Written by Bella | September 17th, 2018

Foto ‘selfie’ seorang lelaki tanpa seurat benang dengan ‘posing’ menggiurkan di atas katil mula menjadi topik hangat diperkatakan netizen sejak semalam lagi.

Ramai yang terkejut melihat foto terbabit yang didakwa mirip sekali dengan pelakon popular, Aeril Zafrel. Ada juga yang terkilan bagaimana Aeril boleh terlibat dalam perkara sebegini sedangkan beliau dikenali dengan gaya serta penampilan islamik.

Namun, ada juga yang mengatakan ia adalah gambar lama dan mungkin sahaja pelanduk dua serupa.

Kita fikir positif sahaja, dalam dunia ini memang ada orang yang lebih suka untuk melihat seseorang itu jatuh tersungkur dan tidak mustahil foto yang tersebar itu sudah diedit. Apa-apa pun, kita tunggu sahaja komen lanjut daripada tuan empunya badan agar dapat jelaskan segala kekeliruan.

Sumber Berita & Foto : Astro Gempak

10 responses to Foto B**el Mirip Pelakon Aeril Zafrel Pula Tersebar

  1. zaza says:

    Dia kan dlu bekas gay masa sblom femes.so xhairan sgt kalau perangai lama dia yg liar datang balik

    2

    4
    • minah jambu say says:

      Nampak macm real aeril..tapi entah lah ..mari kite teka2 hehe..

      2

      0
      • Anon KT says:

        Kalau gambar lama @ gambar zaman jahiliah dia; dulu2 dia takde jambang pun kan?? & kalau gambar zaman sekarang; aku mmg tak boleh nak hadam dok fikir2 “betul ke tu gambar dia @ fitnah semata2??” sbb dia islamik sket sekarang ni..

        6

        1
    • cermin diri says:

      aku ingat lagi…kau masa kat sekolah kan bodoh… soxhairan sgt kalau bodoh lama kau datang balik

      2

      0
  2. anonymous says:

    kotek kecik hmmmm

    0

    0
  3. damai says:

    mudah sgh zaman fitnah, once click aja dah berpuluh2 org dosa, lepas satu satu photo “artist” lelaki bogel tersebar, hiss org yg x ada keje ini btl banyak free time kan….

    2

    0
  4. Juju says:

    Alah tangkap je bdk Bangla keje cleaner bersepah yg byk mirip dia ni..selagi bkn original cuma mirip n teka2 je..jgnlh mudah jatuh hukum..sudah2 lh dosa Kita ni dh byk kat sini sikit2 komen aiyoo..

    6

    0
  5. anonymous says:

    juju kau tak leh beza ke bangla dgn pakistan,bangala kelabu pakis putih merah aeril ni lebih pada pakistan wajah dia ,pakistan hensem bangla eeuuww

    0

    2
    • Bangla kelas a says:

      Ada je Bangla yg putih siap mata biru hijau lg yg ada darah kashmir..tmpt aku keje sini ada satu mirip aeiril ni..mmg betul2 kembar kalau letak sebelah..sidek safiqul nama dia siap jadi rebutan makcik gersang kat situ..haha

      1

      1
      • Anonymous says:

        Trmasuk ko gersang.
        Tpi klay kashmir..bkn bangla.
        Itu india atau pakistan.
        Ko tak tahu bezakn geografi ke.
        Org bangla..is bangladesh.
        Org paki..is pakistan.
        India…us. indialh.
        Ngok.

        2

        1

Leave a Comment

Optional