Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fesyen Semakin “Berani”, Netizen Dakwa Neelofa Belum Sedia Berhijab?

neelofa

Baru-baru ini selebriti popular, Neelofa berkongsi foto ketika dia menghadiri Milan Fashion Week di Itali. Mengenali Neelofa, ramai yang tahu dia gemar untuk mencuba pelbagai fesyen unik. Namun, busana yang digayakan Neelofa semasa acara tersebut mengundang kritikan ramai.

neelofa milan fashion week

Advertisement

Kalau sekali pandang, memang nampak sopan tetapi apabila Neelofa duduk, kelihatan kainnya terangkat dan mendedahkan sedikit auratnya. Fuh! Tajam betul mata netizen.

neelofa seksineelofa

Rata-rata netizen berkata penampilan Neelofa ketika majlis itu tidak sesuai bagi seorang wanita bertudung apatah lagi sudah bergelar ‘Hajjah’.

Netizen dakwa Neelofa belum sedia

berhijab?

neelofa belum sedia berhijab

“Fashion Victim”

neelofa neelofa seksineelofaneelofa

Advertisement

Kita fikir positif, mungkin Neelofa pun tidak perasan busana yang digayakan akan jadi sebegitu, terselak dan kemudiannya menjadi kontroversi pula. Apa-apa pun, kami respek Neelofa seakan tidak mempedulikan setiap kecaman yang dilemparkan kepada dirinya dan terus yakin mencuba pelbagai fesyen.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Marble stongkol

    September 25, 2019 at 1:30 pm

    Hermm si Nopal ni a.k.a Nelopat nk glamor jeee lebih.. Setakat knowladge yg dia ade tk yah heboh sgt laj, ramai lg artus kita yg high education… Dia ni nk org ckp hal dia je abb tu allu buat kwrja2 bodoh… Aku oelik bila dia cko dot mertabatkan fesyen hijab penuh kat event tu, padahal tudung yg dia pakai tu zaman maralin monro pon dah pakai laaaa.. Pesen tdung tu mak aku pakai g pasar beli ikan jeeee…
    Kau balik haji atas bawah kau bukak, mulut lancang ckp pasal ipar duai, pastu ni tutup kepala, leher terbukak, pehe teebukak.. Apeee punya ppuan la kau ni Nopal…
    Cukop2 la jadi manusia yg jd punca dosa… Kaupunca org mengata… Kau punya bapak kau masok neraka nnt.. Kesian betol adik beradik tingtong… Ade hati tu nk himpit rizalman aahaahahah.. Malu laa oiii

  2. Anonymous

    September 25, 2019 at 10:08 am

    failed fashion… dah tua pun xreti berpakaian elok

  3. huhu

    September 25, 2019 at 9:22 am

    hokaloohhhh..hajah 2kali..

  4. Fashionkeagama

    September 25, 2019 at 9:08 am

    Fashion terrorist untuk org islam! Try hard sangat lah lofa nie oiiii

  5. Anonymous

    September 25, 2019 at 8:33 am

    Skin socks ke, legging ke, pegi balik check apa maknanya menutup aurat.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama