0
  26. Buto pakhang lah fatin says:

    Ada hanna marie tweet yg suami dia dah balik rumah, siap pergi melancong dengan anak anak, benda dah nak elok but this slutty fatin keep calling her husband 20 times a and whatsap every hours, siap kejar suami dia pergi outstation dekat ipoh dan Miri, siap call maki si hanna marie, slutty terok

    4

    0
  27. Mr Ha says:

    Memang betul baru2 ini Fatin ada ke Miri, sebab masa tengah makan, staff restaurant sibuk bcerita tentang dia. Siap tunjuk2 lagi si Fatin di luar masa tu.

    0

    0
  28. Noname says:

    Enough is enough,…kesiankn diri sendiri..take actions..report polis..statements from doc…minta cerai..your husband x kn berubah..daripada suruh org ambil pic bagai..he s not worth to be a husband nor a father…dont live in miserable for years anymore…masih ada masa..peluang n bahagia di luar sana..lemah sbb tu maruah dipijak2..mohon simpati org x de guna ..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Fatin tu buta ke ape?lalu ke nak merembes ngan india wei…adeiii buta sunggoh…

    1

    0
  30. Anna says:

    senang2 ja kamurang suru cerai2 sana, kamu islam mana paham cara cerai katolik.
    Kamu cuma dilaknat, katolik mengharamkan penceraian. So sebelum sedap2 menyuruh cerai, cek dulu background urg ya.
    Budu tu cover ba.

    0

    3
    • Jojo says:

      What is the basis of a Catholic marriage? Isn’t it based on life-long LOVE, FIDELITY and family? So what happens if one or more of these is missing? Or only one half of the partnership wants it to work while the other goes out screwing other women during their marriage. Explain please.

      3

      0
  31. Anonymous says:

    Babi kna haram pun mkn jugak. Aku bodo jgk ker kau yg xcover bodo?

    0

    0
  32. Kiokk says:

    Nape semua suruh cerai nihhh…tunggu dulu!!
    To Hanna, be strong ok!! Tungguuuu….bila line clear kau tebas habis punai laki kau. Itu jam kau bagi sebab tengah pegang pisau kat dapor alih2 ada lipas dtg bla..bla..
    Pastu baru ko pikir your future.ok! Laki mcm elok elok ko tinggalkan ‘kesan’ kasih sayang sebelum move on.

    1

    0
  33. Kiokk says:

    Nape semua suruh cerai nihhh…tunggu dulu!!
    To Hanna, be strong ok!! Tungguuuu….bila line clear kau tebas habis punai laki kau. Itu jam kau bagi sebab tengah pegang pisau kat dapor alih2 ada lipas dtg bla..bla..
    Pastu baru ko pikir your future.ok! Laki mcm tu elok ko tinggalkan ‘kesan’ kasih sayang sebelum move on. Bagi dia terharu.

    2

    0
  34. Jiran says:

    SUDAH TIDAK MEMBANGGAKAN KELUARGA MALAH MEMALUKAN DAN MENJATUHKAN AIR MUKA, MESTI MALU BESAR KELUARGA DIA, LAIN KALI FIKIR SEBELUM BUAT SESUATU, BODOH TAK BOLEH DIAJAR

    0

    0
  35. Alip Syuk says:

    bekas suami fatin pn ckp bnde sme

    1

    0
  36. Anonymous says:

    Perempuan klau mulut dah biadap. X hormat suami..bgitu la jadinya. Islam jugak yg btul.

    0

    2
  37. saeraa says:

    bini pun bodoh. dah tau laki kau tu kaki perempuan, dah tau laki kau tu jenis menggatal, tinggalkan jela. kau boleh dapat lelaki lagi better dari dia. jangan acah acah nak naik mahkamah lah, nak pergi pejabat agama lah, konon konon nak ugut, padahal tak pergi pun. hahahaha! pengecut. bangkit lah sikit. ajar lelaki tu.

    0

    0

Leave a Reply to Jiran - Cancel

Optional